N8 için sonunda HDR desteği geldi...

Sponsorlu Bağlantılar

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
N8 için sonunda HDR desteği geldi...
Bilmeyen arkadaşlar için önce hdr den bahsetmek istiyorum. HDR asla HD ile karıtırılmamalıdır, herhni bir ilgisi yoktur. HDR, (High-dynamic-range) kısaca en az 3 adet fotoğrafla oluşan tek fotoğraf diyebiliriz. Peki normal fotoğraftan farkı nedir ? aşağıda byüleyici birkaç HDR fotoğraf bulabilirsiniz...

Bu fotoğraflar Photoshop değildir ve HDR tekniği ile çekilmiş fotoğraflardır...

3. parti bi uygulama firması N8 iin HDR uygulaması yapmış... Fakat ben denemedim... isterseniz 16 TL ye ovi storede mevcuttur. An itibariyle başka biryerden indirme gibi bir durum söz konusu değildir. Ovi dışında başka biryerde bulunmuyor henüz...

HDR Photo Camera

• Beğen
Tepkiler: yyoruge ve orcusss

matanist

matanist

Üye
16 Tl ye pro mu denenir :D adamlar bari 3-5 günlük trialini yapsaymış ya neyse yakında kırılmışını bulur deneriz çok hoşumuza da giderse satın alırız :D

tasarimx

Üye
ÇOK GÜZEL ve bilgilendirici olmuş .. bilgi için teşekkürler.. bişey daha öğrenmiş olduk :oke:

suat1111

suat1111

Üye
e bi deneyen çıksında öle bakarız

Lacrymosa

Üye
Böyle resim çekeceğinizi zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Bunlar photoshoplu. Ayrıca o programı denemedim ama büyük ihtimalle ard arda 3 fotoğraf çekip bunları hafif kaydırmalarla üst üste getirip değişik bir efekt yaptırıyordur. Para verip indirenlerin yazık olmuş parama deme ihtimalleri bu hafta Messi'nin gol atma ihtimali ile aynıdır.

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Böyle resim çekeceğinizi zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Bunlar photoshoplu. Ayrıca o programı denemedim ama büyük ihtimalle ard arda 3 fotoğraf çekip bunları hafif kaydırmalarla üst üste getirip değişik bir efekt yaptırıyordur. Para verip indirenlerin yazık olmuş parama deme ihtimalleri bu hafta Messi'nin gol atma ihtimali ile aynıdır.

Sanırım HDR hakkında pek bilgin yok Photoshop gibi gözüküyor senide anlıyorum ama HDR yi incelersen photoshop olmadıgını anlarsın

Utku

Utku

Üye
süpermiş :D n8 alırsam kesilikle uygulamayı alırım

franzliszt

franzliszt

Üye
guzel konu olmus iyi olmus bu program :) kiskananlarda yazar simdi damlarlar

evanescence

evanescence

Üye
1000 lira para ver kisitli uygulama olsun bir de ucretli sadece ucretli kismina sinir oluyorum .. Neyse

doruk944

doruk944

Üye
yaw ben konu açıp forumu kirletme istemedim N 8 için gba veya ps1 emusu çıktı mı?

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
1000 lira para ver kisitli uygulama olsun bir de ucretli sadece ucretli kismina sinir oluyorum .. Neyse

Bu konuda haklısın... Yalnız Ben N8 den ovi storeye bile giremiyorum Qt yüzünden... Nokia bişiler yapsın artık... Herkes Phoenix ile flash atmak zorunda değil telefonuna yazılım hatası yüzünden...

yaw ben konu açıp forumu kirletme istemedim N 8 için gba veya ps1 emusu çıktı mı?

Bir bilgim yok. Ama çıkmadıysa yakındır, çıkar...

Uruloki

Uruloki

Üye
ya arkadaş yazmış 1000 tl ver uygulamaya da para ver ne alaka 1500 tl ver android market türkiye yok 2000 tl ver appstore da nerdeyse bedava uygulamak yok ne iş??

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
eğer kullanışlıysa alırım ben de panaroma kullanıyorum çok güzel birleştiriyor foto makinemden daha iyi birleştiriyor bir de quick panoramayı da denemeyi düşünüyorum hdr güzel olmuş ama ben kendi içinde olacağını sanıyordum telefon çıkmadan :)

apobaba1234

apobaba1234

Üye
c7 de panaroma çalışmıyor :(

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
eğer kullanışlıysa alırım ben de panaroma kullanıyorum çok güzel birleştiriyor foto makinemden daha iyi birleştiriyor bir de quick panoramayı da denemeyi düşünüyorum hdr güzel olmuş ama ben kendi içinde olacağını sanıyordum telefon çıkmadan :)

Arkadaşlar bu programın panaroma ile ilgisi yok... Resimler yanyana birleştirmiyor... 3 resmi ( farklı ışıklama ile çekilmiş) üstüste getirip birleştiriyor bu örneklerdeki hale getiriyor...

c7 de panaroma çalışmıyor :(

Aynı şekilde cevabım yukarıda...

Mesutoo

Üye

Benim yaptigim HDR.. ama Nokia ile degil tabiki ... CANON EOS 450D ile cektim.

:-)

Ama Eger o Program HDR otomatik Nokiada yaparsa Mükemmel olur. Tahmin etmiyorum ama...

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi

Benim yaptigim HDR.. ama Nokia ile degil tabiki ... CANON EOS 450D ile cektim.

:-)

Ama Eger o Program HDR otomatik Nokiada yaparsa Mükemmel olur. Tahmin etmiyorum ama...

gayet güzel bi çekim...

KO9

KO9

Üye
Çalışıyor yaw benim telde yüklü çekebiliyoruz bizde panaroma hatta süper oluo :) 5 6 resimlik panoroma acayip oluo :)

Anammm :( çalışıyor demişim ama Pr1.1 yükledikten sonra çalışmamaya başlamış yaa :((( pff Nokia bi eliyle verio öteki eliyle alıyor... Programı açmaya çalıştım açılmadı sonra normal kamerayada girmedi teli yeniden başlat filan dedi :) Tel dondu :) Bu tel donunca nasıl yeniden başlatabiliriz :) ben bataryayı çıkartıp taktım ama pek sağlıklı bi yöntem deil sanırsam off Nokia off çektiriyosun ilk defa bana :(

mucaht

Üye
Anammm :( çalışıyor demişim ama Pr1.1 yükledikten sonra çalışmamaya başlamış yaa :((( pff Nokia bi eliyle verio öteki eliyle alıyor... Programı açmaya çalıştım açılmadı sonra normal kamerayada girmedi teli yeniden başlat filan dedi :) Tel dondu :) Bu tel donunca nasıl yeniden başlatabiliriz :) ben bataryayı çıkartıp taktım ama pek sağlıklı bi yöntem deil sanırsam off Nokia off çektiriyosun ilk defa bana :(

Arkadaşım benim bataryayı nasıl çıkartıp taktığını sorabilir miyim :D eğer böyle bişey yaptıysan söyliyim sana telefon garantiden çıktı, geçmiş olsun :S
O kadar uğraşmaktansa açma kapama tuşuna biraz basılı tutsaydın telefon kendiliğinden resetlenirdi..

--------------- Ekleme ---------------

Dostum pardon yaa C7 kullanıyomuşsun sen :) yazıyı yazdıktan sonra aklıma geldi kullandığın telefon kısmına bakmak.

Üst Alt