n8 dokunmatik facebook sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
n8 dokunmatik facebook sayfası
arkadaşlar önceden n8 in kendi browserinden facebook'a girince dokunmatik site açılıodu şimdi ise normal telefonlardaki sayfa gibi açılıo ve en altta doknumatik site yazmıo..dokunmatik siteye girince en altta tüm site vardı ordan chat yapıodum ama şimdi dokunmatik site yok gitmiş benmi bi yanlışlık yaptım nasıl yapçam bilmiyorum :allalla:

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
sen de operadan dene kardeşim...illaki kendi browseri şart değil.gayette güzel chet yapılıyor..ama video izlenmiyor:)

http://www.maxicep.com/symbian-3-destek/cozum-opera-kullanarak-facebookta-chat-yapmak-441777.html

bu siteden gerekli bilgileri alabilirsin...
arkadaşım ben operada chat'i hiç beğenmedim tamda yapamıyorum zaten beceremiyorum :ehe benim istediğim kendi browserindeki dokunmatik site yazısının gelmesi ama nasıl yapçam bilmiyorum :hmmm

pRime.

pRime.

Üye
sen de operadan dene kardeşim...illaki kendi browseri şart değil.gayette güzel chet yapılıyor..ama video izlenmiyor:)

http://www.maxicep.com/symbian-3-destek/cozum-opera-kullanarak-facebookta-chat-yapmak-441777.html

bu siteden gerekli bilgileri alabilirsin...

+1 :oke:

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım ben operada chat'i hiç beğenmedim tamda yapamıyorum zaten beceremiyorum :ehe benim istediğim kendi browserindeki dokunmatik site yazısının gelmesi ama nasıl yapçam bilmiyorum :hmmm

touch.facebook.com dan gir ordan açarsın tüm siteyi.

throner

throner

Üye
touch.facebook.com dan gir ordan açarsın tüm siteyi.[/QUOTE]

ordan da denedim olmuyor... touchdan girip tüm site dedginde web: bilinmeyen yanıt yazıyor

direk tüm sitenin url bilioon mu???:ehe

pRime.

pRime.

Üye
touch.facebook.com dan gir ordan açarsın tüm siteyi.

ordan da denedim olmuyor... touchdan girip tüm site dedginde web: bilinmeyen yanıt yazıyor

direk tüm sitenin url bilioon mu???:ehe[/QUOTE]

bir de şunu dene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt