merhabalar gençlik... geceniz hayra karşı
s@hr@ Üye qhalqher' Alıntı: selamun aleykum maxicep'in insanları.. Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam kol@j' Alıntı: merhabalar gençlik... geceniz hayra karşı Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin nasılsın Mustafa...
qhalqher' Alıntı: selamun aleykum maxicep'in insanları.. Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam kol@j' Alıntı: merhabalar gençlik... geceniz hayra karşı Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin nasılsın Mustafa...
kol@j Üye qhalqher' Alıntı: selamun aleykum maxicep'in insanları.. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam !!Burak!!' Alıntı: İyi geceler feyza. Genişletmek için tıkla ... adım feyza değil ama iyi geceler s@hr@' Alıntı: Aleykümselam Hoşgeldin nasılsın Mustafa... Genişletmek için tıkla ... sağol büyük ablam HeiLmasTer®' Alıntı: İyi Geceler Feyza, Yeni gelenler hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk cümleten...
qhalqher' Alıntı: selamun aleykum maxicep'in insanları.. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam !!Burak!!' Alıntı: İyi geceler feyza. Genişletmek için tıkla ... adım feyza değil ama iyi geceler s@hr@' Alıntı: Aleykümselam Hoşgeldin nasılsın Mustafa... Genişletmek için tıkla ... sağol büyük ablam HeiLmasTer®' Alıntı: İyi Geceler Feyza, Yeni gelenler hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk cümleten...
kol@j Üye HeiLmasTer®' Alıntı: Nasılsın Ağabey ? Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun .. bir iş yapalım dedik tıkandım.. yeni bir oyun tekniği geliştirdim.. konularını açtım. linklerini oluşturdum. düzenlemelerle linkleri yerleştiriyordum ki... aşırı düzenlemeden güvenliğe takıldım. düzenleme yetkim kalktı. negative düzeltti. süzenlemelere devam ediyordum ki gene aşırı düzenlemeden yetkim kalktı. negative gene mesaj yazdım... az bir düzenlemeden sonra işi tamamlayacağım... inşallah ...
HeiLmasTer®' Alıntı: Nasılsın Ağabey ? Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun .. bir iş yapalım dedik tıkandım.. yeni bir oyun tekniği geliştirdim.. konularını açtım. linklerini oluşturdum. düzenlemelerle linkleri yerleştiriyordum ki... aşırı düzenlemeden güvenliğe takıldım. düzenleme yetkim kalktı. negative düzeltti. süzenlemelere devam ediyordum ki gene aşırı düzenlemeden yetkim kalktı. negative gene mesaj yazdım... az bir düzenlemeden sonra işi tamamlayacağım... inşallah ...
kol@j Üye s@hr@' Alıntı: İyi geceler Size iyi sohbetler Sana da kolay gelsin Mustafa .... Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin
s@hr@' Alıntı: İyi geceler Size iyi sohbetler Sana da kolay gelsin Mustafa .... Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin
kol@j Üye !!Burak!!' Alıntı: Bende kaçayım artık. Baya bir geç oldu. İyi geceler Genişletmek için tıkla ... rüyanda beni gör ikicik laf edelim... muhabbet olur uyurken canın sıkılmasın
!!Burak!!' Alıntı: Bende kaçayım artık. Baya bir geç oldu. İyi geceler Genişletmek için tıkla ... rüyanda beni gör ikicik laf edelim... muhabbet olur uyurken canın sıkılmasın
kol@j Üye sonyerolsson' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sohbet eden smiley ler geceleyin iyi gider...