N8 için sonunda HDR desteği geldi...

Sponsorlu Bağlantılar

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Şu uygulaama adam gibi piyasaya çıksada denesek artık :p anladınız siz onu :p

omrrdm

Üye
n8 in konudaki gibi hdr ler çekebileceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz çünki hdr de 3 farklı işik kontrastta aynı kare bunun çok önemi var aynı kare olmak zorunsa 1 cm bile kaymamalı biz makinayla çekerken kalitesiz tripod larda bile bazen kayma oluyor bu pozlar üst üste bindiğinde hdr oluşacak ama kayma olduğu taktirde bitmiştir o iş bulanıklaştırır. bilgisayarda 1 fotodan çakma hdr ler oluşturan proğramlar var bunlar fotonun ışık renk kontrast derinliğiyle oynayarak fotolara hdr görünümü kazandırıyor n8 de muhtemelen tek foto çeker kendi o satın alınan proğran bunu hdr haline getirir toksa n8 i ya hiç titretmemek gerekir yada tripod kullanmak gerekir bunlarda pratikte pek mantıklı görünmüyo. en iyisi fotoğrafı çekip pc de hdr yapmak hem daha ii olcağına eminim

--------------- Ekleme ---------------

mesajımı yazdıktan sonra n8 le çekilen bi fotodan basit bi hdr yaptım

Uploaded with

by_oguz

by_oguz

Üye
ya arkadaş yazmış 1000 tl ver uygulamaya da para ver ne alaka 1500 tl ver android market türkiye yok 2000 tl ver appstore da nerdeyse bedava uygulamak yok ne iş??
aynen katılıyorum. sonuçta bir şekilde symbianlar signedlenip ücretsiz kullanabiliyoruz. hem aramızdan kaç kişi ücretle pro, oyun vb aldı :D uygulamalarımızın çoğunu burdan diğer kullanıcı arkadasların yüklediklerinden temin ediyoruz. lütfen biraz daha düşünerek yazalım bazı şeyleri.

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
gusel pro teşekkürler birde ücretsiz olsa

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
n8 in konudaki gibi hdr ler çekebileceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz çünki hdr de 3 farklı işik kontrastta aynı kare bunun çok önemi var aynı kare olmak zorunsa 1 cm bile kaymamalı biz makinayla çekerken kalitesiz tripod larda bile bazen kayma oluyor bu pozlar üst üste bindiğinde hdr oluşacak ama kayma olduğu taktirde bitmiştir o iş bulanıklaştırır. bilgisayarda 1 fotodan çakma hdr ler oluşturan proğramlar var bunlar fotonun ışık renk kontrast derinliğiyle oynayarak fotolara hdr görünümü kazandırıyor n8 de muhtemelen tek foto çeker kendi o satın alınan proğran bunu hdr haline getirir toksa n8 i ya hiç titretmemek gerekir yada tripod kullanmak gerekir bunlarda pratikte pek mantıklı görünmüyo. en iyisi fotoğrafı çekip pc de hdr yapmak hem daha ii olcağına eminim

mesajımı yazdıktan sonra n8 le çekilen bi fotodan basit bi hdr yaptım

Uploaded with

Hangi programla yaptın acaba?

melgklay

melgklay

Üye
Arıyorum devamlı.. Çıktığı anda bulduğum anda sitede :)

emre1802

Üye
slm arkadaşlar ovi den hdr programını satın aldım ıçbirsey anlamadım bılen varsa yardımcı olabılır mı panorama 3 tane foto cekıyorum ama bırlestırınce iç içe karısıyor anlamadım :) deneyne var mı ?

Starsley

Süpermiş

Operatörden mi alıyor ben bi kere denedim kredi kartı çıkıyor

emre1802

Üye
Süpermiş

Operatörden mi alıyor ben bi kere denedim kredi kartı çıkıyor

aynen kart ıle satın aldım birşey anlamadım sadece goruntuyu cok net yapıyor bu ozellık hoşuma gıttı ama gosterılen fotolar gıbı yapma olasılıgı yok soyleyeyım :) ama dedıgım gıbı gozle gorulur sekılde netlık artısı var

gcakay

Üye
Üzgünüz, artık bu öğe yok. diyor ovi

emre1802

Üye
valla onu bılemem öglen saatlerındesatın aldım herhalde son kurban ben oldum cunku bosuna verdım gıbı bılen bırı varsa ayarlar ve program hakkında yardımcı olabılır mı ?

Üzgünüz, artık bu öğe yok. diyor ovi

ben baktım var hala ucretlı bolumde babalar gıbı 15.99 tl yazıyor :D

Starsley

Neden opertörden almazki

Üst Alt