erdenn
Üye
Modifiyeli v50 de sorun yaşayanlar..
ewet arkadaşalar daha önce verilen fw lerin hepsini denedim kimi nete girmiyo kiminin kapanma ve donma sorunları var kiminin fontu küçük türkçe karakter yok..
şu ana kadar kullandığım en stabil fw yi paylaşıyorum sizinle.
daha önce sutkah arkadaşımızın paylaştığı dailymobile sitesinden alınmış fw nin 5.0 versiyonunu biraz değiştirdim fontunu orjinal n97 ile we tema efektinide daha stabil çalışan bi versiyonla değiştirdim.
artık net girme ve donma sorunlarım olmuyo ayrıca telefonum hızlı ve normal çalışıyo.
isteyenler deneyebilirler.
şu an için en iyisi bu arkadaşlar. yüklenmesi ise..
1. Orjinal v50.0.005 firmware dosyalarını NAVIFIRM kullanarak indiriniz.
2. RM-356_50.0.005_prd.core.C00 dosyasının uzantısını RM-356_50.0.005_prd.core.C0r olarak değiştiriniz.
3. JAF programını çalıştırnız ve 'Manual Flash', 'Dead USB', 'Factory Set' and 'Normal Mode' seçeneklerini seçili hale getiriniz.
4. "CRT 308" seçeneğini seçili halini kaldırınız ve "Use ini" seçeneğnin seçmeyiniz.
5. 'MCU' ya tıklayıp RM-356_50.0.005_prd.core.C0r dosyasını seçniniz.
6. 'PPM' tıklayıp burada verdiğim rofs2 dosyasını seçiniz.
7. 'CNT' tıklayıp burada verdiğim rofs3 dosyasını seçiniz. Görüntü aşağıdaki gibi olmalıdır...
8. ve bundan sonrasını normal flash atar gibi devam ediniz...
buyrun fw..
şu ana kadar kullandığım en stabil fw yi paylaşıyorum sizinle.
daha önce sutkah arkadaşımızın paylaştığı dailymobile sitesinden alınmış fw nin 5.0 versiyonunu biraz değiştirdim fontunu orjinal n97 ile we tema efektinide daha stabil çalışan bi versiyonla değiştirdim.
artık net girme ve donma sorunlarım olmuyo ayrıca telefonum hızlı ve normal çalışıyo.
isteyenler deneyebilirler.
şu an için en iyisi bu arkadaşlar. yüklenmesi ise..
1. Orjinal v50.0.005 firmware dosyalarını NAVIFIRM kullanarak indiriniz.
2. RM-356_50.0.005_prd.core.C00 dosyasının uzantısını RM-356_50.0.005_prd.core.C0r olarak değiştiriniz.
3. JAF programını çalıştırnız ve 'Manual Flash', 'Dead USB', 'Factory Set' and 'Normal Mode' seçeneklerini seçili hale getiriniz.
4. "CRT 308" seçeneğini seçili halini kaldırınız ve "Use ini" seçeneğnin seçmeyiniz.
5. 'MCU' ya tıklayıp RM-356_50.0.005_prd.core.C0r dosyasını seçniniz.
6. 'PPM' tıklayıp burada verdiğim rofs2 dosyasını seçiniz.
7. 'CNT' tıklayıp burada verdiğim rofs3 dosyasını seçiniz. Görüntü aşağıdaki gibi olmalıdır...
8. ve bundan sonrasını normal flash atar gibi devam ediniz...
buyrun fw..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız