Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

Sponsorlu Bağlantılar

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Ustam benimkinideyorumlarmısın rıca etsem senden :) birde profilime yazarmısn yazdım die :)

Trackmania

konuya hoşgeldin kardeş...

yaklaşık 10 kişilik bir ailen var... içlerinde en çok ilgi gören sensin..

gayet şirin olduğun da aşikar...

ailene düşkün olduğun kadar bireysel yaşamayı da seviyorsun... yani ne çok asi ne de bağımlı...

tehlikeli, heyecanlı işleri daha doğrusu eğlenceleri seviyorsun... paraşut, kayak, dağ sporları, bumpi jumping gibi...

etrafındaki insanları pek iyi tanıyamamktan dolayı sıkıntılısın... bu yüzden zarar da görmüşsün..

bu yaşta ne bu aşk acısı anlamadım kardeş... şıpsevdi misin yoksa?

kendini ifade etmekte zorluk çeksen de davranışların nasıl bir insan olduğunu belli ediyor zaten, bu yüzden çabuk tanınan ve sevilen birisin...

ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicepler

Trackmania

Trackmania

Üye
yaklaşık 10 kişilik bir ailen var... içlerinde en çok ilgi gören sensin..
10 kişilik değil paşam ama yaklaşmışsın :)
gayet şirin olduğun da aşikar...
teşekkür ederim :oke:
ailene düşkün olduğun kadar bireysel yaşamayı da seviyorsun... yani ne çok asi ne de bağımlı...
Aileme hiç inanmıyacağınz kadar bağımıyım :)
tehlikeli, heyecanlı işleri daha doğrusu eğlenceleri seviyorsun... paraşut, kayak, dağ sporları, bumpi jumping gibi..

tehlikeli işleri severim ama o paraşüt bumpi jumping hayatta binemem :D
etrafındaki insanları pek iyi tanıyamamktan dolayı sıkıntılısın... bu yüzden zarar da görmüşsün..
Bak işde bu doğru
bu yaşta ne bu aşk acısı anlamadım kardeş... şıpsevdi misin yoksa?
2007 den beri paşam :)
kendini ifade etmekte zorluk çeksen de davranışların nasıl bir insan olduğunu belli ediyor zaten, bu yüzden çabuk tanınan ve sevilen birisin...

Kendimi çabuk ifade ederim ve ortama çabuk ayak udururum :)

Yorjmladığın için gerçkten çok teşekkkür ederim :)

Burak

Üye
bir büyükle konusurken saygılı olalım lütfen. hacı,kanka,paşam ayıp oluyor beyler. dikkat edelim :polis:

aRdiLê

aRdiLê

Üye
Mustafa abi bende avatarıma bir yorum alabilirmiyim ?

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hocam hazır gelmişken biz de bir yorum alabilir miyiz :)

Burak

Üye
ben çırağıyım. ön ödemeyi bana yapıyorsunuz.

bir avatar yorumu 10 teşekkür.

:kop:

ata abi sana 20 teşekkür.

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Mustafa abi bende avatarıma bir yorum alabilirmiyim ?

aRdiLê

konuya hoşgeldin...

birkaç gündür hatta bir iki haftadır bağlantı sorunum vardı... zamanında karşılayamadığım talepler için kusura bakmayın...

hayatında yeni bir başlangıç olmuş... nasıl bir başlangıç...?

şöyle: artık daha olgunsun... daha dikkatlisin.. daha prensiplisin...

artık insanları daha çabuk tanıyorsun...

tavırlarını net koyuyorsun etrafındakiler sana karşı daha dikkatli davranıyorlar...

amanın amanın nereye bakıyorsun öyle?
olgunlaştın dediysek de gönül ilişkilerinde dikkatli ol...

romantik işler peşinde tatlı tatlı koşarken... sonradan yandım Allah türküsü söyleme..

hayırlı maxicepler..

--------------- Ekleme ---------------

Hocam hazır gelmişken biz de bir yorum alabilir miyiz :)

Praetor

Oooo sevgili adminim.. konuya hoşgeldin...

isabetli karar verememkten korkuyordun, hayatındaki en isabetli kararı verdiğin için mutlusun...

geleceğin belirsizliği seni bir zamanlar huzursuz ederdi bir zamanlar
ne hikmetse şimdi bu belirsizlik heyecanı seni mutlu ediyor..

küçük bir ailenin çocuğusun ...

gerçi askerlik psikolojisi seni biraz "ilkokul'a yeni girmiş çocuk" havası vermiş(ti) sana
ama o şaşkınlığı zaten atlatmışsın...

şu anda bir sıkıntın var "ilerde ne olacağım...?" yani askerlik bitince ... Allah, kullar gelecek sıkıntısını çekmesinler diye kaderi yazmış... hayırsız iş de yapmaz...

11, 7, 4,12, 9 bu rakamlarla bir alakan var... genellikle aile fertlerinin ve akrabaların sayısını ifade eder bu şekilkde tespit edilen sayılar ama asker olduğun için hepsini toplayalım 43 çıkıyor... ya koğuşun ya kısımın yaklaşık 43 kişi diyebilirim.

hayırlı maxicepler

aRdiLê

aRdiLê

Üye
ALLAH Razı Olsun abi yorumladığın için sağol (.

Necmati

Necmati

Üye
Bende Alayımmı Mustafa abi :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Bende Alayımmı Mustafa abi :)

Necmati

konuya hoşgeldin...

hala karamsar gördüm seni... kendine ait pek bir amaç belirlememiş gibisin... dikkat et.. istikametli ol.. şimdi olmaya karar vereceğin şey gelecekte ne olacağını belirleyecek... belki bu belirsizlikten dolayı karamsarlık yapıyorsun...

saklı tutyorsun kendini...konuşmak yada açılmak sana pek kolay gelmiyor ya da gereksiz görünüyor sana...

biraz da boşverdimcisin...

sanıyorum ki baya bir de uyku problemin var... zamansız zamansız uykusuzluk çekiyorsun...

büyük ve ehil gördüğün insanlardan da kaçman sana pek fayda sağlamaz... büyüklerinden birini örnek alırsan daha isabetli kararlar verirsin... daha istikrarlı bir kişiliğe sahip olursun...

bu yukarıda saydığım şeyler hepsi birbirine bağlı... içlerinden birini kırdığın zaman diğer sıkıntıların gayet kolay çözülür...

bu türlü sıkıntılar genellikle potansiyel yeteneği yüksek ama uygulama alanı bulamayan insanlarda görünür...

yani içinde bulunan enerjin (yapabileceklerin) çok yüksek olduğu için seni yavaş yavaş yakıyor... neden?
enerjini dışarı salamıyorsun...

bir iki yeteneğini bul... ve onlar üzerinde odaklan... o konuda kendini geliştir...

o zaman enerji seni yakmaz...

karamsarlıktan kurtulursun...

ortaya koyduğun eserlerle sosyalleşirsin...

yaklaşık 5 kişilik bir ailen olduğunu da söylemeliyim... ayrıca deden ya da eben de sizinle beraber yaşıyor.
hepsine selam söyle... büyüklerimin ellerinden öptüğümü de belirt.

hayırlı maxicepler.

Necmati

Necmati

Üye
Necmati

konuya hoşgeldin...

hala karamsar gördüm seni... kendine ait pek bir amaç belirlememiş gibisin... dikkat et.. istikametli ol.. şimdi olmaya karar vereceğin şey gelecekte ne olacağını belirleyecek... belki bu belirsizlikten dolayı karamsarlık yapıyorsun...

saklı tutyorsun kendini...konuşmak yada açılmak sana pek kolay gelmiyor ya da gereksiz görünüyor sana...

biraz da boşverdimcisin...

sanıyorum ki baya bir de uyku problemin var... zamansız zamansız uykusuzluk çekiyorsun...

büyük ve ehil gördüğün insanlardan da kaçman sana pek fayda sağlamaz... büyüklerinden birini örnek alırsan daha isabetli kararlar verirsin... daha istikrarlı bir kişiliğe sahip olursun...

bu yukarıda saydığım şeyler hepsi birbirine bağlı... içlerinden birini kırdığın zaman diğer sıkıntıların gayet kolay çözülür...

bu türlü sıkıntılar genellikle potansiyel yeteneği yüksek ama uygulama alanı bulamayan insanlarda görünür...

yani içinde bulunan enerjin (yapabileceklerin) çok yüksek olduğu için seni yavaş yavaş yakıyor... neden?
enerjini dışarı salamıyorsun...

bir iki yeteneğini bul... ve onlar üzerinde odaklan... o konuda kendini geliştir...

o zaman enerji seni yakmaz...

karamsarlıktan kurtulursun...

ortaya koyduğun eserlerle sosyalleşirsin...

yaklaşık 5 kişilik bir ailen olduğunu da söylemeliyim... ayrıca deden ya da eben de sizinle beraber yaşıyor.
hepsine selam söyle... büyüklerimin ellerinden öptüğümü de belirt.

hayırlı maxicepler.
ayrıca deden ya da eben de sizinle beraber yaşıyor.
şu yorum hariç hepsi doğru Mustafa abi..
ne ebem sağ nede dedem :)

Yine süper yorumlamışsın..

evet iki tane yükseltemediğim yetenek var beatbox ve breakdance hangisine öncelik vereceğimi hala çözemiyorum hatta gelecek sene yetenek sizsiniz'e katlıacak kadar iddialıyım..

Ellerine sağlık abim..
Bende senin ve diğer büyüklerimin ellerinden öptüm ..
esen kal :)

Çağrı.K

Çağrı.K

Üye
Mustafa bey benim avatarıda yorumlarmısınız.

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
ayrıca deden ya da eben de sizinle beraber yaşıyor.
şu yorum hariç hepsi doğru Mustafa abi..
ne ebem sağ nede dedem :)

Yine süper yorumlamışsın..

evet iki tane yükseltemediğim yetenek var beatbox ve breakdance hangisine öncelik vereceğimi hala çözemiyorum hatta gelecek sene yetenek sizsiniz'e katlıacak kadar iddialıyım..

Ellerine sağlık abim..
Bende senin ve diğer büyüklerimin ellerinden öptüm ..
esen kal :)

işine yaradıysa ne mutlu... merak ettiğim deden ya da eben vefatından önce sizinle beraber mi yaşıyordu?

--------------- Ekleme ---------------

Mustafa bey benim avatarıda yorumlarmısınız.

Çağrı.K

çağrı bey konuya hoşgeldin...

uçuk fikirli hayalperest bir yapın var...

saygılısın... insana değer veriyorsun...

kafan bayağı karışık ... ne yapacağına kolay karar veremeyenlerdensin...

milli değerlere çok düşkünsün...

her şeye olumsuz yönden bakma huyundan da vazgeç erken yaşlanırsın...
herşeyin artısı eksisi vardır.. bunların hepsini değerlendirerek bak olaylara...

risklerden korkma... risklerin ne olduğunu da dfeğerlendirip yapacağın iş için o risklerinde önlemini alarak işine bak...

insanların kusurlarını da hoş görmeyi bil... insanlar ya iyi ya kötü değildir...
dalgalı seyreder... kiminde olumsuzluk fazladır kiminde azdır...
kusursuz dost arayan dostsuz kalır
mevlana

hayırlı maxicepler.

Necmati

Necmati

Üye
işine yaradıysa ne mutlu... merak ettiğim deden ya da eben vefatından önce sizinle beraber mi yaşıyordu?
ben dedemi göremedim maalesef ama babamlar beraber yaşıyolarmış :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

ben dedemi göremedim maalesef ama babamlar beraber yaşıyolarmış :)

Allah rahmet eylesin

zannediyorum ki ailen dedenizin beraber yaşamasından dolayı sağlam bir terbiye almış...

Burak

Üye
abi müsait bir zamanda bir yorum alabilirmiyim

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
abi müsait bir zamanda bir yorum alabilirmiyim

!!Burak!!

konuya tekrar hoşgeldin kardeş...

5 ve 7 rakamlarıyla alakalı bir derdin var....

5 veya 7 kişi mi...amasya mı antalya mı (palka no dan)? tam yoramadım...

kimseye açmak istemediğin bir planın var...
"bekleyin, göreceksiniz" der gibisin

birileri sana akıl vermeye çalışıyor ama hangisini dinleyeceğine karar veremiyorsun...
herkes kendi tecrübesine göre birşeyler söyler ama içinde bulunduğun durumu en iyi sen değerlendirirsin...
tamamen kulak tıka da demiyorum öğrendiklerini kendine göre işle diyorum...

daha belirgin ve istikrarlı davranış gösteriyorsun... büyüdüğünü hissediyorsun
galiba bu durum seni biraz korkutuyor...
geleceği öcü gibi görme... gelecek yaklaştıkça sen de güçleniyorsun...

hayırlı maxicepler.

Dafny

Dafny

Üye
biraz fazla oldum galiba ama ben de bir yorum istiyorum..:)

Burak

Üye
!!Burak!!

konuya tekrar hoşgeldin kardeş...

5 ve 7 rakamlarıyla alakalı bir derdin var....

5 veya 7 kişi mi...amasya mı antalya mı (palka no dan)? tam yoramadım...

kimseye açmak istemediğin bir planın var...
"bekleyin, göreceksiniz" der gibisin

birileri sana akıl vermeye çalışıyor ama hangisini dinleyeceğine karar veremiyorsun...
herkes kendi tecrübesine göre birşeyler söyler ama içinde bulunduğun durumu en iyi sen değerlendirirsin...
tamamen kulak tıka da demiyorum öğrendiklerini kendine göre işle diyorum...

daha belirgin ve istikrarlı davranış gösteriyorsun... büyüdüğünü hissediyorsun
galiba bu durum seni biraz korkutuyor...
geleceği öcü gibi görme... gelecek yaklaştıkça sen de güçleniyorsun...

hayırlı maxicepler.

hmm. etrafımda bana nasiyat veren birçok kişi var. hangisinin dediğini yapayım hiç karar veremem. :hmmm

teşekkür ederim abi yorum için. allah razı olsun

Üst Alt