Nokia FW Editor yeniden paketleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kilisli822

kilisli822

Üye
    Konu Sahibi
Nokia FW Editor yeniden paketleme sorunu

NFE'de fw'mi hazırladım. Fakat yeniden paketle dediğimde "Hata: ROFS dosyası oluşturulamadı. İşlem yarıda bırakıldı!" diyor. Bunun çözümü nedir arkadaşlar...

O kadar düzenledim tam bitti dedim bu hata beni deli etti. Defalarca denedim olmuyor. Yardım lütfen !!!

--------------- Ekleme ---------------

çözümü bilen yok mu?

KELGER

KELGER

Üye
kardeş bendede öyle sorun oldu alttaki boyuta bk aşmış olmasın boş hafızaya bak

emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
walla bende de öyle diyordu 2 gündür sonra kendi düzeldi büyük ihtimal başka bişi ile ilgili çünkü ben fw yi açıp hemen paketlesem bile böle hata veriyordu:::))

fatikngage

fatikngage

Üye
arkadaşlar sorun paket içerisine türkçe karakterli dosya yada klasörden kaynaklanıyo.nfe programının bulunduğu dizine yeniden paketle dedikten sonra rebuıldrofs .txt adında bi metin dosyası oluşturuluyor.sorununuzun cevabı metin dosyasının en alt satırında.tr karakterli dosya yada klasörü hata olarak orada belirtiyor.sizde bu dosya yada klasörü tr karakter kullanmadan yeniden adlandırırsanız sorununuz kalmayacaktır :) fiziki olarak bi teşekkür butonuna bassanız yeter :)

• Beğen
Tepkiler: massiveattack1 ve rudeboytr
'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
arkadaşlar sorun paket içerisine türkçe karakterli dosya yada klasörden kaynaklanıyo.nfe programının bulunduğu dizine yeniden paketle dedikten sonra rebuıldrofs .txt adında bi metin dosyası oluşturuluyor.sorununuzun cevabı metin dosyasının en alt satırında.tr karakterli dosya yada klasörü hata olarak orada belirtiyor.sizde bu dosya yada klasörü tr karakter kullanmadan yeniden adlandırırsanız sorununuz kalmayacaktır :) fiziki olarak bi teşekkür butonuna bassanız yeter :)

bu iş bu kadar :D

çözüm %100 dogru.
rofsbuild.txt dosyasını actım ve dedign gibi en altta error diyerek hatanın nerde oldgnu belirtiyor.resource klasörüne "kopyası fonts" adında bi klasör atmısm sorun türkce karakterms :ah :)

Tskrler :yuru

kilisli822

kilisli822

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah...

KELGER

KELGER

Üye
bende olmadı zaman aşımına uğradı 4 diye bir hata yazıyor.dediğiniz yerde

<zxc

<zxc

Üye
kafayı yicem valla ilk fwem ama olmadı... herşey tmm yeniden paketle diyorm nfede %75 civarına gelince ''yeniden paketleme hatası.işlem yarıda bırakıldı!'' diyor yardımm lütfen şimdiden teşekkürler yardm eden herkese:vur

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
burda yazılanları uyguladın mı

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
valla helal olsun sana kardeşim

pamukk27

pamukk27

Üye
aynı hata sorunu bende de war ısallh dedıgın gıbı olur dostum :vur delı olacam yaw

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
nokia editör 7 beta veya nokia cooker kullanın.

ecel54

ecel54

Üye
windows vista,7 veya 8 kullanıyorsanız programı sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırın. Sorununuz düzelebilir.

pamukk27

pamukk27

Üye
bu iş bu kadar :D

çözüm %100 dogru.
rofsbuild.txt dosyasını actım ve dedign gibi en altta error diyerek hatanın nerde oldgnu belirtiyor.resource klasörüne "kopyası fonts" adında bi klasör atmısm sorun türkce karakterms :ah :)

Tskrler :yuru

eywallh dstum senn dedıgınıde denedım yıne aynı hatayı alıyorum..ne oldugunu bılmıyorum daha fazla bılgın warsa bu hata ıle ılgılı paylasır yardım edrmsn...:vur:vur:vur:vur

- - - Eklendi - - -

nokia editör 7 beta veya nokia cooker kullanın.[/QU

soyledıgın nokıa cokerı deneyece4m dostum ısallh o bı ıse yarar...eywalla
:bye2:

marist

marist

Üye
Bir biz cfw yapmadık ha. :D

Captan Ares

Captan Ares

Üye
rpf2building.txt dosyası nerede acaba :/

burakgs_1995

Üye
evet bu sorunu çözdü eyvallah :)

mgg44

mgg44

Üye
Yeni konu açmak istemedim arkadaşlar benzer problemde ben yaşıyorum fw hazırlıyorum ama nfe nin paketlediği rofs 2 dosyasını eksik paketliyor ve phoenix hata veriyor nokia cooker dan dil çıkarma ve nfc de ki gibi uyguluma silebileceğimiz yer varmı cooker ile bağlantılı

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Ben o sorunu çözmüştüm. Ama unuttum :vur

Atacan-

Atacan-

Üye
Dedi kendileri ..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt