akrep81
Üye
tam 1 aydan beri n8 kvk da ;yardım.:(
Arkadaşlar tam 1 ay önce(21,01,2011) de telefonum
kapandığı için kvk ya verdim.Kvk nın sitesine girip İmei numaramı yazdım ve şu yazıyordu....Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın anakart değişimi yapılacaktır. Üreticiden siparişi verilmiş olup stoklarımıza ulaşması beklenmektedir. İşlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.
Sizce bu durumda ne yapmalıyım şimdiden çok teşekkürler..
'''''''arkadaşlar bu gün itibari ile 15,06,2011 kvk ya tüm evraklar ile telefona ait aparatları teslim ettim.1 haftaya kadar hesabıma fatura bedelini ödeme yapacaklar...''''''

kapandığı için kvk ya verdim.Kvk nın sitesine girip İmei numaramı yazdım ve şu yazıyordu....Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın anakart değişimi yapılacaktır. Üreticiden siparişi verilmiş olup stoklarımıza ulaşması beklenmektedir. İşlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.Sizce bu durumda ne yapmalıyım şimdiden çok teşekkürler..

'''''''arkadaşlar bu gün itibari ile 15,06,2011 kvk ya tüm evraklar ile telefona ait aparatları teslim ettim.1 haftaya kadar hesabıma fatura bedelini ödeme yapacaklar...''''''

Heralde açamadılar, direk verdiler