Nokia X6 Modem Yapmak Vodafone

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xtrkax

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X6 Modem Yapmak Vodafone
S.a arkadaşlar Noki X6 Kullanıcısıyım Vodefone Ceptenet paketine sahibim PC Suite yardımıyla internete bağlanabiliyorum ama net hızı inanılmaz derece yavaş olmakta sayfa açılırken ortalama 7-8 dk bekliyorum o dereceçFakat duydum ki telefonların modem driverlerini yükleyip çeşitli yöntemler ile telefonu modem yapıp hızı artırabiliyormuşuz.Bu driver varmı eğer doğruysa böyle bişey driveri nerden bulurum nasıl kurar nasıl kullanırım yardımlarınızı bekliyorum.Kolay gelsin.

filozofurkan

Üye
benim arkadaştada vodafone var çok yavaş belki telden değğilde hattan kaynaklanıyordur :)

hortunes

Üye
joikuspot dene .

ozgur1tutsak

ozgur1tutsak

Üye
Evet Bende JuikuSpot Kullandım Fakat Uzun Sürelı Bağlandığım İçin Telefonumun Bataryası İflas Etti :D Çalışamaz Durumda Sürekli Şarjda Bekletiyorum Kullanabilmek İçin.. USB Kablo Bağlantılı Modem Driver Lazım Bence.. Çünkü Juikuspot Wifi İle Çaliştiği İçin Şarj Dayanmıyor.

ayse nur

Üye
ben nokia X6 telefon kullanıyorum bu bahsettiğiniz JoikuSpot programı telefonumun opera mini uygulamasını kullanarak indirmeyi denedim program telefonuma geliyor ama desteklenmediği söyleniyor telefon çin malı olduğu için mi böyle yapıyor yoksa farklı şekilde mi indirmem gerekiyor benim acilen modeme ihtiyacım var da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt