kaan kardeş yunu oynayabilmek için en az 152 mb veya üzeri boş reme ihtiyacınız var
bu miktarda boş remi birden elde etmek zor yanlız elde etmenin şöyle bir yolu var
advanced task killer programının ayarlarında security leveli low yapın
cihazı android de boot eder etmez
advanced task killer a girin advanced ın tikini kaldırın sürekli temizleyin bi on on beş kez temizledikten sonra üç tane işlem kalacaktır
com.android.inputmethod
com.android.systemui(bunu kapatamazsınız)
advanced task killer
inputmethodu şu şekilde sonlandırabiliriz (bunu androidi her açtığımızda tekrarlamamız gerekmekte)
ayarlar dil ve klavye android klavyesi ve smart keyboard tikini kaldırın ayarlardan çıkın gene temizleyin remi birde maksimum boş reme ulaşmak için gangstar 2 tarzı bi oyun kurun cihazda o oyuna girin bi iki tur atın çıkıp rem temzileyin 152 153 olacaktır asphalt6 açılacaktır şans tabi her zaman açılmayabiliyor ama o şekilde bile kariyer 83 bitti zamanım olsa hepsini bitireceğim video atacağım birde oyunun menüsünde çok gezinmeyin acele etmeyin araba değiştirme menüsünde çok fazla ileri gitmeyin diyelim atıyorum yeni araba açıldı sağa tıklayın arabanın görünmesini bekleyin bi tur dönsün sonra satın alın iki üç araba ileri gitmeyin yarışta hiç kilitlenme yok cihaz hiç kasmıyor menüde her cihaz sorunlu çoğu cihaz oyunu oynatamıyor n900 kadar rahat açamıyor x10i de ve htc desire da denedim oyunun menüsü yarım yamalak görünüyor yarışa girmiyor desire aşırı kasaıyor yani n900 orjinal androidli cihazlardan çok daha stabil bi şekilde oynatıyor neyse ben likleri vereyim verdiğim versiyonu kurun ben o versiyonu kullanıyorum ha video hatasına gelince o kısmı anlamadım biz öyle bir sorun yaşamıyoruz???? mutlu usta android sürümünün eski olduğundan bahsetmiş?
Linkler:
Benim kullandığım apk dosyasının linki ölmüş google dan asphalt 6 3.1.2 apk diye aratırsanız bulup kurarsınız problem çıkmaz
oyunun cache dosyası
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
not oyuna gireceğinizde en az 152 veya üzeri boş rem gerekmekte selamlar... İyi Eğlenceler wi-fi açıkken filan gameloft opyunlarına girmeyin kaçağa düşüyor sonra
Kaçaktan çıkarma yöntemi:
Ayarlar uygulamalar kaçağa düşen uygulamaya bi tık verileri temizleye bi tık not: oyun saveiniz komple silinir oyun ilk açtığınız günkü haline geri döner
Kolay gelsin İyi Eğlenceler...