Nokia X6 bilmiyor musun Burak :D nakia yazmış :D
Reşwan Emekli Yönetici Revengeful' Alıntı: Konuyu kırmızı, turuncu ve mor izliyor. Kendimi dışlanmış hissettim Genişletmek için tıkla ... aradaki farkı rütben kapatıyor
Revengeful' Alıntı: Konuyu kırmızı, turuncu ve mor izliyor. Kendimi dışlanmış hissettim Genişletmek için tıkla ... aradaki farkı rütben kapatıyor
Burak Üye RUMMAN' Alıntı: selammmm Genişletmek için tıkla ... hosgeldin abla Mehmet' Alıntı: amma kalbalık herkese selamD Genişletmek için tıkla ... hosgeldin abii sonyerolsson' Alıntı: 8 Kayıtlı üye ve 1 Misafir ooo tükanda işler yolunda Genişletmek için tıkla ... evet ayın üyesi açtıya dükkanı ugur getirdi
RUMMAN' Alıntı: selammmm Genişletmek için tıkla ... hosgeldin abla Mehmet' Alıntı: amma kalbalık herkese selamD Genişletmek için tıkla ... hosgeldin abii sonyerolsson' Alıntı: 8 Kayıtlı üye ve 1 Misafir ooo tükanda işler yolunda Genişletmek için tıkla ... evet ayın üyesi açtıya dükkanı ugur getirdi
Reşwan Emekli Yönetici RUMMAN' Alıntı: selammmm Genişletmek için tıkla ... Mehmet' Alıntı: amma kalbalık herkese selamD Genişletmek için tıkla ... sonyerolsson' Alıntı: 8 Kayıtlı üye ve 1 Misafir ooo tükanda işler yolunda Genişletmek için tıkla ... a, selam hoşgelmişiz
RUMMAN' Alıntı: selammmm Genişletmek için tıkla ... Mehmet' Alıntı: amma kalbalık herkese selamD Genişletmek için tıkla ... sonyerolsson' Alıntı: 8 Kayıtlı üye ve 1 Misafir ooo tükanda işler yolunda Genişletmek için tıkla ... a, selam hoşgelmişiz
EroL Emekli Yönetici ChavRash' Alıntı: Çarşamba görüşelim Erol? Genişletmek için tıkla ... İstersen şimdi görüşelim randevu defterime bakmam lazım.
ChavRash' Alıntı: Çarşamba görüşelim Erol? Genişletmek için tıkla ... İstersen şimdi görüşelim randevu defterime bakmam lazım.
FirstClasss Üye !!Burak!!' Alıntı: hosgeldiniz. senin telefonun markası çok cix miş. Telefon: Nakia X6 ney bu çin malı mı --------------- Ekleme --------------- ovv avatarın yakıyor abi Genişletmek için tıkla ... hayır kvklı
!!Burak!!' Alıntı: hosgeldiniz. senin telefonun markası çok cix miş. Telefon: Nakia X6 ney bu çin malı mı --------------- Ekleme --------------- ovv avatarın yakıyor abi Genişletmek için tıkla ... hayır kvklı
Burak Üye FirstClasss' Alıntı: hayır kvklı Genişletmek için tıkla ... iyimiş nakia ilk kez duydum yanlız
ChavRash Emekli Yönetici sonyerolsson' Alıntı: İstersen şimdi görüşelim randevu defterime bakmam lazım. Genişletmek için tıkla ... Bak bakalım bir.
sonyerolsson' Alıntı: İstersen şimdi görüşelim randevu defterime bakmam lazım. Genişletmek için tıkla ... Bak bakalım bir.
Reşwan Emekli Yönetici soranlara.. iyilik çok şükür diyelim Konuyu Toplam 9 Kişi okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) Starsley, !!Burak!!+, ChavRash+, FirstClasss, &&BERKAY&&+, Mehmet+ --------------- Ekleme --------------- maşallah
soranlara.. iyilik çok şükür diyelim Konuyu Toplam 9 Kişi okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) Starsley, !!Burak!!+, ChavRash+, FirstClasss, &&BERKAY&&+, Mehmet+ --------------- Ekleme --------------- maşallah
Revengeful Emekli Yönetici Kasalım kasalım --------------- Ekleme --------------- Hasan abi.. Erol abi.. Noliy ya
FirstClasss Üye !!Burak!!' Alıntı: iyimiş nakia ilk kez duydum yanlız Genişletmek için tıkla ... benim türkçem bu kadar hoş türkçe kelime deil ama
!!Burak!!' Alıntı: iyimiş nakia ilk kez duydum yanlız Genişletmek için tıkla ... benim türkçem bu kadar hoş türkçe kelime deil ama
Reşwan Emekli Yönetici Revengeful' Alıntı: Kasalım kasalım --------------- Ekleme --------------- Genişletmek için tıkla ... meslek edindin
Revengeful' Alıntı: Kasalım kasalım --------------- Ekleme --------------- Genişletmek için tıkla ... meslek edindin