ilk bada 1.2 modifiye surumu(xxjl2)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nidforspid

nidforspid

Üye
    Konu Sahibi
ilk bada 1.2 modifiye surumu(xxjl2)
bastan uyariyorum anlamayanlar yada biraz anlayanlar bu ise girismesin lutfen!
yaptiginiz hersey kendi sorumlulugunuzda oldugunu bilerek yapin lutfen

yuklemek cok basit multiloaderla once normal xxjl2 yi indirin daha sonra modifiyeli xxjl2 yi indirin
modifiyeli olanda "shpapp,csc,fps" dosyalari var bunlari multiloadera ayri yapistirisonuz geri kalanlar normal sekilde yapiyorsunuz bu kadar linkler;

normal xxjl2

modifiyeli xxjl2

yenilikler

widgetler kaldirilmis
butun kilitli resimler ve sesler kaldirilims
menudeki uygulamalara yeni iki uyg eklenmis facebook kaldirilmis
uyglarda degisiklik yapilmis
java prolar kaldirilmis
iki uc tane video eklenmis cin guncellemesinden

kisaca amac bada 1.2 nin daha hafif olmasi icin ve samsungun gizledigi silinemeyen resimler ve dosyalarin kaldirilmasi icin yapilmis bir modifiye.

• Beğen
Tepkiler: kerkenez53

cedric2323

cedric2323

Üye
anlatımı biraz daha detaylı olsa sanırım herkes yapabilir

cedric2323

cedric2323

Üye
yok benim anladığım kadarıyla hem normal olanını indircez hemde modifyeli olanı modifeyli olan dosyaları normal olanın içine taşıyıp değiştirip multiloader ile yüklicez ben bunu anladım ama herkes aynısını anlamaz

--------------- Ekleme ---------------

bide modifiyeli versiyonun resimlerini ekleseniz nasıl olur yani modifiyeli roma ait görüntüleri widget bölümü falan

silver021

silver021

Üye
Son derece gereksiz. modifiye yapmaktan ziyade telefonun neyi varsa silip atmissiniz. widgetlarin silinmesi cok sacma. widgetlarinda ise yarayan dolu uygulama var. ayrica facebook uygulamasinida kaldirmakta neyin nesi. videolari nerden acip seyredicez. kendi tarayicisi bildiginiz üzre desteklemior halen faceten video açabilmeyi. çok fos bi konu. xxjl2 nin kendi orjinal olanini versen çok daha makbule geçer. ayrica telefon uçuor resmen. widgetlari silerek nasil daha yüksek performans bekliorsunuzki anlamis deilim :))

cedric2323

cedric2323

Üye
Son derece gereksiz. modifiye yapmaktan ziyade telefonun neyi varsa silip atmissiniz. widgetlarin silinmesi cok sacma. widgetlarinda ise yarayan dolu uygulama var. ayrica facebook uygulamasinida kaldirmakta neyin nesi. videolari nerden acip seyredicez. kendi tarayicisi bildiginiz üzre desteklemior halen faceten video açabilmeyi. çok fos bi konu. xxjl2 nin kendi orjinal olanini versen çok daha makbule geçer. ayrica telefon uçuor resmen. widgetlari silerek nasil daha yüksek performans bekliorsunuzki anlamis deilim :))
facebook kullanmadığım için ve widgetlerle pek ilgilenmediğim için htc weather dışında bana pek etki etmez tam istediğim gibi yani:)

madator

Üye
yükleyen varmı nasıl bişi olmuş yorum yaparsa sevinirim

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Buna ne gerk var diyenlere şunları söyleyeyim,

Daha Custom FW nin ne anlama geldiğini anlamamışsınız, bari bilmediğiniz konularda yorum yapmayın.

1. Bazı sistem dosyaları vardırki korumalıdır, siz onları dışardan değiştiremezsiniz sadece içerden değiştirip tekrar compile ederseniz değişiklikleri kabul eder. Bu ne demektir ucu çok açık, bunun arkasından kamera tweakleri gelebilir, Dolpfin deki Desteklenmeyen İçerik olayı aşılabilir, mesajlardaki limitler kaldırılabilir vs vs. Olacak demiyorum olabilir diyorum çünkü bu uncompress edilmiş dosyaları alıp incelemek ve çıkış kapıları aramak lazım, bu da bir süre alacaktır.

2. Sistem dosyalarında değişiklik artık mümkün olabilecektir. Bu ne demektir, diyelimki adam mevcut Flash dosyalarını ayıkladı ve yerlerine Özel Bada 1.1 Alfa versiyonundaki Flash 10 u koydu, olduya sorun çıkarmadan çalıştı. Bu çok zahmetli bir iş defalarca yapılacak yazılım yükleme ve test işinden bahsediyorum burada. Ama adam başardı diyelim hala ne gerek var mı diyeceksiniz.

3. Bada 1.2 ye geçişte konuşma kaydının artık desteklenmeyeceği söylenmekte, onu bırakın bazı bölgelerde ses kaydı zaten yasak, ayrıca Arabistan bölgesi yazılımında hiç bir bölgede olmaya Answering Machine(Tele Sekreter) özelliği var. Adam aldı bu parçaları birleştirdi ve koydu FW sine çalıştırdı hala ne gerek var mı diyeceksiniz.

Bu örnekler artırılabilir başka şekillerde, sadece çarpıcı 2-3 örnek verdim.

Bu sadece bir ilk adım fakat önemli bir adım.

Kolay Gelsin

erencik_

Üye

Ancak bu kadar boş bir yorum olur

aybek1453

Üye
Wm kullanırken sürekli custom rom kullanırdım ve orjinalinden ok daha görsel,özellikli ve hızlı olurlardı.Htc hero kullanarak android deneyimim de oldu.Onda da yine custom romlar kullandım.Bence Bada kullanıcıları için güzel bir adım bu.Gelecekte nelerle karşılabileceğimizin de göstergesi.Bada 2 ile beraber daha da güzel custom fw ler gelecektir ve kullanıcıların daha çok tercihi olacaktır.

nidforspid

nidforspid

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bir sorum olcak samsung wave de pentile ekranmi kullaniyor yoksa rcb mi bu konuda bilgisi olan varmi r???

furkanosman

furkanosman

Üye
kardeş araştırmaya ve paylaşıma devam .. Çok umut verici :D nihayet symbiana özenmekten (hani romların editlenebilmesi yönüyle ) kurtualacaz gibi önümüzde ki zamanlarda ....

KafKefEmrE

Üye
Arkadaşlar.. İkinci modifiyeli sürümü yükledim vede hiç beğenmedim. Ne facebook ne twitter kalmış. Bildiğin düz telefona dönmüş.. Bizim kullandığımız telefon diğerlerinden ayrıcalıklı olmalıdır. Özellikleri bakımından ıphone 4 ile kafa kafaya hatta ekran olarak daha iyi konumdadır. Samsung bunu bada'nın açıklarını ve eksiklerini bulmak için yapmıştır diye düşünüyorum. Eğer bir sonraki sürümlerde böyle devam ederse kimse satın almaz. Benim tavsiyem XXJL2 sürümünü yüklemenizdir. Ama denemek isteyen arkadaşlar varsa denesinler.. Diğer arkadaşlarında görüşlerine katılıyorum custom fw olarak ileriye dönük.. İnşallah daha iyileri çıkar onları yükleriz..

mavrick

mavrick

Üye
bende yukledim telefon nerdeyim ben diye soruyor :ehe telefonda hizlanma var ama hakikaten su facebook silnmeseymis keske onun disinda acilirken falan daha hizli daha yarali seyler yapmamiz lazim tabi bu ilk ve iyi bir adim,fena degil eline saglik

nidforspid

nidforspid

Üye
    Konu Sahibi
rica edeim

hakikattt

Üye
niye widgetler gidiyosa silip atmışlar işte bence yüklenmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt