Telefon sapığım oldu. Yardım :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
Yaklaşık 5 saattir birisi arayıp duruyor.:bann: Bundan 6 ay önce felan operatörüm saolsun gizli numaraları engelledim.:pro: Bu yüzden numara gözüküyor.:evet: Ben 15 Yaşındayım.:bilmm Bu yüzden savcılıkla v.s. uğraşamam.|-) Bunun yerine sizce ne yapmalı?:vur:ah:sopa::hmmm

Sapığın Numarası : 0538 954 93 16:bann::bann::bann:

Bu Numarayı Telınden Engelle ve Kurtul ! :ehe

Sidretül Münteha

Üye
Bırakk Yaaa :D

zaza

zaza

Üye
nedense kimse yapıcağım şeyi, yaptığımı gördükleri ana kadar inanmıyolar ya anlamıyorum:ehe

Perfect!

Üye
sapığa acıdım bi an :D

adam numarayı değiştirir en sonunda :ehe

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Bu adam yaparım diyosa yapar :d:

zaza

zaza

Üye
Bu adam yaparım diyosa yapar :d:
şirketimiz adamın adres vermemesi, adrese gelmemesi veya bulunmaması(genelde bulunur %95) ve özel işlerin çıkması halinde ertelenme gibi sorumlulukları kabul etmez yaparız ama mutlaka:ehe

batuone

Üye
:zuhaha:

--------------- Ekleme ---------------

bana telefon sapığı mapığı işlemez Allah vergisimidir nedir sesim telefonda çok kalın çıkıo hatta bazen annnem aradığında beni babam sanıyo :kop:

Utku

Utku

Üye

bana telefon sapığı mapığı işlemez Allah vergisimidir nedir sesim telefonda çok kalın çıkıo hatta bazen annnem aradığında beni babam sanıyo :kop:
o kadar yani:hmmm

zaza

zaza

Üye

batu telefon sapığı ikiye ayrılır biri bayanlara diğeri adamlara:d: en nadir görülen ise karışık dalanlar:ehe

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Batu çorumda yaşıyor ondandır :ehe çorumlu batu :d:

mdnhkn

mdnhkn

Üye
yakışır kardeşş

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
cevap verme susar bı saatten sonra

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
cevap bıler verıp muhatap olmamkı dayanayım:ehe

zaza

zaza

Üye
sürekli arıyor meşgul ediyor sana ulaşması gerekenleri engelliyor ben olsam ........ ALLAH rahmet eylesin:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt