arkdaşlar yardım .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yus7

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşlar yardım .
Bende suan x6 var . Yurt dışından aldım garantisi yok . su Hacklemek olayı Kötümü İyimi ? Coğu kişi orjinl kalsın dedi . Hiç karışma dedi . Güzel Değil dedi . Bilgisiyardan anlarım ama telfonlardan cakmam . Hackliymii ? Yoksa Orj kalsınmı birde . Hacklersem Ne gibi avatajları olur . Ltfen Yardım ..

maktama

maktama

Üye
Bende suan x6 var . Yurt dışından aldım garantisi yok . su Hacklemek olayı Kötümü İyimi ? Coğu kişi orjinl kalsın dedi . Hiç karışma dedi . Güzel Değil dedi . Bilgisiyardan anlarım ama telfonlardan cakmam . Hackliymii ? Yoksa Orj kalsınmı birde . Hacklersem Ne gibi avatajları olur . Ltfen Yardım ..
HAcklersen burdan indirdiğin tüm programları sorunsuz yükleyebilirsin(sertifika hatasından kurtulursunuz). Çeşitli hızlandırma modlarına ve sistem geliştirmelerine sahip olursun(görüşme kayıt programlarındaki "bip" sesinin ortadan kalkması veya kamera kaydı yaparken kırmızı ışığın yanmamasını sağlamak vb vb... bir sürü var) Orjinal kalsın diyenler "halt yemişler" , işi bilmeyenler öyle der hep. Zaten isterseniz tekrar orjinal fw'e dönebiliyorsunuz.
Sorun olabilecek kısım fw'i telefona yazdırma kısmıdır, anlatılanları eksiksiz uygularsanız probleminiz olmaz. Şurayı inceleyin:
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...x6-v30-rm-559-n8ikon-mod-hack-jaf-440990.html
bu arada, bu fw RM-559 içindir, telefonunuzda *#0000# yapın. Sizinki de RM-559 ise sorunsuz yükleyebilirsiniz.RM-559 değilse yüklemeyin.

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
maktama olayı anlatmış. başka söze gerek yok :) hackle ve güle güle kullan :)

maktama

maktama

Üye
size verdiğim linkteki fw'i indirip kurun tükçe olsun işte(ingilizce de fw'nin içindevar, eğer öyle kullanmak isterseniz).
jaf ile fw yüklerken telefonun tüm işletim sistemi silinir ve baştan yüklenir. telefon hafızasındaki bilgiler(rehber falan) silinir ama depo hafızasına dokunulmaz ama siz yine de pcsuite ile telefounun tüm yedeğini alın. Tlefona ve depo hafızasına format atın. Verdiğim linkteki fw'i jafla telefona yazdırın ve pcsuite ile aldığınız yedeği "ayarlar" HARİÇ geri yükleyin. Tertemiz ve tıkır tıkır çalışan bir telefonunuz olsun.

Özel mesaj ile cevap veremiyorum size, zira posta kutunuz dolmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...