Artık HerkeS Kendi FW'sini YapabiLecek ~ Utk4n*

Sponsorlu Bağlantılar

avaner77

Üye
çalışmalarından dolayı teşekkürler size bir sorum olacak bu xxx videoları galeride gösterilmesini nasıl engelleyebiliriz teşekkürler

moons94

Üye
Çok teşekkürler.
Kimsu bu kadar zaman ayırıp bunla uğraşmaz.
Konun çalınmaz umarım.

medjai001

medjai001

Üye
Gizli Menüleri gösterme Modunda devre dısı bıraktıgımız ovi müzik ve ovi rehber de çıkıyor bunları yada görunmesini istemediklerimizi nasıl sileriz o modda

MURAT1425

MURAT1425

Üye
fw cleanerla programları silince menüde yine bozuk simgesi kalıyor bunları nasıl yapıcağız bilen varmı arkadaşalr bi yardımcı olun plsssssss

medjai001

medjai001

Üye
programın kalıntıları kalıyordur cleaner in sis dosyasını dagıt ordaki dosyalara bakarak fwdeki kalıntıları temizle

MURAT1425

MURAT1425

Üye
programın kalıntıları kalıyordur cleaner in sis dosyasını dagıt ordaki dosyalara bakarak fwdeki kalıntıları temizle
kardeş biraz açarmısın ne dediğini tam anlayamadın nasıl yapacam az bişe ayrıntılı olarak yardımcı olabilirmisin

medjai001

medjai001

Üye
ben yanlıs anlamısım tek dosyadan basettin sandım ama yinede sildigin dosyaların kalıntıları kalıyor onları bulmaya calıs

Onurleo

Onurleo

Üye
Soruma cevap alamadım bilen yokmu?
Bende birşey sormak istiyorum. Bazı romlarda bulunan ayarlardan bağlantıya girince menüye atma problemi nasıl düzeltilir. Bunu içinde bir yama varmı?

medjai001

medjai001

Üye
format sonrası bu tarih ve saati nasıl istedigimiz zaman yaparız bilen varmı arkadaslar

Ninjaemos

Ninjaemos

Üye
Uuuuuğğğuuuuuuutttkkkaaaaaağğğaaaaaaaaaaannnnnnnnnğğnnn :D :D Ya N8 İkon Yapınca Temalarda Sadace Bazı Klasörlerin Simgeler Değişiyo Bunun İçin Çözüm Olcak Bişeylerin Varmı ??

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
arkadaşlar bu fw cleanerla programları silince menüde yine bozuk simgesi kalıyor o neden gitmiyor.bu blackstardaki ev ekranını nerden bulabilirim bilen varmı

evet bu soruna çözüm bulan yokmu arkadaşlar fw cleanerda program silince ikonları kalıyor ama şimdi nfe de app. manager var onu buldum ordan program sildim bakalım olacak

MURAT1425

MURAT1425

Üye
evet bu soruna çözüm bulan yokmu arkadaşlar fw cleanerda program silince ikonları kalıyor ama şimdi nfe de app. manager var onu buldum ordan program sildim bakalım olacak
kardeş olursa buraya yazarmısın sonucu

ALF15

Üye
Arkadaşım yararlı ve güzel bir paylaşım olmuş çok teşekkürler, senden bir ricam olacak bu N8 kaydırmalı tuş kilidinin ana dosyalarını nasıl buluruz yardımcı olabilirmisin ben N97 ye uyarlamak istiyorumda, birde bu power tuşuna basınca yeniden başlatma yazısınının sadece resmi var nasıl yapacağız anlayamadım yardımlarını bekliyorum.:)

eki_bala

Üye
ARKADAS BAK 3uncuDAFADIR YAZIYORUM NOLUR SUNU VER ARTIK RESMINDE KOYMUSUN SISIRTMISIN ADAMI RESMEN. ..¦]

uyguLama MeşguL ŞekLini değiştiRmek //
bunu koymayi unutmusun bi zahmet onuda koyarmisin. bak butona basdim.bile..

MURAT1425

MURAT1425

Üye
Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
konuyu hazırlayan arkadaş lütfen sorularımıza cevap verirmisniz

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
FwcLeaneR için PNHT'nin fw editöRü Lazim. doSyaLarı çıkaRttıgınız yeRi işaRetLeyin fwcLeaneR iLe iStedikLerinizi seçin faLan işte aşşağıdaki YeşiL aRtıya tıkLayıp sonRa yanındaki Kırmızı oLan siL e tıkLıyorSunuz tamamen kaLdıRıyoR. Bende o yazıLımı kuLLanıyoRum aynen böyLe oLuyor.

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
FwcLeaneR için PNHT'nin fw editöRü Lazim. doSyaLarı çıkaRttıgınız yeRi işaRetLeyin fwcLeaneR iLe iStedikLerinizi seçin faLan işte aşşağıdaki YeşiL aRtıya tıkLayıp sonRa yanındaki Kırmızı oLan siL e tıkLıyorSunuz tamamen kaLdıRıyoR. Bende o yazıLımı kuLLanıyoRum aynen böyLe oLuyor.

aynen öyle yapıyoruz rof2den siliyor fw cleaner 2.2 ama ikonlar v52 firmware de gitmiyor bozuk dosya gibi kalıyor.aynı işlemleri yapmışız ama niye böyle oluyor başka bi ayrıntı yok demi dostum

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
HayıR. Aynen böyLe.

Üst Alt