Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon sapığım oldu. Yardım :S
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reşwan
Emekli Yönetici
Türkcell'i ararsan kişisel engelleme var galiba maxide burda biryerde okumuştum sanırım. bi ara istersen gsm ni bilgi almış olursun
kol@j
Üye
hem gsm operatörü müşteri hizmetlerinden
hem de bazı telefonların özelliklerinden ayarlama yapılabilir.
arayan sapık hep meşgul uyarısı alır.
ama sms ler için nasıl olur bilemem...
pcwolf
Üye
*21*0532# (Rahatsız edilme durumunda yapıldığında karşı taraf "Yanlış bir numara çevirdiniz" anonsunu duyar.) TURKCELL
Arkadaş böyle milleti rahatsız edince ne anlıyorlar bilmiyorum ya :S Engelle karalisteye al telefonunu ?
yusuf00300
Üye
bn olsam telefonu açarım hiç muhattap bile olmam telefonu açık bırakırım nasıl olsa bana giren çıkan yok paralar ona giriyo zaten sonunda vazgeçer heralde
.BlueTR
Üye
banada bi tane musallat oldu Star ın arama engellemesinden iptal ettim numarasını ama habire mesaj çeki bi gün mesajda ana avrat gitcem ama
sabrisuper
Üye
ama arayınca çok sarıyo biz arkinin dogum gününde binineyi aradık aradıgıma pişman oldum
kadına topmusundedim oda hemde gazuk gibi dedi sövmeye başladı yap yaşlı nene
Bugün bi numarayı trafoya yazmışlar: "*** *** **** turizm peyniri(diyeyim ben uyarı almim" yazıyordu sen de öyle yap
Sapık, sapıklarla uğraşır bu sefer