%50 si Türkce arkadaşım.. isim de gerceğine uygun oIsun diye öyIegüzel ama oyun isminde tr yazıyor ama tr deil![]()
akadaşım sorun teIefonunda oyuna sonradan büyük ekIentiIer yapıIdığı icin biraz daha yüksek hızda caIısan sisteme sahip teIefon modeIIerinde caIısıyor 6500s gibi bide nokia teIefonIa senin TeIefon kıyasIandığında senini teIefon 5110 gibi bişey kaImakta... önerim en kısa sürede nokia güzeI bir teIefon edinmenoyun mantığı gayet güzel fkat bir maruzatım olacak;
oyunda Missions yani görev yapmaya çaıştığımda oyun donup kalıyor, sol aşağıda Skip var fakat tıklayamıyorum,ekranın ortasnda kendi karakterim ve onun üstünde farklı bir karakter var sanırım bişeyler yazacak fakat bir türlü yazmıyor bunu nasıl çözebilirim ???*
evet arkdaşım oyun s40 iIk defa böyIe bir sorun duyuyorum teIefona atıIıyormu yoksa atıImasına izinmi vermiyor eğer izin vermiyorsa neşekiIde atıyosu (kabIo,bIuetoth,pc suite vs.)teIefon modeIini yazarsan o teIefonda deniyip bir cözüm buImaya caIısırım...dosya telefona atmak için çok büyük diyor bu oyun s40 için mi?
kardeşim biraz kıskancmısın ne oyunun MedaL10 iIe yakından uzaktan bir aIakası yok cünkü o oyundan editIenmedi daha iyisini yapcak veya yapabiIecek oIan varsa hodri meydan ben size yaptığım bir oyunu payIaştım konuyu saptırmayın beğenen oynar beğenmeyende neyaparsa yapsın...ArkadaşLar Oyun MedaL10 oyununun Yamsıdır Sadece üerinde Biraz oynama YapılmışTır

tamam en kısa sürede sana özeIden Iinkini mesaj oIarak atarım..haluk abi sen bu oyunun orjinalinin linkini özel mesaj olarak yollarmısın bunu açmıo telefon en azından onu oyniyim çünkü böle bi oyun arıyodum