mayısı bulur benceocak 1 den beri bekleniyor...
c7 kullanan arkadaşlar alınmasınlar!!!abi 6 mb gelecekse hiç gelmesin mayısta 60 mb gelsin onada razıyım..adama küfür eder gibi 6mb yazılım güncellemesi bu ne ya..C7 sahibi olsam kesin sinirden uçardımc7 kullanan arkadaşlar alınmasınlar!!!

mayısı bulur benceocak 1 den beri bekleniyor...

aynen katılıyorum S.W.A.T arkadaşımıza n8 SAYESİNDE pisko oldum![]()

aynen katılıyorum S.W.A.T arkadaşımıza n8 SAYESİNDE pisko oldum![]()

+1 +1 +1 +1 +1 +1 +1bune ya telefon çıkalı nekdr oldu güncelleme gelene kdr yeni nokia gelicek ya![]()

Hadi PR1.1 duası yapalım, Yağmur duası misali
--------------- Ekleme ---------------
+1 +1 +1 +1 +1 +1 +1![]()
hadi 

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gercekten ılk telefondan bugune kadar bır nokıa kullanıcısı olarak nokıanın bu halıne uzuluyorum...allah sonunu hayır etsın n8 alan arkadaslara bısı demıyorum herkezın zevkı ayrı ama nokıa cok yanlıs gıdıyor bence...
... Off Puff derken azcık bakındım; S60v5 değil S^2 değil S^3. 250 adet yeni özellik... Demo telefon buldum bir 2. elcide, baya hırpalanmış belli, 3 saat uğraştım, 5 kere resetledim telefonu... Sonra gittim aldım, pişman mıyım? Ha(yıre)vet derim buna.. Çünkü iPhone veya Blackberry'e veya HTC'ye o kadar para vermezdim... Ama şunu diyeyim, iPhone N8 fiyatına satılsaydı(İmkansız!!) düşünürdüm almayı....
Ama şahsi fikrim telefonların dış tasarımı ve kalite olarak Nokia tartışılmaz zaten Nokiada beni cezbeden ilk kısmı budur. Diğer Markaların telefon modellerinin tipini hiç hoş bulmuyorum Galaxy ve i4 dışında
İfadelerin yanlış kardeş hoşuma gitmediarkadaşlar s3 şimdiki zamanda talepleri karşılayacak durumda ama bana derseniz ki 3 sene sonra yine s3 o zaman gerçekten nokia adına sıkıntılar kaçınılmaz olacaktır...yanlız şöyle ki türkiye gibi bir memlekette çoğumuzun abisi-babası-dayısı s1-s2-s3 diye birşeyden bırak bilgiyi haberi bile yoktur..insanlar nokia bu yüzden hala talep ediyor..örn.benim babam n8 alsa ne yapacak adam x2 yi zor kullanıyor..benim çevremde iphone-htc son modellerini alan adamlar var ama yemin ederim ki adam daha bırak cihazı özelliklerini kullanmayı reset atmasını bile bilmiyor eee bu cihaz kitlendi hemen bozuldu cihaz diyorlar..bunlarda telefoncuların işine geliyor...(tabi onlarda ekmek parası kazanacaklar)yani işin sonuç kısmı...
Nokianın öyle hemen saymbiandan vazgecmesi hatta tamamen vazgecmesi imkansız...tamamen kendi kuyusunu kazar...neden n8 1000 tl den satılıyor çünkü saymbian cihazları orta seviyeye maemo cihazları üst seviye olarak çıkartacaklar..neden n900 bu ülkeye gelmedi çünkü adamla etüd-pazarlama-araştırma yapıyorlar ve kullanıcı kitlesini ona göre ayarlıyorlar..babanızın maemo kullandığını düşünsenize![]()
Güncellemenin artık yola çıkması an meselesi bence.
Bekliyecez her zamanki gibi.
1 Hafta içerisinde çıkar umarım.
gençler n8 facebook sayfasına bakın süprizi görün hatta çıktı diyim sevindireyim sizi hem nokia nın sitesinde var hemde conversations(resmi nokia blog) var vito bunuda sana yazıyorum o kasıyo diyodun ya o da var güncelleme içinde