kardeş biraz açarmısın ne dediğini tam anlayamadın nasıl yapacam az bişe ayrıntılı olarak yardımcı olabilirmisinprogramın kalıntıları kalıyordur cleaner in sis dosyasını dagıt ordaki dosyalara bakarak fwdeki kalıntıları temizle
arkadaşlar bu fw cleanerla programları silince menüde yine bozuk simgesi kalıyor o neden gitmiyor.bu blackstardaki ev ekranını nerden bulabilirim bilen varmı
kardeş olursa buraya yazarmısın sonucuevet bu soruna çözüm bulan yokmu arkadaşlar fw cleanerda program silince ikonları kalıyor ama şimdi nfe de app. manager var onu buldum ordan program sildim bakalım olacak

kardeş olursa buraya yazarmısın sonucu
teşekkürler kardeş bende araştırıyorum netice alabilirsem buraya yazarımmalesef olmadı aynı fwcleaner daki gibi oldu bi yerde artık dosyalar var ama bi iyicene araştırıyım belki bulurum
FwcLeaneR için PNHT'nin fw editöRü Lazim. doSyaLarı çıkaRttıgınız yeRi işaRetLeyin fwcLeaneR iLe iStedikLerinizi seçin faLan işte aşşağıdaki YeşiL aRtıya tıkLayıp sonRa yanındaki Kırmızı oLan siL e tıkLıyorSunuz tamamen kaLdıRıyoR. Bende o yazıLımı kuLLanıyoRum aynen böyLe oLuyor.