Samsung Monte hakkındaki yorumlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

yiğit650

Üye
arkdaşlar bende Samsung 5620 Monte kullanıcısıyım.5800 ile karşılaştırmak için konu açmışsınız.Arkadaşlar monte ile 5800 gibi basmatik telefonlar karşılaştırılamaz bile.5800 ın fiyatının düşük olması gerekirdi çok yavaş, basmatik, hareket sensörü hiç kullanışlı deil, kalemle kullanmak berbat bir his veriyor.ayrıca içinde symbian var bilen bilir.iphone ya symbian yükleseler bedava verseler almam arkdaşlar.Gerisini de siz düşünün!!

--------------- Ekleme ---------------

hocam benim montede oyunlar çalışmıyor...hata veriyor yok mu şöyle nokia5800 gibi sensörlü oyunlar ???
Arkdaaşım o senin sorunlu kullanışındar kaynaklanıyodur.Ben çok rahat çalıştırabiliyorum.

yiğit650

Üye
Arkadaşlar öncelikle ecvap yazarsanız sevinirim bir sorunum varda;
5620 monte telefonumda avea hat çalıştırıyorum ve pin kodunu daha önceki telefonumda değiştirmiştim şimdi onu aktif etmek için pin kodu istiyor yazdım değiştrdiğimden sonraki yeni pinkodunu 2 hakkınız kaldı dedi.arkdaşlar ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun!

baranselona

baranselona

Üye
pin kodunu unutmuşsun heralde- eğer puk kodunu hatırlıyosan veya sakladıysan 2 defa daha yanlış girerek telefonu puk koduyla açıyordun sanırım(uzun zamandır pin kodunu kullanmıyorum)

mkeles84

Üye
1- Arkadaşlar daha önce samsung l760 kullanıyordum, 1 kerede en fazla 10 kişiye mesaj atabiliyordum. Bugün S5620 Monte'de de aynı olayı görünce şok oldum.Ben mi bilmiyorum nasıl ekleneceğini acaba?
2- Bir de bu montenin GPS'i internet olmadan kullanılamaz mı? İlla internet istiyor yer için, uydu seçeneği falan var ama 0 - 0 - 0 elde var 0

TasteKiN

TasteKiN

Üye
Benim bildiğim kadarıylada 10 kişi ile sınırlı. GPS'e gelince GPS bilgilerini almak için internetten küçük bir veri indirmen gerekiyor. Telefon ayarları-GPS-Gps ayarlarından Verileri indir dedikten sonra GPS konumunda nerede olduğun belirir. Eğer nerede olduğunu haritada görmek istersen ya ücretsiz offline programlar edineceksin Örneğin Route66 yada Google Maps ile internet üzerinden gireceksin. Bu arada kapalı mekanlarda pek başarılı değil...

mkeles84

Üye
Bu telefonun şarjı ne çabuk bitiyor, dün sabah 7 gibi çıkarttım şarzdan. 3 diş şarzı kalmış. Bluetooth, Wifi kapalı, çok da telefonla konuşan biri değilim, FW ler arasında batarya tüketimi açısından fark olur mu ki? Aydınlatma min. ve süre 8 sn.

baranselona

baranselona

Üye
Bu telefonun şarjı ne çabuk bitiyor, dün sabah 7 gibi çıkarttım şarzdan. 3 diş şarzı kalmış. Bluetooth, Wifi kapalı, çok da telefonla konuşan biri değilim, FW ler arasında batarya tüketimi açısından fark olur mu ki? Aydınlatma min. ve süre 8 sn.

bukadar çabuk bitmesi normal değil benimki en az 2 gün götürüyor ve parlaklık 3 de aydınlatma 15 te her işi de yaparken 2 gün en az kullanmayınca 4-5 gün rahat buluyor yazılımdan veya bataryanızdan kaynakanıyor olabilir

~Kentucky`

~Kentucky`

Üye
Beyler Dokunmatikte Samsungun üstüne tanımam Ama eğer Tuş takımlı bir telefon alacaksanız sakın samsung almayın Nokia Ona 1000 basar, ama dedğim gibi dokunmatik ekranda samsung geçer bu arada symbian işletim sisteminin olmamasının nedeni Samsungun Symbian Şirketlerindeki hisselerinin az olmasıdır. Nokia %50 den fazla hissesine sahip o nedenle genellikle nokia da var.

berk327tr

Üye
Öncelikle ilgi için teşekkürler ancak kuzenimin kızında da vardı 5800 ve faceboktan video izleyebiliyordum :(

Bolt
Opera mini
Skyfire gibi Programları telefona yükleyebiliyor muyuz?

Özellikle bir sorum daha olacak.Oyun haricinde ne tür programlar yükleyemiyoruz symbian sistem olmayışının en kötü sebebi ne yani?

İnternet sayfası dışında normal menüde felan yana yatırdığımızda 5800 da ki gibi otomatik yana yatıyor mu ?

Ve ayrıyetten bu ürünü mediamark ta bulabilir miyim?

Teknosa biraz kazık :D

Ben monte aldığımda teknosa daha ucuzdu.

Üst Alt