Abi bende bir yorum alsam ?![]()
çırağın yorum istiyor![]()
abi bir yorum daha istiyorum boş bir zamanında![]()
evet özel mesaj la geldi yorum
allah razı olsun teşekkür ederim![]()
Tekrar Bir Yorum Alabilir miyim Mustafa abi...![]()
'Genç
şu anda gribal enfeksiyon altındayım... iyi düşünemiyorum... kendime gelmem biraz zaman alıyor..
gün içerisinde yorumu buraya yazacağım inşallah...
kusura bakma hastalığım dolayısıyla el atamadım dün...
şimdi başlayayım... gene iyileştim sayılmaz... ama... gecikmesin...
kanuya tekrar hoşgeldin kardeş.. memlekette havalar nasıl,? iyidir inşallah... sevgili hemşerim...
nostalji meraklısı birisin... eskilere karşı bir ilgin var...
canın çabuk sıkılıyor ... en ufak etkide vaz geçiyorsun...
şöyle ifade edeyim... farklı bir çok fikrin var... bunların hangisini dile getirsen "birileri dalga geçecek mi?"
ya da "olumsuz şeyler söylerler mi?" korkusu var... birisi kötü laf etse.. o fikirden soğuyorsun...
neden ? fikir o kadar ucuz mu ki... vaz geçiyorsun... öbürlerinin düşünemediğini düşünebildin diye hemen vaz geçip kendini mi cezalandıracaksın...
hayat içerisinde yeni çığır açanlar hep farklı düşünebilenlerdir.
özünde iyi bir insansın ama seni kötü bilmeleri için mi uğraşıyorsun ne?
o zaman senle uğraşmazlar diye mi düşünüyon...? olmadığın bir şey olmak seni bunaltan şeydir...
sıkı tedbircisin ve riski sevmiyorsun... tedbirli olmak güzel ama içinde bulunduğun duruma göre riskin ne kadar sineye çekebilirsin. bunu da değerlendirdikten sonra işe kalkışabilirsin... ne de olsa risksiz başarı pek yoktur...
sen daha fazlasısın... ama kendini sınırlamanı pek beğenmedim...
kendini bil yeter... reklamını da yapma hevesinde olma...
bu düşünce tarzın meslek hayatında çok işe yarar... belki arkadaşların o yüzden anlayamıyordur seni..
ne de olsa her mesleğin yeniliğe ihtiyacı var...
ben avatarınızın yalancısıyım ...
hayırlı maxicepler...
Gerisi doğru sayabilirim....Teşekkürler....Sıra bende Deftere yaz ben vericem abi![]()
Ben sana daha ne diyim yine döktürmüşsün Mustafa abiNecmati�
konuya hoş geldin necmi...
bağlantı sorunum olduğundan geciktim kusura bakma...
konuşmayı pek sevmiyorsun diyesim geldi de... öyle değil...
sen konuşurken anlatmak istediğini direk değil de dolaylı yollardan anlatarak... karşındakinin anlamasını bekliyorsun ama karşındakiler bu anlatım tarzında birkaç kere daha izah istiyor.. birkaç denemeden sonra derdini anlıyorlar...
çokta gözün yok ... azıcık aşım dertsiz başım diyenlerdensin...
risklerden ne kadar uzak duruyorsun.. risklere ne kadar giriyorsun... bunu bir gözden geçir... çekingenlik başarılarına engellerdir.... risklerden tamamen kaçmak yerine tedbirlerini aldıktan sonra riske girmekten çekinme..
yalınız toplum içinde .. özellikle senden olan insanların yanın da çok cengaversin... toplum içinde sadakatin ve güvenilirliğinle de dikkat çekiyorsun...
dışarıdan pek belli etmesende içeride çok heyecanlı bir adamsın...
eğlenmesen de eğlenmeyi bilen bir adamsın...
yeniliklere ve çeşitliliğe de açıksın ama dediğim gibi bunların hepsini kendi içinde dışardan belli etmeden yaşıyorsun...
senin dert ortağın büyüğün, danışabileceğin çok insan var.. onlarla arayı koparma.. nereden baksan 10 kişi... olmuşlar...
gelip gidenler dahil...
ben avatarınızın yalancısıyım
hayırlı maxiepler

Ben sana daha ne diyim yine döktürmüşsün Mustafa abi
Sende olmasan ..
Başarılarının devamını diliyorum abi esen kal![]()
abi işler nasıl gidiyor![]()