N8 de yandaki tuş kilidinden kurtulmak mümkün mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi
N8 de yandaki tuş kilidinden kurtulmak mümkün mü?
Telefonumda şeffaf kılıf kullanıyorum, bu sebeple yandaki tuş klidi ile telefonu kilitlemek biraz sıkıntılı oluyor. Kaç gündür araştırıyorum signed olan bir program bulamadım. KeyLock_v1.0 programını buldum, tam istediğim gibi fakat o da signed değil.

Program önerisi olan var mı?

Bir de arkadaşlar telefonun tamamen imajını almak mümkün mü? Geçenlerde PC suite ile yedekleme yapmıştım, telefona *#7370# ile format attım, daha sonra yedeği pc suitten geri yükledim ama birçok programım çalışmadı, tekrar yüklemek zorunda kaldım.
Telefonun içeriğini komple bilgisayara yükleyebilirsek kafamız rahat olur. Problem halinde aldığımız yedeği kurabiliriz. Bazı programları kurmaya çekiniyorum, telefonu çökertirim diye. Formatlayıp bir sürü programın kurulumuyla yeniden uğraşmak istemiyorum.

Bu konuda bir fikri olan var mı?

TheORCUN

TheORCUN

Üye
nUnlock diye arattır Ovi'de.. Böyle bir prog. vardı sanırım... Lite ama iPhone tarzı kilit sistemi var...

Utku

Utku

Üye
orjinali güzel işte

muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi
TheOrcun ve Sensation yardımınız için teşekkürler fakat; bu "nUnlock" programı unsigned, ovi'de ise paralı. signed olan bir uygulama bulma şansımız yok mu?

Utku

Utku

Üye
sertifika alırsın olur biter opda dan

mc_mfi

Üye
artık mümkün betalabs e bak orda nokia nın yaptığı var onu indir

marsoy

marsoy

Üye

al arkadaşım bunu kullan

mc_mfi

Üye
bate labs ib koyduğu senin isteğin i tam karşılamazz ama bütün s3 kullanlan ların uygulaması lazım yüklemeyi yaptıktan sonra reset atın bakın artık noluyo

matanist

matanist

Üye
Tabiki mümkün neden olmasın ama çok uzun bir yol. Tuşları açmak için menü tuşuna bas kiliti aç a tıkla kilit açılsın. Kilitlemek için ise kapama tuşuna bas (yukarıdaki telefonu kapatmak için kullandığımız tuş) ve ardından tuşları ve ekranı kilitleye tıkla kilitlensin. Yandaki tuşu kısayol olsun diye koymuş adamlar :D
Ama yine de şuna inanıyorum ki zamanı gelecek çok fazla program olacak ne istiyorsak onu yapacağız. Şu an için ellerinde bunlar var ve zamanla gelişiyor. Yavaş yavaş gelişiyor s^3 programlar ve artıyor. Yavaş olması da güzel nitekim birden artsa takip edemeyiz dimi ? :D

muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi

al arkadaşım bunu kullan

Sayın marsoy, yardımınız için çok teşekkürler. Programı yükledim, ****** işi de tamam, bu programla bir tuşa basarak, yan düğmeyi kullanmadan tuşları kilitleyebiliyor muyuz?

mc_mfi

Üye
aynısını bende birkaç saat önce paylaşmıştım gerçekten süper ama yükledikten sonra reset atmayı unuymayın

ThebLue16

ThebLue16

Üye
aynısını bende birkaç saat önce paylaşmıştım gerçekten süper ama yükledikten sonra reset atmayı unuymayın

kardeşim arka planı nasıl değiştiriyoz bi bilgin varmı?

mc_mfi

Üye
he onu uzunca boş bi tarafa basılı tut olur ekran getirir ordan seçersin

--------------- Ekleme ---------------

bende önce bilemedim sonra hani ana ekran öle oluyaya ordan aklıma geldi

marsoy

marsoy

Üye
Sayın marsoy, yardımınız için çok teşekkürler. Programı yükledim, işi de tamam, bu programla bir tuşa basarak, yan düğmeyi kullanmadan tuşları kilitleyebiliyor muyuz?

rica ederim zamanlamayı yap arkadaşım 1 saniyeden 1saate kadar kendi otomatik tuş kilidine griyo ben kullanıyorum çok kullanışlı şahsen

TheORCUN

TheORCUN

Üye
rica ederim zamanlamayı yap arkadaşım 1 saniyeden 1saate kadar kendi otomatik tuş kilidine griyo ben kullanıyorum çok kullanışlı şahsen
Zamanlama derken ? :S Bubbles'in kendi bir zamanlaması mı var yoksa telefonun kendi zamanlamasından mı bahsediyorsunuz...?

muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi
Orçun marsoyun bahsettiği başka bir program, bu konu içinde linki var.

http://www.maxicep.com/symbian-3-de...-farkli-bir-uygulama-nokia-bubles-455748.html

kardeşim tavsiye ederim bende yükledim süper bi uygulama denemen iyi olur

Çok güzel ve eğlenceli bir program, teşekkürler. Tavsiye ederim.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar diğer soruma hiç kimse cevap yazmamış, fikri olan yok mu acaba?

Bir de arkadaşlar telefonun tamamen imajını almak mümkün mü? Geçenlerde PC suite ile yedekleme yapmıştım, telefona *#7370# ile format attım, daha sonra yedeği pc suitten geri yükledim ama birçok programım çalışmadı, tekrar yüklemek zorunda kaldım.
Telefonun içeriğini komple bilgisayara yükleyebilirsek kafamız rahat olur. Problem halinde aldığımız yedeği kurabiliriz. Bazı programları kurmaya çekiniyorum, telefonu çökertirim diye. Formatlayıp bir sürü programın kurulumuyla yeniden uğraşmak istemiyorum.

borasezer

borasezer

Üye

al arkadaşım bunu kullan
bu programı bende yükledim ama 15 günlük deneme sürümü felan diyor galiba yoksa benmi yanlış anladım sınırsızmı yoksa deneme sürümümü bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt