Nokia n8 WLAN SORUNU YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n8 WLAN SORUNU YARDIM
şimdi benim evimdeki kablosuz bağlantının şifresini yazarak girdim, aratınca hep buluyor bağlanıyor burada bir sorun yok.

ama işim bittiğinde bağlantıyı kes diyorum kesiliyor, ama 2 sn sora gene bağlanıyor. tamamen wlanı kapat diye bir şey yok aradım taradım. eğer varsa nereden yapıyoruz=??

ya benim modemi kapatmam lazım bağlanmaması için, ya da telefonu.. otomatik bağlanıyor. kes diyorum kesmiyor, kökten kesme nerede ben mi körüm ya. samsung da wifiyi kapatabiliyorsun ne güzel bu telefonda neden yok?

webplayer

webplayer

Üye
Ev ekranına kablosuz ağ widget'ını ekle. Ona dokunarak bağlantıyı kes de, sonra tekrar ona dokunarak wlan taramasını kapat de, kapatır. Sonra tekrar ona dokunarak açıp, istediğin ağa bağlanabilirsin.
Normal wlan menüsünden de seçenekler-ayarlar-wlan varlığını göster=asla'yı seç. Menü-ayarlar-bağlantı-ayarlar buradaki 2.ve 3. ayarın her ikisini de her zaman sor yap. Sorunun çözülecektir sanırım.

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
    Konu Sahibi
''asla'' dedim biraz önce. ama gene bağlandı. kesiyorum hala bağlanıyor. anlayamadım :S

ama ilk dediğini bir anlatırmısın arkadaşım? nasıl nerden yapacağım?

webplayer

webplayer

Üye
belirttiğim ayarları her zaman sor yaptın mı?
ilk anlattığım da: ana ekrandayken ana ekrana basılı tut, boş herhangi bir yere tıkla ve kablosuz ağlar widgetını bul, dokunarak ekle. ana ekranına widget eklenmiş olacaktır sonrası da anlattığım gibi.

yilan53

Üye
evet oyle bir sorun bende de bazen oluyor tamamen köketn kapatmıyor gibime geliyor banada

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
    Konu Sahibi
belirttiğim ayarları her zaman sor yaptın mı?
ilk anlattığım da: ana ekrandayken ana ekrana basılı tut, boş herhangi bir yere tıkla ve kablosuz ağlar widgetını bul, dokunarak ekle. ana ekranına widget eklenmiş olacaktır sonrası da anlattığım gibi.

ayarlar zaten öyleydi.

senin dediğin bağlantı simgesi bnm 2.ana sayfamda. şimdi dediğini yaptım gene kes dedim kesildi ama gene bağlandı.

benim ya modemi kapatmam, ya da tlfnu kapatmam lazım heralde. başka türlüsü olmuyor of yaa :(

seninkinde nasıl? kes dedi mi, bir daha buluyor mu?

matrax-0052

Üye
Arkadaşlar email hesabı oluşturduysanız onun için /24 açık kalıyor email hesabınızı silin bağlanmaz.Başka türlü kapanmıyor.Email olayı çok işime yaramasına rağmen ben sildim hesabı düzeldi ve şarjı 3gün rahat gidiyor.

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar email hesabı oluşturduysanız onun için /24 açık kalıyor email hesabınızı silin bağlanmaz.Başka türlü kapanmıyor.Email olayı çok işime yaramasına rağmen ben sildim hesabı düzeldi ve şarjı 3gün rahat gidiyor.

e mail işime yarıyor. ama bende cnntürk gibi haber kanalları da var. bir sürü şey ekledim ama bunlar 2 ve 3.anasayfalarda. otomatik bağlanıyor, güncelleme istiyor anladım bunu.

ama böyle olmaması lazım kökten kapanması lazım. bana sormadan modemi bulup bağlanıyor. bu çok saçma.

matrax-0052

Üye
e mail işime yarıyor. ama bende cnntürk gibi haber kanalları da var. bir sürü şey ekledim ama bunlar 2 ve 3.anasayfalarda. otomatik bağlanıyor, güncelleme istiyor anladım bunu.

ama böyle olmaması lazım kökten kapanması lazım. bana sormadan modemi bulup bağlanıyor. bu çok saçma.

Email işime yarıyor diyosan yapacak bişe yok hep açık kalacak ama yinede şöyle bi çözüm var o menüdeki email ayarlarında günün hangi saatinde email güncellemesi yapacağını ayarlayabiliyorsun.Mesela atıyorum sen 13:00-14:00 arası ayarlarsan sadece o saatlerde güncelleme yapar diğer zamanlarda wifiyi açmaz.

webplayer

webplayer

Üye
sadece kes değil, wlan taramasını kapat da diyeceksin widget'tan, bende o zaman tamamen kapanıyor. Tabi ki internet isteyen bir programın varsa otomatik bağlanması doğaldır...

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
    Konu Sahibi
Email işime yarıyor diyosan yapacak bişe yok hep açık kalacak ama yinede şöyle bi çözüm var o menüdeki email ayarlarında günün hangi saatinde email güncellemesi yapacağını ayarlayabiliyorsun.Mesela atıyorum sen 13:00-14:00 arası ayarlarsan sadece o saatlerde güncelleme yapar diğer zamanlarda wifiyi açmaz.

bu ayarı yaptım çok teşekkürler.

peki, güncelleme yapacağında bağlantı şartmı? bağlantı yoksa yapmayacakmı ?

--------------- Ekleme ---------------

sadece kes değil, wlan taramasını kapat da diyeceksin widget'tan, bende o zaman tamamen kapanıyor. Tabi ki internet isteyen bir programın varsa otomatik bağlanması doğaldır...

ben kes diyorum, tekrar tıklıyorum ama sonra hemen buluveriyor, bağlanıyor. ve bende kapat diye bir şey çıkmıyor. bi bağlan var altında da kes var. 2.kez tıklamama gerek kalmadan bağlanıyor zaten :S

arkadaşlar sizin anasayfalarınızda internet isteyen şeyler varmı? e posta, haber kanalları, spor kanalları gibi=? yoksa onlar sadece menüde mi? güncelleme işini merak ediyorum, herhalde onlardan bağlanıyor

matrax-0052

Üye
bu ayarı yaptım çok teşekkürler.

peki, güncelleme yapacağında bağlantı şartmı? bağlantı yoksa yapmayacakmı ?

arkadaşlar sizin anasayfalarınızda internet isteyen şeyler varmı? e posta, haber kanalları, spor kanalları gibi=? yoksa onlar sadece menüde mi? güncelleme işini merak ediyorum, herhalde onlardan bağlanıyor

Evet ayarladığın saat gelince açık girilebilir wlan varsa onunla girer yoksa hattından girer.Bğlantı şart.
Sadece email olayı wlanı sürekli açık tutuyor diğer webtvlar girmediğiniz sürece wlanı açmıyor sorun sadece email.

webplayer

webplayer

Üye
Ana ekran widgetlarının internet kullanımını engelleme seçeneği olmalı. tam bilmiyorum ama ana ekranda seçenekler "mini uyg. çevrimdışı mdd" dene bakalım. Olmadı ayarlardan falan biraz kurcala. bende sosyal ağlar widgetı vardı sadece ben tıklayıp yenilediğim zaman yeniliyordu onun dışında bağlantı isteyen widget kullanmıyorum.

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
    Konu Sahibi
Evet ayarladığın saat gelince açık girilebilir wlan varsa onunla girer yoksa hattından girer.Bğlantı şart.
Sadece email olayı wlanı sürekli açık tutuyor diğer webtvlar girmediğiniz sürece wlanı açmıyor sorun sadece email.

hadi ya! ben hepsi sanıyordum! tamam e maili menüye atayım o halde. fakat hattımdan girerse kontörüm gider. o saatte wlanın olması garanti olmayabilir. bu ayar iyiymiş fakat duruma göre iyi.

çok sağol teşekkürler:oke:

Ana ekran widgetlarının internet kullanımını engelleme seçeneği olmalı. tam bilmiyorum ama ana ekranda seçenekler "mini uyg. çevrimdışı mdd" dene bakalım. Olmadı ayarlardan falan biraz kurcala. bende sosyal ağlar widgetı vardı sadece ben tıklayıp yenilediğim zaman yeniliyordu onun dışında bağlantı isteyen widget kullanmıyorum.

tamam. bir deneyim onu. herşey için sağol teşekkürler :oke:

spandau

Üye
Hayatimda n8 kadar rezil bir telefon görmedim..nokia nasil 4 milyon adet satmis hayret ediyorum gercekten..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 627977

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
Hayatimda n8 kadar rezil bir telefon görmedim..nokia nasil 4 milyon adet satmis hayret ediyorum gercekten..

:oke::oke::oke::oke::yuru:yuru

----------Eklendi @ 12:09:23 ---------- Yazıldı @ 12:08:40 ----------

dostum senin avatar resmindeki nasıl bi cihaz öyle:allalla::allalla::allalla:

slant1111

slant1111

Üye
bağlantı> hedefler den ev wireless ini sil

flashcem355

Üye
Arkadaşlar kapanmama sorununu hala çözemediyseniz yöntem;
uygulamalar-mail-ayarlar-mail hesabınız-senkronizasyon-açılan sayfanın en üstünde günlerin olduğu bölüme girip buradaki günlerin seçimlerini kaldırın. artık wlan bağlantı yapmayacaktır....:)
kolay gelsin :)

mıttık

Üye
:oke::oke::oke::oke::yuru:yuru

----------Eklendi @ 12:09:23 ---------- Yazıldı @ 12:08:40 ----------

dostum senin avatar resmindeki nasıl bi cihaz öyle:allalla::allalla::allalla:

arkadaş telefonun sadece kamera kısmını almış biraz dikkat edersen telin diğer ksımlarını kesip sadece kameranın olduğu kısmını bıraktığını görürsün

birolak

Üye
Arkadaşlar kapanmama sorununu hala çözemediyseniz yöntem;
uygulamalar-mail-ayarlar-mail hesabınız-senkronizasyon-açılan sayfanın en üstünde günlerin olduğu bölüme girip buradaki günlerin seçimlerini kaldırın. artık wlan bağlantı yapmayacaktır....:)
kolay gelsin :)
dostum büyüksün haloldu