asphalt 6 cikmis

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
asphalt 6 cikmis
asphalt 5 daha sindirmeden adamlar 6 yi cikarmislar adrenalin diye harika gorunuyor izlemenizi tavsiye ederim

osmanayman

osmanayman

Üye
İnşallah oynarız...

guitaristyle

guitaristyle

Üye
bu videoda var arkadaşlar adam iphone 4de oynuyo ama sanki psp çok güzel grafikler :)

• Beğen
Tepkiler: dedeminoglu
loko34

loko34

Üye
Su oyunla birlikte futbol oyununu ariyorum gunlerdir ama nafile..

saruman_me

saruman_me

Üye
bu oyunu n900 ün grafik kartının destekliceğini sanmıyorum görüntüler dehşet..

webhamsterr

Üye
n900 grafık kartını o kadarda yabana atma ıstersen ;)

saruman_me

saruman_me

Üye
yabana atılıcak bi kart değil ama bu oyunu kaldırmaz

333fatik333

333fatik333

Üye
arkadaşım daha 5 yeni çıktı ne 6 sı

mert_1047

mert_1047

Üye
oyun n900 de çalışıyor:) nitdroid üzerinde çok rahat oynuyorum kariyerin *40 ı bitti:)

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
mert sen bari cevap yaziver ben nitdroide yukledim 7 mb bir dosya telefon kendi kendine yaklasik 500 mb bir dosya daha indirdi sonrasinda
oyun acilir gibi oluyor fakat "" video oynatilamiyor "" diye uyari ciktiktan sonra kapaniyor. Mutlu arkadas task managerden ayar yapin diye bisey yazmis ama inan icini disini talan ettim bulamadim. bunun baska bir yolu varmi yada sen nasil yukledin.. SIRF bu oyunu oynamak icin yukledim NITDROID i.. sana zahmet

mert_1047

mert_1047

Üye
kaan kardeş yunu oynayabilmek için en az 152 mb veya üzeri boş reme ihtiyacınız var

bu miktarda boş remi birden elde etmek zor yanlız elde etmenin şöyle bir yolu var

advanced task killer programının ayarlarında security leveli low yapın

cihazı android de boot eder etmez

advanced task killer a girin advanced ın tikini kaldırın sürekli temizleyin bi on on beş kez temizledikten sonra üç tane işlem kalacaktır

com.android.inputmethod
com.android.systemui(bunu kapatamazsınız)
advanced task killer

inputmethodu şu şekilde sonlandırabiliriz (bunu androidi her açtığımızda tekrarlamamız gerekmekte)

ayarlar dil ve klavye android klavyesi ve smart keyboard tikini kaldırın ayarlardan çıkın gene temizleyin remi birde maksimum boş reme ulaşmak için gangstar 2 tarzı bi oyun kurun cihazda o oyuna girin bi iki tur atın çıkıp rem temzileyin 152 153 olacaktır asphalt6 açılacaktır şans tabi her zaman açılmayabiliyor ama o şekilde bile kariyer 83 bitti zamanım olsa hepsini bitireceğim video atacağım birde oyunun menüsünde çok gezinmeyin acele etmeyin araba değiştirme menüsünde çok fazla ileri gitmeyin diyelim atıyorum yeni araba açıldı sağa tıklayın arabanın görünmesini bekleyin bi tur dönsün sonra satın alın iki üç araba ileri gitmeyin yarışta hiç kilitlenme yok cihaz hiç kasmıyor menüde her cihaz sorunlu çoğu cihaz oyunu oynatamıyor n900 kadar rahat açamıyor x10i de ve htc desire da denedim oyunun menüsü yarım yamalak görünüyor yarışa girmiyor desire aşırı kasaıyor yani n900 orjinal androidli cihazlardan çok daha stabil bi şekilde oynatıyor neyse ben likleri vereyim verdiğim versiyonu kurun ben o versiyonu kullanıyorum ha video hatasına gelince o kısmı anlamadım biz öyle bir sorun yaşamıyoruz???? mutlu usta android sürümünün eski olduğundan bahsetmiş?

Linkler:

Benim kullandığım apk dosyasının linki ölmüş google dan asphalt 6 3.1.2 apk diye aratırsanız bulup kurarsınız problem çıkmaz

oyunun cache dosyası

not oyuna gireceğinizde en az 152 veya üzeri boş rem gerekmekte selamlar... İyi Eğlenceler wi-fi açıkken filan gameloft opyunlarına girmeyin kaçağa düşüyor sonra

Kaçaktan çıkarma yöntemi:

Ayarlar uygulamalar kaçağa düşen uygulamaya bi tık verileri temizleye bi tık not: oyun saveiniz komple silinir oyun ilk açtığınız günkü haline geri döner

Kolay gelsin İyi Eğlenceler...

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler kardes birde dedigin gibi yapalim.. gerci benim bu androidde yuzum gulmedi ama deniyelim....

Diego Pablo Soe

Üye
Desire HD ye uygun mu?

mert_1047

mert_1047

Üye
tesekkurler kardes birde dedigin gibi yapalim.. gerci benim bu androidde yuzum gulmedi ama deniyelim....

Valla işin doğrusu ben bi değişiklik olsun diye kurdum yavaş yavaş adam ederlerse bişeye benzer ben sırf oyunlarından ötürü kurmuşum n900 ün gpu su galaxy s inkinden bi düşük gpu olduğundan galaxy s oyunlarını sıkıntısız açıyor tek sıkıntı asphalt6 nitdroid e swap desteği konulsa o da aşılır :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt