N95 Ebuddy Msn Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cihangarip

cihangarip

Üye
    Konu Sahibi
N95 Ebuddy Msn Sorunu
Arkadaslar vodofone sitesinden vodofone live ayarlarını indiriyorum yine siteden n95 için ebudy msn indiriyorum baglantı ayarlarını vodofone live yapıyorum giriş yapma süresi normalden daha fazla sürüyor diyor baglansa bile 1 dakika içinde baglantı kopuyor baglanmıyor.. Yardımcı Olabilecek Arkadasları Bekliyorum..
Telim :Nokia N95
Version : 35.0.002 18.11.09 RM-159 NOKİA N95 (02.01)
Telim Hackli

celibar

celibar

Üye
EBuddy ve mobile.live.com üzerinden mesajlaşabilmeniz kullanabilmeniz için cep telefonunuzun Vodafone Live ayarlarının yapılmış olması gerekir. Eğer Vodafone Live ayarlarınız yoksa, MSN yazarak 7048'e gönderdiğinizde gelen ilk mesajdaki ayarları kaydetmeli ve Ebuddy uygulamasını kullanırken bu ayarları seçmelisiniz.

cihangarip

cihangarip

Üye
    Konu Sahibi
EBuddy ve mobile.live.com üzerinden mesajlaşabilmeniz kullanabilmeniz için cep telefonunuzun Vodafone Live ayarlarının yapılmış olması gerekir. Eğer Vodafone Live ayarlarınız yoksa, MSN yazarak 7048'e gönderdiğinizde gelen ilk mesajdaki ayarları kaydetmeli ve Ebuddy uygulamasını kullanırken bu ayarları seçmelisiniz.

Aynen Dediğin Gibi Yaptım Hocam Ama Yukarıda Yazdıqım Sorunla Karsılasıyorum..

rapman

rapman

Üye
Vodafone İnternet ile giriş yapın :oke:

underzero21

Üye
Sorun cozuldu . Ebudy kendi sitesinden eski bir sürüm msn kurdum ve vodofone live ayarları ile sorunsuzca baglanabiliyorum artık.
dostum ben genç avantaj tarifesindeyim böyle yapıncak para gitti mi sende,ya da kontür?? bnm de uzun sürüyo diyo girmiyo

cihangarip

cihangarip

Üye
    Konu Sahibi
uzun sürüyordu bende ebudy kendi sitesinden telefon modelini seç ve eski sürüm msn kur bende sorun çozuldu kontor gitmiyor vodofone live ayarları ile..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt