Nokia N8 (PR 1.1 & PR 2.0) sevindirici haberler

Sponsorlu Bağlantılar

TheORCUN

TheORCUN

Üye
mustafaa abiii çıktı abi çıktı sunucular çöktü ama suncu yanıt vermiyo indiremedim dha napalım evt N8 sahipleri pr1.1 çıktı

--------------- Ekleme ---------------

yok yok çıkmamış özür dilerim c7 içinmiş

Son karar? N8 mi C7 mi ? :D

uMTOku

Üye
Kaynak söyle ona göre bulalım ciddi misin?

Kubde

Kubde

Üye
N8'e çıkan bir şey yok az önce kontrol ettim. valla çıkmasın istemiyorum artık bıktırdılar.

uMTOku

Üye
Aynen öle oldu

Kubde

Kubde

Üye
PR1.1 is now available for C7 (v13.0.16). Coming soon to the N8 yazıyor nokia facebook.

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
c7 ye çıktı:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
c7ye cikti dostm ya s^3 dediler bide..

Kubde

Kubde

Üye
Arkadaşlar symbianuser.blog a birkaç derleme yazmışlar
yeterince açıklayıcı değil ama sahip olduğum ingilizce bu kadarına yetti.

yeni özellikler arasında;
telefonu yatay ve dikey çevirirken daha akıcı olacağı.
müzik ve resimleri aramak için yeni ve 'cool' daha havalı bir arayüzle bütünlemişler.
internette tam ekran modundayken ileri ve geri simgeleri eklenmiş, ayrıca girdiğimiz internet sayfaları ön belleklenecekmiş. ayrıca geri simgesine bastığımızda performansı gözden geçirilmiş bir önceden girilen sayfalar'arayüzü' çıkacakmış.
hata düzeltmeleri;
wlan aramada düzenlemeler.
sms de mesaj yazılan bölümden tasarruf ve işlevsellik amaçlı klavyede düzenlemeler(burayı tam çevirememiş olabilirim)
Telefon hızı güncellemeden sonra hissedile bilir derecede hızlanacakmış. son olarak ta PR1.1 yakında geliyor diyor:sarıl:

SilentOne

SilentOne

Üye
şimdiden hayırlı olsun

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
hayrli olsun panpalarrrrr :D walla telefon flan da hizlanacak baya iyi olcak ya bu P.R 1.1 :)

mc_mfi

Üye
n8 için nie çıkmıyo bu ya deli olcam ama eğer tutup 6mb olacaksa beklesin düzgünce olsun derim

suat1111

suat1111

Üye
Arkadaşlar symbianuser.blog a birkaç derleme yazmışlar
yeterince açıklayıcı değil ama sahip olduğum ingilizce bu kadarına yetti.

yeni özellikler arasında;
telefonu yatay ve dikey çevirirken daha akıcı olacağı.
müzik ve resimleri aramak için yeni ve 'cool' daha havalı bir arayüzle bütünlemişler.
internette tam ekran modundayken ileri ve geri simgeleri eklenmiş, ayrıca girdiğimiz internet sayfaları ön belleklenecekmiş. ayrıca geri simgesine bastığımızda performansı gözden geçirilmiş bir önceden girilen sayfalar'arayüzü' çıkacakmış.
hata düzeltmeleri;
wlan aramada düzenlemeler.
sms de mesaj yazılan bölümden tasarruf ve işlevsellik amaçlı klavyede düzenlemeler(burayı tam çevirememiş olabilirim)
Telefon hızı güncellemeden sonra hissedile bilir derecede hızlanacakmış. son olarak ta PR1.1 yakında geliyor diyor:sarıl:
insallah

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye

Bence böyle düşünmemelisin.Sonuçta çıkacak fakat ne zaman çıkacağı hakkında kesin bir bilgi yok.Geç olsunda güç olmasın.Ama güzel olsun.

evet haklsın kardeşim sonuna kadar sana katılmamak elde değil ama ben inanki bu telefonu tarayıcısı için aldım tarayıcı sorunum düzelsin ben zaten başka bişi istemiyorum..şuanki tarayıcımızıda zaten biliyoruz.

erkara_64

evet haklsın kardeşim sonuna kadar sana katılmamak elde değil ama ben inanki bu telefonu tarayıcısı için aldım tarayıcı sorunum düzelsin ben zaten başka bişi istemiyorum..şuanki tarayıcımızıda zaten biliyoruz.

yemin ederim aynı mesajı ben yazacaktım sen benden hızlı davrandın..ağzına sağlık kardeş..tarayıcı ve klavye düzelsin daha bişi istemem nokiadan:) tabi daha fazlası gelirse süper bomba olur...

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
yemin ederim aynı mesajı ben yazacaktım sen benden hızlı davrandın..ağzına sağlık kardeş..tarayıcı ve klavye düzelsin daha bişi istemem nokiadan:) tabi daha fazlası gelirse süper bomba olur...

sorunda burda zaten benim telefonunla aramda başka sorunum yokki :)

emre817

Üye
arkadaşlar facebook n8 sayfasında c7 güncellemesinden sonra 48 saat içerisinde n8 PR 1.1 in yayınlanacağına kesin gözüyle bakılıyormuş bilginize...

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
arkadaşlar facebook n8 sayfasında c7 güncellemesinden sonra 48 saat içerisinde n8 PR 1.1 in yayınlanacağına kesin gözüyle bakılıyormuş bilginize...

mayısı bulur bence :) ocak 1 den beri bekleniyor...

Üst Alt