Şok Şok Cepte Metin2 AcıkIama İceride

Sponsorlu Bağlantılar

moscow trip*

Üye
güzel ama oyun isminde tr yazıyor ama tr deil :)

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
güzel ama oyun isminde tr yazıyor ama tr deil :)
%50 si Türkce arkadaşım.. isim de gerceğine uygun oIsun diye öyIe

--------------- Ekleme ---------------

oyun mantığı gayet güzel fkat bir maruzatım olacak;

oyunda Missions yani görev yapmaya çaıştığımda oyun donup kalıyor, sol aşağıda Skip var fakat tıklayamıyorum,ekranın ortasnda kendi karakterim ve onun üstünde farklı bir karakter var sanırım bişeyler yazacak fakat bir türlü yazmıyor bunu nasıl çözebilirim ???*
akadaşım sorun teIefonunda oyuna sonradan büyük ekIentiIer yapıIdığı icin biraz daha yüksek hızda caIısan sisteme sahip teIefon modeIIerinde caIısıyor 6500s gibi bide nokia teIefonIa senin TeIefon kıyasIandığında senini teIefon 5110 gibi bişey kaImakta... önerim en kısa sürede nokia güzeI bir teIefon edinmen
--------------- Ekleme ---------------

dosya telefona atmak için çok büyük diyor bu oyun s40 için mi?
evet arkdaşım oyun s40 iIk defa böyIe bir sorun duyuyorum teIefona atıIıyormu yoksa atıImasına izinmi vermiyor eğer izin vermiyorsa neşekiIde atıyosu (kabIo,bIuetoth,pc suite vs.)teIefon modeIini yazarsan o teIefonda deniyip bir cözüm buImaya caIısırım...
hepinize teşekkür ederim

rstsn

rstsn

Üye
güzel paylaşım teşekkürler

Genzo *

Genzo *

Üye
Ilgınc Dogrusu :):hmmm

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
ö.d arkadaşIar oyunu buna benzeyen bir oyun buImuştum internette böyIe bir fikir GeIdi akIıma ve yaptın inş beğenmişsinizdir oyun geIişim aşamasında daha tek başına oIunca ancak bu hızda iIerIeyebiIiyorum...

desorte

desorte

Üye
6300 da calışmıyor gecersiz uygulama diyor silinsinmi diyor siliniyo

MaKaPaKa

MaKaPaKa

Üye
ArkadaşLar Oyun MedaL10 oyununun Yamsıdır Sadece üerinde Biraz oynama YapılmışTır

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
editlediğin oyunu yani orjinal oyunu upload edermisin merak ettim

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
ArkadaşLar Oyun MedaL10 oyununun Yamsıdır Sadece üerinde Biraz oynama YapılmışTır
kardeşim biraz kıskancmısın ne oyunun MedaL10 iIe yakından uzaktan bir aIakası yok cünkü o oyundan editIenmedi daha iyisini yapcak veya yapabiIecek oIan varsa hodri meydan ben size yaptığım bir oyunu payIaştım konuyu saptırmayın beğenen oynar beğenmeyende neyaparsa yapsın...:nono::nono::nono:

aIıntı deviI_Iord :editlediğin oyunu yani orjinal oyunu upload edermisin merak ettim
arkdaşIar ben sizIere demedimki oyunu baştan yaptım editIedim ve geIiştiriyorum oyunun orjinaIide bu bakın Path of a Warrior bu oyun üzerine editIedim ve haIada geIiştiriyorum...

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
sinirlenme yha :D benim ne sucum var ben dost canlısı bir şekilde mesaj yazdım :D

killer_play_boy

killer_play_boy

Üye
Eyw. adamım blg ye inmiyodu telde mütis oldu :D

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
ö.d dstum

RomperStomper

Üye
varya şu iphone da 3D si cıksa süper olucak :) saol dostum oyun fena degil :)

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşIar iphone um oIursa iIk işim onun yazıIım diIini öğrenip kendime güzeI bir ekip buIup hem onIine hemde 3d sini yapıcam xDD

kubbla

Üye
çok güzel ya saol

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
haluk abi sen bu oyunun orjinalinin linkini özel mesaj olarak yollarmısın bunu açmıo telefon en azından onu oyniyim çünkü böle bi oyun arıyodum

ZeBaNe

ZeBaNe

Üye
Teşekkürler Güzel Gözüküyor Hemen İndiriyorum :)

VasfiVural

VasfiVural

Üye
Teşekkürler .

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
haluk abi sen bu oyunun orjinalinin linkini özel mesaj olarak yollarmısın bunu açmıo telefon en azından onu oyniyim çünkü böle bi oyun arıyodum
tamam en kısa sürede sana özeIden Iinkini mesaj oIarak atarım..

ö.d arkadaşIar biIiyorum yeni packi sabırsızIıkIa bekIiyorsunuz fakat biraz yoğun oIduğum ve tek başıma oIduğum icin biraz gecikebiIir...

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
kolay gelsin sana