Nokia N8 (PR 1.1 & PR 2.0) sevindirici haberler

Sponsorlu Bağlantılar

suat1111

suat1111

Üye
geeeelllll geeeeellllll

erkara_64

mayısı bulur bence :) ocak 1 den beri bekleniyor...

abi 6 mb gelecekse hiç gelmesin mayısta 60 mb gelsin onada razıyım..adama küfür eder gibi 6mb yazılım güncellemesi bu ne ya..C7 sahibi olsam kesin sinirden uçardım:)c7 kullanan arkadaşlar alınmasınlar!!!

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
abi 6 mb gelecekse hiç gelmesin mayısta 60 mb gelsin onada razıyım..adama küfür eder gibi 6mb yazılım güncellemesi bu ne ya..C7 sahibi olsam kesin sinirden uçardım:)c7 kullanan arkadaşlar alınmasınlar!!!

haklısın klavyeyle tarayıcı düzelsinde başka bişi istemiyorum :)

hastali

Üye
ya usta isterse 1KB gelsin ama yeterki önden bi geLsin piyasaya girsinde sonraLarınıda artık koymaya başLasınLar bune ya telefon çıkalı nekdr oldu güncelleme gelene kdr yeni nokia gelicek ya :D:D:D

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
aynen katılıyorum S.W.A.T arkadaşımıza n8 SAYESİNDE pisko oldum :off:

ben TİK sahibi oldum kanka günde 500 kez güncelleme varmı diye bakmaktan :)

--------------- Ekleme ---------------

yha öncesi bir gelse gerisini sabırla bekliyeceğiz...acil olan sorunlarımız halledilsin ki....bizde sabredelim dimi ama

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Umarım beklediğimize değecek bir uygulama yayınlar nokia.

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
inşallah be komutan

ohalandeve

Üye

gercekten ılk telefondan bugune kadar bır nokıa kullanıcısı olarak nokıanın bu halıne uzuluyorum...allah sonunu hayır etsın n8 alan arkadaslara bısı demıyorum herkezın zevkı ayrı ama nokıa cok yanlıs gıdıyor bence...

TheORCUN

TheORCUN

Üye

gercekten ılk telefondan bugune kadar bır nokıa kullanıcısı olarak nokıanın bu halıne uzuluyorum...allah sonunu hayır etsın n8 alan arkadaslara bısı demıyorum herkezın zevkı ayrı ama nokıa cok yanlıs gıdıyor bence...

N8'den önce 5800 kullanıyordum ve evet, Symbian'dan bıkmıştım... Direk savunmaya geçmiyor veya sana cevap olarak yazmıyorum bunu; N8 dediler bana, aha MeeGo geldi sonunda dedim; avucunu yala yine Symbian dediler :ehe ... Off Puff derken azcık bakındım; S60v5 değil S^2 değil S^3. 250 adet yeni özellik... Demo telefon buldum bir 2. elcide, baya hırpalanmış belli, 3 saat uğraştım, 5 kere resetledim telefonu... Sonra gittim aldım, pişman mıyım? Ha(yıre)vet derim buna.. Çünkü iPhone veya Blackberry'e veya HTC'ye o kadar para vermezdim... Ama şunu diyeyim, iPhone N8 fiyatına satılsaydı(İmkansız!!) düşünürdüm almayı....
PR2.0'ın 5800'daki v40 gibi satış patlaması yapacağına inanıyorum, ama şu gerçeği de yalanlamayacağım, Symbian bundan sonra S^99 da olsa Android'in önünde MeeGo'suz bir Nokia asla duramaz....

[alikan]

[alikan]

Üye
Çok üzücü ama evet Nokianın hemen hiç zaman kaybetmeden Symbian saçmalığından vazgeçmesi lazım. 2010 yılı içinde Symbian kullanılan telefon satışı rakamı 38 milyon da Android kullanılan telefon satışları ise 39 küsur milyon olarak symbianı geçmeyi başarmıştı. Rakamlar az çok değişebilir ama yine burada okudum yaklaşık böyle bir şeydi buda LG Samsung Motorola HTC gibi büyük firmaların artık sadece Android üzerine yoğunlaşmış olmasından kaynaklanıyor. Yani artık her 5 markadan 4ü Android işletim sistemi kullanıyor Nokia hala neden Symbianda bu kadar ısrarcı anlamak mümkün değil. N8 in Symbian la çıkması bence büyük hata ha S^3 sorunlu diye değil ama neden MeeGo ile çıkarmıyorsun hala bekleme ısrarı niye.? HTC gibi 1-2 yıl önce kimsenin bilmediği sadece 2-3 tane modeli olan bir marka bugün %de 500 büyümüş neredeyse sana kafa tutuyor sen hala Symbianda Symbian tutmuşlar bırakmıyolar ya :) Ama şahsi fikrim telefonların dış tasarımı ve kalite olarak Nokia tartışılmaz zaten Nokiada beni cezbeden ilk kısmı budur. Diğer Markaların telefon modellerinin tipini hiç hoş bulmuyorum Galaxy ve i4 dışında

erkara_64

arkadaşlar s3 şimdiki zamanda talepleri karşılayacak durumda ama bana derseniz ki 3 sene sonra yine s3 o zaman gerçekten nokia adına sıkıntılar kaçınılmaz olacaktır...yanlız şöyle ki türkiye gibi bir memlekette çoğumuzun abisi-babası-dayısı s1-s2-s3 diye birşeyden bırak bilgiyi haberi bile yoktur..insanlar nokia bu yüzden hala talep ediyor..örn.benim babam n8 alsa ne yapacak adam x2 yi zor kullanıyor..benim çevremde iphone-htc son modellerini alan adamlar var ama yemin ederim ki adam daha bırak cihazı özelliklerini kullanmayı reset atmasını bile bilmiyor eee bu cihaz kitlendi hemen bozuldu cihaz diyorlar..bunlarda telefoncuların işine geliyor...(tabi onlarda ekmek parası kazanacaklar)yani işin sonuç kısmı...
Nokianın öyle hemen saymbiandan vazgecmesi hatta tamamen vazgecmesi imkansız...tamamen kendi kuyusunu kazar...neden n8 1000 tl den satılıyor çünkü saymbian cihazları orta seviyeye maemo cihazları üst seviye olarak çıkartacaklar..neden n900 bu ülkeye gelmedi çünkü adamla etüd-pazarlama-araştırma yapıyorlar ve kullanıcı kitlesini ona göre ayarlıyorlar..babanızın maemo kullandığını düşünsenize:)

venusutarit

venusutarit

Üye
arkadaşlar s3 şimdiki zamanda talepleri karşılayacak durumda ama bana derseniz ki 3 sene sonra yine s3 o zaman gerçekten nokia adına sıkıntılar kaçınılmaz olacaktır...yanlız şöyle ki türkiye gibi bir memlekette çoğumuzun abisi-babası-dayısı s1-s2-s3 diye birşeyden bırak bilgiyi haberi bile yoktur..insanlar nokia bu yüzden hala talep ediyor..örn.benim babam n8 alsa ne yapacak adam x2 yi zor kullanıyor..benim çevremde iphone-htc son modellerini alan adamlar var ama yemin ederim ki adam daha bırak cihazı özelliklerini kullanmayı reset atmasını bile bilmiyor eee bu cihaz kitlendi hemen bozuldu cihaz diyorlar..bunlarda telefoncuların işine geliyor...(tabi onlarda ekmek parası kazanacaklar)yani işin sonuç kısmı...
Nokianın öyle hemen saymbiandan vazgecmesi hatta tamamen vazgecmesi imkansız...tamamen kendi kuyusunu kazar...neden n8 1000 tl den satılıyor çünkü saymbian cihazları orta seviyeye maemo cihazları üst seviye olarak çıkartacaklar..neden n900 bu ülkeye gelmedi çünkü adamla etüd-pazarlama-araştırma yapıyorlar ve kullanıcı kitlesini ona göre ayarlıyorlar..babanızın maemo kullandığını düşünsenize:)
İfadelerin yanlış kardeş hoşuma gitmedi
Pekala bu forumda olanların babalarından N900 kullanabilecek pek çok minsan var
Senin baban kullanamıyor diye diğerleridemi kullanamayacak ?

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Güncellemenin artık yola çıkması an meselesi bence.
Bekliyecez her zamanki gibi.
1 Hafta içerisinde çıkar umarım.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Uruloki

Uruloki

Üye
gençler n8 facebook sayfasına bakın süprizi görün hatta çıktı diyim sevindireyim sizi hem nokia nın sitesinde var hemde conversations(resmi nokia blog) var vito bunuda sana yazıyorum o kasıyo diyodun ya o da var güncelleme içinde

TheORCUN

TheORCUN

Üye
gençler n8 facebook sayfasına bakın süprizi görün hatta çıktı diyim sevindireyim sizi hem nokia nın sitesinde var hemde conversations(resmi nokia blog) var vito bunuda sana yazıyorum o kasıyo diyodun ya o da var güncelleme içinde

Nokia N8 TR Facebook ?

Üst Alt