Bu Telefon Microsoft ve Nokia Harikası!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Bu Telefon Microsoft ve Nokia Harikası!
Akıllı telefon son iki yıla damgasını vuran teknolojilerden biri! Piyasadaki söylentilere göre Nokia ve Microsoft güç birliği yapıp bu telefonu satışa çıkaracak.

Çok hoş duruyor. Cüzdan tarzı bir şey. Ekran düz kalmak şartıyla katlanabiliyor. Fiziksel klavye var. Dizaynı çok da olmasa sevdim; dışı tamam, içi de iyiyse(ki W7'ye hiç ısınmadım) severim bu telefonu :D

--------------- Ekleme ---------------

Yalnız, şu an farkettim, fotoğraflara tıkladıkça resimler geçtikçe, bir kaç fotoğrafta Android falan yazıyor??!! Allaaaah :D

venusutarit

venusutarit

Üye
Photoooooo shopppppp gibin görünüyor

gobbels

gobbels

Üye
O telefonda (telefon demekte hata gerçi video oynatıcı+müzikçalar+telefon+bilgisayar+gprs+oyun) ne pahali olur be :D

Utku

Utku

Üye
Yalannnnnnn

Utku

Utku

Üye
gerçekten neyini kabullenemeyim:hmmm

franzliszt

franzliszt

Üye
yok abicim gerçek dışı gibi gözüküyor bu :)

melgklay

melgklay

Üye
Böyle resimler devamlı düşer internete arkadaşlar.. Eğer çok yaygınlaşırsa açıklama gelir zaten ama bence sahte bilgi.. Bazı takıntılı adamlar böyle şeyler yapmayı seviyor :)

akibet2

Üye
arkadaşlar haber 365 sürekli yalan haber yayınlayan bir site (: bende heveslenmiştm bu başLıgı okuyunca ama siteyi görünce :D anladım

--------------- Ekleme ---------------

Buyrun burda daha güzel bir açıkLama var o telefonlala ilgili

suat1111

suat1111

Üye
yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mu küllüm

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bi galerideki fotoğraflara baktım bi n8'ime baktım, bi galerideki fotoğraflara baktım bi n8'ime baktım:halay3:
N8:yavrum: çok daha hoş duruyor bu çıksa dahi beni n8 den vazgeçiremez
:dayak:
MS - N8
:bira:
N8 - Ben :naughty:

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
photoshop var resimde ama ışık falan silmişler rütuş yani... resim gerçek ama resimdeki maket mi herçek mi bilmem

ayasin

Üye
yalan olsa bile bence nokia kendini tasarımcı sanan elemanlarını işten atsın bu resmi tasarlayan kişileri bulsun alsın çok güzel düşünmüş adamlar :P

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
ultrayer6

ultrayer6

Üye
oha, sol üstte android yazıyor, sol altta android sembolü var ve bu nasıl windows phone oluyor anlamadım. :D

Anußis

Anußis

Üye
hatırlarsanız güya x9 çıkacaktı 12 mp :D ön kamera 2 mp vs vs symbian4 falan filan buda onlardan birisi işte

ayrıca bu telefon n8in videolar kısmındaki tron fragmanıyla benzer özellikler taşıyor ince led çizgiler falan :D

kolera87

Üye
bu foto aylardır nette var yani microsoftla anlaşmadan öncede vardı

21 ocak tarihli haber

burada videosu var (24 ocak 2011)

buda başka bi haber

bu üçününde ortak özeliiği işletim sisteminin android olduğunu söylemeleri yani microsoft+nokia birleşip android telefon çıkararırlarsa apple la google boş durmaz anlaşıp symbian çıkarırlar. hatta bunun üzerine "Microsoftla birleşip android çıkaran ulvi" gibi espirilerde üretmeye başlarız...

biliyorum saçmaladım biraz ama bu kadar uçuk fikirlerin üzerine de ne diyeceğimi bilemedim.

SPLNTR

SPLNTR

Üye
haklısın :d:

blackbird48

blackbird48

Üye
yapma be arkadaş bak sabırla tüm resimlere baktım ve sana şunu soruyorum sen buna inandınmıda bizide sundun bunu ya bu resmen fake be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...