Samsung Monte hakkındaki yorumlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
5800'da grafik hızlandırma yok. Sallamış arkadaş.

grafik hızlandırıcı yokmu acaba birkere bile içinde bulunan işlemcinin yapısına baktınmıda bana sallamış diyosun monte 5800 kötü bu benim fikrim kimsede buna birşey diyemez vede sizin gibi insanlar yüzünden alıyorlar ve uygulama vb şeyler bulamayınca sorun yaşıyorlar işte .ben symbian alsınlar kurtulurlar bu samung cehaletinden bırakın gidin işinize

--------------- Ekleme ---------------

Benimlemi yaşıyorsun abisi ne kullandığımı nerden bilicen!!!

tabikide bilicem yakınlarım genelde geldiklerinde tel bende durur ve 4 ay yaklaşık bende durdu tel ve 1 kere sorun çıkarmadı banada abisili konuşma yaşımız küçük diye bişey bilmiyoz anlamına gelmez burada

maxirabit

maxirabit

Üye
tabikide bilicem yakınlarım genelde geldiklerinde tel bende durur ve 4 ay yaklaşık bende durdu tel ve 1 kere sorun çıkarmadı banada abisili konuşma yaşımız küçük diye bişey bilmiyoz anlamına gelmez burada[/QUOTE]

Bir araştır bakalım samsung monte ilemi ilgili daha fazla şikayet edilmiş yoksa nokia 5800 mı?
4 ayda neyi ögreniyorsan? Sen o modeller üretilmeden kaç ay teste taabi tutluyor biliyormusun? Boş konuşma evlat.dün ... bu gün koktun nerdeyse işin kurduyum diyecen:off:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ya 5800'da 3d grafik hızlandırma yok yanlış bilgi vermeyin herkes biliyor bunu. Olsaydı bugün en basitinden NFS Shift oyunu kasmazdı. İnternette baktım elemanın teki 5800'da NFS Shift oynuyo o kadar kasıyor ki oynanmıyor nerdeyse. 3d grafik hızlandırıcı N82-N900-N8 gibi telefonlarda mevcut 1000 tl'ye yakın N97 ve X6'da bile 3d grafik hızlandırıcı malesef yok. Keşke Nokia her dokunmatik modeline koysa ama yapmıyor işte :)

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
Bir araştır bakalım samsung monte ilemi ilgili daha fazla şikayet edilmiş yoksa nokia 5800 mı?
4 ayda neyi ögreniyorsan? Sen o modeller üretilmeden kaç ay teste taabi tutluyor biliyormusun? Boş konuşma evlat.dün ... bu gün koktun nerdeyse işin kurduyum diyecen:off:[/QUOTE]

sen gelmiş neyin tartışmasınnı yapıyorsunki
monte uygulama kıt 4 ayda neler öğrenilir tabi herkes senin gibi gerizeklaıysa öğrenemez o ayrı bi konu
boş konuşan burda ben değil sensin acep.evet işin kurduyum senden daha çok bilgi bilmem seni kıskandırmasın ve konuyuda burda kapatırım .:vur:bann:

vivaldi123

Üye
    Konu Sahibi
Cok acil yanıt bekliyorum.Monteye Skyfire yükleyebiliyor myuz?

naziff03

Üye
monte ye flas player yüklenebiliyor mu ?? bende de var çok memnunum mesaj yazmak çok basit .wifi de de sorun yok

Lacrymosa

Üye
Adam 5800'da grafik hızlandırma var diyor :kop: ama yok.
5800 daha iyi diyor ama değil.
Symbian iyi diyor ama kesinlikle değil.

Yaş 13'müş. Olabilir böyle şeyler. Eline bir Samsung alınca farkı görecek. (E250 değil tabii ki. :D)

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
Adam 5800'da grafik hızlandırma var diyor :kop: ama yok.
5800 daha iyi diyor ama değil.
Symbian iyi diyor ama kesinlikle değil.

Yaş 13'müş. Olabilir böyle şeyler. Eline bir Samsung alınca farkı görecek. (E250 değil tabii ki. :D)

şuraya bi bak bakalım yaşım 13 diyede hafife alma aklını alırım

maxirabit

maxirabit

Üye
lacry salla yaa laf olsun torba dolsun konuşuyo işte birşey bildiğinden değil ki,
tam bi saf işte mahallede 4 yaşındakilerle konuş sen welet.
Kamil senlemi ugraşcam?
Yaşın ilk önce büyüsünde belki ozamanda beynin gelişir bidahada görmiyeyim seni.
Ağır bi laf ederimde çocukluğuna veriyim ama kendi bi halt san ma,

Ayık ol yawrum aklınıda alırım kafanıda!!!

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
Symbian mı allah uzak tutsun :D Lafta her program yükleniyormuş yükleniyorda oynarken telefon cayır cayır yanıyor birde ben 900 tlye almıştım 400 tlye elimden zar zor çıkarttım :(

vivaldi123

Üye
    Konu Sahibi
Bir kaç saat sonra almaya gidiyorum.Lütfen ya çok ikisi arasında kaldım yardımcı olun :(

Bana facebooka girse video izletse youtubeden facebooktan fln.Yeterli.Wifi de sorun olmasın.Çok ii olur. ?

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
arkjdaşım bu ikiside facebooktan video oynatamıyor ama youtube oynatır.Program istiyorsan 5800 al sonra sorun çıkaraırsa benden de bilme ben uyardım.

metin331

Üye
Symbiana asla güven olmaz samsungun tek sorunu raylı telefonlarda tuşlarının bazen bozulması ona nazaran nokia symbiandan kaybedior ben nokia telefon kullandım samsungda nokia devamlı donuodu samsung ise tuşları bozuldu ama tamir ettirdim symbian ise tamir edildi ama sorunlar bitmez ve symbian çok yavaş

free

free

Üye
5800 de yavaş yavaş takılcan hız yaptın mı kilit servise kadar yolu var..arkadaşım 2 günde servisi gördü..
doğru 5800 süper telefon ama hantaloğlu hantal.arkadaş hız yapmış olcağı bu..
nazik davrancan 5800e yoksa ateş keser...

monte öyle mi hayır..
ondan tek eksiği symbian onun dışında başabaş.
fotoğrafı-mp3 kalitesi hepsi süper..
symbianı arayacağın noktaya geleyim.facebooktan video izleme şansın yok montede ama mobile youtube dailymotion-tv.spden tv vb izlersin..

symbianın hantallığı mı aman kalsın.facebook videosunu her zamn izleriz pcde dedim monte aldım.gayette memnunum

--------------- Ekleme ---------------

real player falan yüklenmez monteye

TasteKiN

TasteKiN

Üye
ben 4tane araba yarışı 2tane browser 1 tane iphone tarzı mesajlaşma programı attım rahat rahat kullanıyorum her gün sorun çıkarırmı acaba diye bir korkumda yok :)

iphone tarzı mesajlaşma programını istiyorum :)

ookkaayy

ookkaayy

Üye
5800 grafik hızlandırıcı yok temaya efekt ekleyince bile kasıyo 3d oyunmu oynucanız 3d grafik hızlandırıcı olsa ferrari oyununu kaldırırdı x6 da bile yok ben x6 kullanıyorum ama keşke satio flan alsaydım pişman oldm valla çok yavaş

edi26

edi26

Üye
hocam benim montede oyunlar çalışmıyor...hata veriyor yok mu şöyle nokia5800 gibi sensörlü oyunlar ???

JavaStar

JavaStar

Üye
Nokia'nın senelerdir symbian yemeğini önünüze pişirip pişirip koymasından bıkmadınız mı hala?:Tamam belki bi zamanlar çok büyük birşeydi symbian nokia 1 numaraydı fakat o günler artık geride kaldı.Hantal symbian işletim sistemiyle ne işletim sistemleri yarışıyor şimdi.Nokia hala düz menüde takılmaya devam etsin.Telefonun içi çorba gibi oluyor zaten.5800 gibi hantal bir telefonu almanı kesinlikle istemem kardeşim 350-450 civarları arasında telefon arıyorsan ya monte al yada samsung star wifi belki bir de corby olabilir

TasteKiN

TasteKiN

Üye
wifi video sensör ve oyun diyorsan " star wifi " al gitsin dost...

Üst Alt