Ücretsiz java navigasyon sistemi (Samsung Monte'de denendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Aqrp00

Aqrp00

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş; söylediklerini daha önce denemiştim şimdi yine denedim hatta yetmedi başka bilgisayarda da denedim ama sonuç aynı.javanın eski versiyonları, my sql birkaç versiyonu,map generatör versiyonları, WeTravelGen7z ile çeşitli varyasyonlar WeTravelGen içine çıkarma falan herşeyi denedim ama sonuç aynı 0'dan 9'a kadar oluşturulan dosyaları oluşturamadım.(sadece eskisi gibi 0 var ama içi boş).Bu harita yapma olayını çözmek istiyorum.Yardımını bekliyorum şimdiden teşekkürler
İşletim sistemin ne???

ali000123

Üye
bnada amasya haritası yapabilirmisn usta

mertarmagan

Üye
merhaba kardes sana yemın ederım sabah kahvaltsından berı bu konuyla ugrasıom ve saat su anda 00:00 ılk baska bı forum sıtesınde okudum yapmaya calıstım ama ordakı arkadas orda komut istemınden acmayı solemıs mapgenerationu orda baya bı ugrastım olmadı ama sen farklı bı lınk verıp dırek exe. yı vermısın o yuzdn sana ayrı bı tesskkr edıyrm smdıkı sıkıntımsa haritayı yapamamam create map te ımportng tags definiton da takılıp kaldım sorunu cozemedım bı uyeye sole bı acıklamada bulunmussun ;
Mapgenerator harita oluşturma programıdır. Eğer İstanbul'da oturuyorsan harita yapmana gerek yok. İndirdiğin haritayı kullanabilirsin. Aşağıdaki yazdığım şekilde indirdiğin İstanbul haritasını kullanarak programı telefonuna kurabilirsin. Eğer istediğin başka bir yer başka bir il varsa istediğin ilin haritasını oluşturabilirim olabilirim.
vebazı uyelerede harıta hazırlamısın sana zamet olmucaksa ısparta ve antalya cevresının bana harıtasını olusturabılırmısın bu sayede benm sorunum artık kalkmıs olur smdıden teskkr ederım iyi aksamlar

--------------- Ekleme ---------------

kardes tamam yaptım hallettim sorunsuz sekılde acıldı ekran geldi dısarı cıktım dedıgın gıbı 5-10 sanıyede fılan uydu yerımı buldu yanlız bi kac sorun var bende samsung monte var ve takılma var yolda arabayla gıdıyorum mesela 3-4 sanıyede bı harket edıyo ok donuyorm bı yere mesela 3-4 sanıye sona donuyo takılatakıla ılerlıyo onun ıcın napıcaz bırde baya bıyol kat ettım mesela yenı yol ekrana bıraz gec yuklenıyo onun ıcın napıcaz bırde ben ıspartada oturuorum sorun ısparta harıtasındamı kı ayrntılı bı harıta varsa yapabılırmısın bana sımdden tesekkurler.

onlinekeyfi

Üye
arkadaşlar adana haritasınıda eklermisiniz bulamadım ve oluşturamadım.

Aqrp00

Aqrp00

Üye
    Konu Sahibi
merhaba kardes sana yemın ederım sabah kahvaltsından berı bu konuyla ugrasıom ve saat su anda 00:00 ılk baska bı forum sıtesınde okudum yapmaya calıstım ama ordakı arkadas orda komut istemınden acmayı solemıs mapgenerationu orda baya bı ugrastım olmadı ama sen farklı bı lınk verıp dırek exe. yı vermısın o yuzdn sana ayrı bı tesskkr edıyrm smdıkı sıkıntımsa haritayı yapamamam create map te ımportng tags definiton da takılıp kaldım sorunu cozemedım bı uyeye sole bı acıklamada bulunmussun ;
Mapgenerator harita oluşturma programıdır. Eğer İstanbul'da oturuyorsan harita yapmana gerek yok. İndirdiğin haritayı kullanabilirsin. Aşağıdaki yazdığım şekilde indirdiğin İstanbul haritasını kullanarak programı telefonuna kurabilirsin. Eğer istediğin başka bir yer başka bir il varsa istediğin ilin haritasını oluşturabilirim olabilirim.
vebazı uyelerede harıta hazırlamısın sana zamet olmucaksa ısparta ve antalya cevresının bana harıtasını olusturabılırmısın bu sayede benm sorunum artık kalkmıs olur smdıden teskkr ederım iyi aksamlar

kardes tamam yaptım hallettim sorunsuz sekılde acıldı ekran geldi dısarı cıktım dedıgın gıbı 5-10 sanıyede fılan uydu yerımı buldu yanlız bi kac sorun var bende samsung monte var ve takılma var yolda arabayla gıdıyorum mesela 3-4 sanıyede bı harket edıyo ok donuyorm bı yere mesela 3-4 sanıye sona donuyo takılatakıla ılerlıyo onun ıcın napıcaz bırde baya bıyol kat ettım mesela yenı yol ekrana bıraz gec yuklenıyo onun ıcın napıcaz bırde ben ıspartada oturuorum sorun ısparta harıtasındamı kı ayrntılı bı harıta varsa yapabılırmısın bana sımdden tesekkurler.
Isparta ->
Program uydudan verileri aldıkça ekranı yeniler. Bu sana takılıyormuş gibi gelebilir ama bu uydudan veri alma hızına bağlıdır. Senin hızın arttıkça ekranın yenileme hızıda artacaktır. Durduğunda program (sanırım harcadığı enerji azaltmak için) güncelleme hızını azaltıyor. Yürüdüğünde 3-4 saniye sonra hareket etmeye başlıyor. Güncelleme hızını arttırmanın bi yolu varmı bilmiyorum. :(
Örneğin ben yürüyerek gittiğimde ekran 1-2 sn'de bir güncelleniyor. Arabayla giderken daha az sürede bir konumumu güncelliyor.

arkadaşlar adana haritasınıda eklermisiniz bulamadım ve oluşturamadım.
En kısa zamanda eklerim

sy1972

Üye
Birkaç gündür farkettim navigasyon çalışmıyor Monte S5620,uydu durumuna baktım uydu bulamıyor, evin içinde bile 4 tane uydu buluyordu,GPS+Ayarlarından verileri indir bile dedim, WİFİ ye bağlanıp indiriliyor diyor, sonra indirilen diyor işlem bitiyor, yinede uydu bulmuyor, acaba biryerimi kapadım,yardımcı olabilirmisiniz.

xmlxx

Üye
route 66 yükledim on numara oldu gerçekten

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
Birkaç gündür farkettim navigasyon çalışmıyor Monte S5620,uydu durumuna baktım uydu bulamıyor, evin içinde bile 4 tane uydu buluyordu,GPS+Ayarlarından verileri indir bile dedim, WİFİ ye bağlanıp indiriliyor diyor, sonra indirilen diyor işlem bitiyor, yinede uydu bulmuyor, acaba biryerimi kapadım,yardımcı olabilirmisiniz.
Telefonu kapatıp açın düzelecektir.

sy1972

Üye
sağol kardeş şimdi oldu kapayıp açınca, birde Montede olduğu gibi D880 Çift hatlı tel için kurabileceğimiz İngilizce sözlük varmı acaba.

onlinekeyfi

Üye
Hocam Adana haritasını hala bekliyorum. inşaallah gelecek değil mi ? :bye2:

Aqrp00

Aqrp00

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Adana haritasını hala bekliyorum. inşaallah gelecek değil mi ? :bye2:
Adana ->
Kardeş gecikme için kusura bakma

sağol kardeş şimdi oldu kapayıp açınca, birde Montede olduğu gibi D880 Çift hatlı tel için kurabileceğimiz İngilizce sözlük varmı acaba.
Küçük bir araştırmayla bi arşiv buldum. İnş. olur :)

SÖZLÜKLER
CepSozluk
CepSozluk Eng-TR
CepSozluk TR-Eng
CepSozluk PRO
KVK Ingilizce-Turkce Sözlük
KVK Turkce-Ingilizce Sözlük
Alm-Tr Sözlük (Alm)
Alm-Tr Sözlük (Tr)
CepLugat (Osmanlıca Türkçe Sözlük)

İSLAMİ UYGULAMALAR
CepVakit 2011
Elifba
Kuran Arapca
Kuran Meali
Namaz
Tesbih

DİĞER UYGULAMALAR
BlueChat
BlueFTP
Bolt Browser 2.30
CepInfo
Compass TR
eBuddy MSN
Facebook Mobile
File Explorer
FileExplorer.v3.0 TR
Guitar Mobile Tools
Kanka MSn
Microsoft Excel
Microsoft Word
MobilePdf
Mobile Secretary 3.5
Nimbuzz
Opera Mini 4.2
Opera Mini 4.2 (Türkçe)
Opera Mini 5 (Türkçe)
Opera Mini 5.1 (Türkçe)
PaintCAD 2.1
Rüya Tabirleri
ŞakaMatik
Windows Media Player
UC Web Browser 7.5 TR

Link ->

onlinekeyfi

Üye
Adana ->
Kardeş gecikme için kusura bakma

çok teşekkür ederim. emeginize saglık.:heyo:

biologist84

Üye
Acba batman ve diyarbakır bölümünü alabilir miyim şu an görevdeyim de

sy1972

Üye
sağol kardeş fakat desteklemedi ---------------

Küçük bir araştırmayla bi arşiv buldum. İnş. olur :)

SÖZLÜKLER
CepSozluk
CepSozluk Eng-TR
CepSozluk TR-Eng
CepSozluk PRO
KVK Ingilizce-Turkce Sözlük
KVK Turkce-Ingilizce Sözlük
Alm-Tr Sözlük (Alm)
Alm-Tr Sözlük (Tr)
CepLugat (Osmanlıca Türkçe Sözlük)

İSLAMİ UYGULAMALAR
CepVakit 2011
Elifba
Kuran Arapca
Kuran Meali
Namaz
Tesbih

DİĞER UYGULAMALAR
BlueChat
BlueFTP
Bolt Browser 2.30
CepInfo
Compass TR
eBuddy MSN
Facebook Mobile
File Explorer
FileExplorer.v3.0 TR
Guitar Mobile Tools
Kanka MSn
Microsoft Excel
Microsoft Word
MobilePdf
Mobile Secretary 3.5
Nimbuzz
Opera Mini 4.2
Opera Mini 4.2 (Türkçe)
Opera Mini 5 (Türkçe)
Opera Mini 5.1 (Türkçe)
PaintCAD 2.1
Rüya Tabirleri
ŞakaMatik
Windows Media Player
UC Web Browser 7.5 TR

Link ->
[/QUOTE]

zokyanus

zokyanus

Üye
Dostum boşa geçen 2 saatimin hakkını sana helal etmiyorum.Arkadaşlar anlatım sıfır ,program linkleri açık değil,enn başta kurulması gereken programların açıklamalarını en sonda buluyosunuz.Şunu söyleyim bu konuya boştan yere zaman harcamayın çünkü herif anlatamamış

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
Dostum boşa geçen 2 saatimin hakkını sana helal etmiyorum.Arkadaşlar anlatım sıfır ,program linkleri açık değil,enn başta kurulması gereken programların açıklamalarını en sonda buluyosunuz.Şunu söyleyim bu konuya boştan yere zaman harcamayın çünkü herif anlatamamış

Tartışma maksatlı yazmadığımı baştan belirteyim.Her ne olursa olsun arkadaşımız emek harcamış konuyu açmış ve istekler doğrultusunda haritaları oluşturup bizlere ulaştırmıştır.Bu kadarı bile takdiri hak etmesine yeter.

Anlatımı anlaşılır olur/olmaz hata vardır/yoktur, bunların hepsi olabilir.Ama tüm forumlar için geçerli bir kural vardır.Konunun SADECE 1. SAYFASINI okuyup geçmeyin tüm sayfalara göz gezdirmeye çalışın.

Konuda eksiklik yada hata varsa bilgi sahibi arkadaşlar gerekli düzeltmeleri yada eklemeleri yaparlar.

Ama ne olursa olsun böyle sert ve keskin şekilde yıkıcı eleştiri yapmayalım.

Aqrp00

Aqrp00

Üye
    Konu Sahibi
Acba batman ve diyarbakır bölümünü alabilir miyim şu an görevdeyim de
Dün yükleyecektim ama siteye giremedim. Linkler:
Batman ->
Diyarbakır ->

sonlevent36

sonlevent36

Üye
Ben We-Travel kurdum, harita olarak tüm TÜrkiye'nin haritasını attım. Şöyle bir olay var; araçla giderken We-Travel'i açtığımda gittiğim yönü, hızımı vs. gösteriyor, iyi tamam ama harita gittiğim yöne doğru dönmüyor Route 66'da olduğu gibi. Bunun bir çözümü var mı?

Üst Alt