Nokia N8'in video ve fotoğraf çekim performansı geliştirildi

Sponsorlu Bağlantılar

melgklay

melgklay

Üye
en son mod v4.00 çıkmış.. ben yükledim kamera ve video özellikleri hariç herşey çalıştı.. sonrada sadece kamera ve video özelliklerini geliştirdiği modu yükledim üzerine.. ama öncekini silmeden.. şu anda gayet güzel çalışıyor.. hızlandı, ekran dönmesi çok hızlı, yatay arama ekranı var, resimleri şarkıları hızlı geziyor, kamera daha net oldu, video hem uzağı hem yakını odaklıyor vs vs vs.. ancak video çekerken bazen doğal olarak kamera uzağı bulanık gösteriyor.. hemen odaklanmasını beklemeyin zaten..

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
şimdi bu programı nerden temin edeceğiz ve benim telefon yurt dışından geldiği için herhangi birşey olmaz umarım?çünkü garanti için taa Almanyaya göndereceğimde.yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

AYNA

AYNA

Üye
en son mod v4.00 çıkmış.. ben yükledim kamera ve video özellikleri hariç herşey çalıştı.. sonrada sadece kamera ve video özelliklerini geliştirdiği modu yükledim üzerine.. ama öncekini silmeden.. şu anda gayet güzel çalışıyor.. hızlandı, ekran dönmesi çok hızlı, yatay arama ekranı var, resimleri şarkıları hızlı geziyor, kamera daha net oldu, video hem uzağı hem yakını odaklıyor vs vs vs.. ancak video çekerken bazen doğal olarak kamera uzağı bulanık gösteriyor.. hemen odaklanmasını beklemeyin zaten..

yüklediğin dosyaları paylaşabilir misin? yükleme sırasıyla sevinirim..

melgklay

melgklay

Üye

önce bunu yükledim:

sonrada bunu:

umarım aynı şekilde sorunsuz yüklersin..
ilkini yükle telefonu kapat aç.. sonra ikinciyi yükle tekrar telefonu kapat aç.. kolay gelsin..

melgklay

melgklay

Üye

önce bunu yükledim:

sonrada bunu:

ilkini yükle telefonu kapat aç.. sonra ikinciyi yükle tekrar telefonu kapat aç.. kolay gelsin..

AYNA

AYNA

Üye
önce bunu yükledim:

sonrada bunu:

Allah rağzı olsun kardeş..

selly1310

selly1310

Üye
2. link bozuk herhalde.2.linkde indirilcek birşey cıkmıyorçeger arkadaş kendini upload edip buraye yeniden verse sevaba gecer

AYNA

AYNA

Üye
2. link bozuk herhalde.2.linkde indirilcek birşey cıkmıyorçeger arkadaş kendini upload edip buraye yeniden verse sevaba gecer

iki linkte çalışıyor ben indirdim.2.linkte sayfa açıldıktan sayfanın sol biraz alt kısmında kırmızı yazıyla indir var ona tıklıcaksın..

melgklay

melgklay

Üye
Evet evet şimdi tekrar kontrol ettim çalışıyor sorun yok..

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
iki linkte çalışıyor ben indirdim.2.linkte sayfa açıldıktan sayfanın sol biraz alt kısmında kırmızı yazıyla indir var ona tıklıcaksın..
durum nedir dostum??

5800 cı

5800 cı

Üye
5800 a yapsak bunu nolur :D

5800 cı

5800 cı

Üye
peki 5800 için böle bişey yapılamazmı bunu yapan adam onuda yapar sanırsam

ufkk

Üye
bunu c7 ye yüklesem kamera netleşir mi ve zararı olur mu ?

melgklay

melgklay

Üye
Arkadaşlar bakın bu mod n8e göre uyarlanmış bir mod.. Yani onun yazılımına uygun bir şekilde yazılmış.. Söyle söyleyeyim, bu yazılımı telefona kurduğumuzda, gerekli dosyalar kendiliğinden gerekli yerlere geçip yerleşiyor ve çalışmaya başlıyor.. Şimdi bu dosyaları alıp başka bir telefona kurarsak ne olur? Dosya aradığı yeri bulamaz ve öyle etrafa bakar.. :) ya çöp olarak kalabalık yapar yada canı sıkılır biraz oynamaya başlar ve birşeyleri bozar.. O yüzden benim tavsiyem n8 dışındaki bir telefonda bunları denemeyin.. Saygılar..

sado_27

sado_27

Üye
5800 da kamerayı acmaya calıstıgımda sıstem hatası verıyor yanı uygun deıl denemeyınn :D:D:D:D:d

melgklay

melgklay

Üye
Sen konunun en başını okumadin sanırım arkadaşım evet mod 4 zaten var

SPLNTR

SPLNTR

Üye
arkadaşım bence yazılımla alakası yok tamamen kameranın özelliği nokianın yapmadığını bu adam yapmış arka planda artırılabilir bir kamera performansı var demekki her telefonda olması imkansız bence kameranın o kadar özelliği var yapan biraz daha oynamış gizli güce ulaşmış bence :)

Üst Alt