n73 suya düşmüş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kampfer

Üye
    Konu Sahibi
n73 suya düşmüş
Arkadaşın n73 baya bi önce suya düşmüş.Ben de istedim yaptırırım belki diye.Telefoncuya verdim.Hiç açılmayan telefon artık açılıyo ama joyistik çalışmıyor,deklanşör çalışmıyor,3 e basınca 7,1 e basınca 5 yazıyor.Ayrıca 1 e basınca galeri de video bölümünü açıyor.Bu telefonu tamamen tamir etme imkanım var mı? Ya da başka bi telefoncuya mı veriyim?

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Telefoncuya Tekrar Götür Ve Sorunları Anlat,Eğer İlk Tamire Verdiğinde Ücret Ödediysen Bu Kez Yaptırmaya Götürdüğünde Ücretsiz Yapması Gerekiyor ;)

Kampfer

Üye
    Konu Sahibi
Başka bi tamirciye verdim parça değiştircekmiş 60 tl masraf çıkardı.İlk tamirciye de 20 vermiştim.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Başka bi tamirciye verdim parça değiştircekmiş 60 tl masraf çıkardı.İlk tamirciye de 20 vermiştim.

Ne Yapacaksın Artık Başa Gelen Çekilir :) İlk Verdiğin Tamirci Uzman Değildi Herhalde :)

Kampfer

Üye
    Konu Sahibi
Artık bu tamirci yapsa iyi olur :D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
İyi Bir Tamirci İse Kesin Yapar :)

ali601

ali601

Üye
Yada suyunu çekmesini bekle :) Kavanoza pirinçle beraber koy ama hiç görülmesin.1-2 gün beklesin belki normale döner beim öyle olmustu denedim oldu yani :)

Kampfer

Üye
    Konu Sahibi
Pirinç yöntemini ben de denemyi düşündüm ama suya düşüleli 5-6 ay olmuş:D İşe yaramaz gibi geldi.

Kampfer

Üye
    Konu Sahibi
Bekliyorum adam parça gelcek dedi.Bi de olursa deklanşör olmadan joyistikle fotoğrak çekilir mi?

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Bekliyorum adam parça gelcek dedi.Bi de olursa deklanşör olmadan joyistikle fotoğrak çekilir mi?

Benim Bir Arkadaş Joyistik İle Fotoğraf Çekmeyi Ayarlıyordu :) Öğrenip Bilgi Veririm ;)

Kampfer

Üye
    Konu Sahibi

Benim Bir Arkadaş Joyistik İle Fotoğraf Çekmeyi Ayarlıyordu :) Öğrenip Bilgi Veririm ;)

Telefonu bugün aldım deklanşör çalışmıyor.Joyistik ile nasıl fotoğraf çekildiğini öğrendin mi?Bilgi verirsen sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt