nokia 5800 pdf dosyalarınıı açabileceğim tam sürüm program arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

emrx

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 pdf dosyalarınıı açabileceğim tam sürüm program arıyorum
Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

maktama

maktama

Üye
Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
telefonunuz hackli mi ya da telefon için sertifika aldınız mı programları imzalamak için. Çünkü burada size önerilen bir çok programı kullanmanız için ya kendi sertifikanızla imzalamanız gerekir ya da telefonunuzun hackli olmazı gerekir. Bu quick office, word excel powerpoint ve pdf açar bildiğim kadarıyla. Ama imzalamalısınız, ya da tel hackli olmalı.

yok telefonunuz hackli değil ya da sertifikanız yoksa, ovi store'a bir bakın, free (word excel dosyalarını sadece görüntleme yapabilen, düzenleme yapamayan) quickoffice var mı diye,varsa belki pdf de açıyordur.

emrx

Üye
    Konu Sahibi
telefonunuz hackli mi ya da telefon için sertifika aldınız mı programları imzalamak için. Çünkü burada size önerilen bir çok programı kullanmanız için ya kendi sertifikanızla imzalamanız gerekir ya da telefonunuzun hackli olmazı gerekir. Bu quick office, word excel powerpoint ve pdf açar bildiğim kadarıyla. Ama imzalamalısınız, ya da tel hackli olmalı.

yok telefonunuz hackli değil ya da sertifikanız yoksa, ovi store'a bir bakın, free (word excel dosyalarını sadece görüntleme yapabilen, düzenleme yapamayan) quickoffice var mı diye,varsa belki pdf de açıyordur.

Telefonum hackli değil. Ovi'de adobe reader trial versiyonu bulabildim. 7 gün bitince unlock code istedi. Bir program daha buldum ancak o da en fazla 2 sayfalık pdf dosylarını açıyor.

maktama

maktama

Üye
Telefonum hackli değil. Ovi'de adobe reader trial versiyonu bulabildim. 7 gün bitince unlock code istedi. Bir program daha buldum ancak o da en fazla 2 sayfalık pdf dosylarını açıyor.
o zaman bu forumdan hckli bir fw yükleyin, dertlerinizden kurtulun:) Hani akıl vermek gibi olmasın, sadece öneri. http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...alari/blackstar-5800-v52-mod-hack-411504.html burdaki fw i kurun, dertlerinize son verin:D:D TV reklamı gibi oldu ama: )) Burdan indirdiğiniz tüm programları takır takır kurarsınız sorun çıkmadan. O başlık altındaki ilk mesajdan sonraki mesajları okumayın, mesajları okumaya son sayfadan başlayn ve geriye doğru okuyun. Aklınıza takılan soruları n hepsinin cevaplarını bulacaksınız.
Başka çözümü olan arkadaşlar varsa yazarlar buraya sanırım. Size kolay gelsin.

dalapagos

Üye
kardeş sen diyorsun çanakkale boğazı adam diyor sana telefonu hackle. Sen mesajı yazalı çok olmuş ama aynı dertten muzdarip olanlar için tavsiyem PICSEL SMART OFFICE googledan aratırsınız ben de öyle buldum denedim süper birşey sertifika problemi de yok

• Beğen
Tepkiler: abdulbaki123
seferkaratas

seferkaratas

Üye
pıcsel smart çok işe yaşadı teşekkürler

Üst Alt