Kamera basarısız sorunu lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cilekesdrag

cilekesdrag

Üye
    Konu Sahibi
Kamera basarısız sorunu lütfen yardım
Arkdaslar dun aksam telimi bada 1.2 jj9 versiyonuna flashladım. Benim eski versiyonum jk1 bada 1.0.2 idi. Daha sonra farkettim ki kamera acılmıyo. Soyle bi hata veriyor. Kamera basarısız diye. Bada 1.2ye gecisi bu sitede anlatılan yol üzere yaptım. Acaba sadece bende mi var bu sorun.diger bada 1.2 ye gecenlerde de var mı* acil yardımlarınızı bekliyorum

Lacrymosa

Üye
Sorununu anladım ve çözümünü biliyorum. Aynı şey benim de başıma geldi. Sen de benim gibi önce temel dosyaları yüklemeden 2. sırada yüklenecek dosyaları yüklemişsin. Sorun devam ediyorsa bana özel mesaj gönder düzeltmesini anlatayım.

cilekesdrag

cilekesdrag

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu hallettim kardes sağol yine de. telden 6-3-2 yapıp guncelledim duzeldi.:bye2:

sadbinmuaz

Üye
merhaba benim wave 2 aynı hatayı veriyor

cilekesdrag

cilekesdrag

Üye
    Konu Sahibi
kardes ben xxjid versiyonnu flashladim sonra teli acip 6-3-1 yaptim sen de oyle yap. orada 3 tane dosya gorucwksin hepsinin ismii ayni ise sorun yok.ama bn baktigimda degiskti.sonra geri Yapip 2 yapip update firmware dedim duzeldi bi denw boyle

Lacrymosa

Üye
Ya da

Telefona yazılım atarken (flaslama yaparken) önce yanında * olmayan sürümü kurun. 300 küsür MB boyutunda olur genellikle. Daha sonra 100 küsür MB boyutundaki güncelleme paketini kurun. Bu Wave güncellemelerini paylaşan kişiler tam olmayan paketlerin yerine * işareti koyuyor.

Önce * olmayan sonra * olanı kurarsanız sorun çözülür.

sadbinmuaz

Üye
direk geri gönderdim değişecek bekliyoruz

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Sorununu anladım ve çözümünü biliyorum. Aynı şey benim de başıma geldi. Sen de benim gibi önce temel dosyaları yüklemeden 2. sırada yüklenecek dosyaları yüklemişsin. Sorun devam ediyorsa bana özel mesaj gönder düzeltmesini anlatayım.

Kardes Yardimci oLurmusun Bada 1.2 JVKC1 YaziLim sürümüm ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt