webplayer
Üye
Dolby Digital Plus / Symbian^4 / Hediye (?)
N8'de kullanılan Dolby Digital Plus ses teknolojisi ile ilgili birşeyler sormak istiyorum. Bu teknoloji telefonu sadece ses sistemine veya HDMI ile TV'ye bağladığımızda mı işe yarıyor yoksa telefondan video izlerken müzik dinlerken de işe yarıyor mu? Müzik dinlerken ve video izlerken faydasın gördünüz mü? Kulaklıkla ses kalitesi ve yüksekliği 5800'dan iyidir umarım?
Forumdaki güncelleme ile ilgili konularda sürekli Symbian^4'ün geleceğinden bahsediliyor. Symbian^4'ün N8'e geleceği kesin mi haber kaynağı nedir, yoksa bir varsayım mı? Nokia açıklama yaptı mı? Bir de işletim sistemini güncelleme ile değiştirmek zor olmaz mı acaba?
Son sorum da kampanya ile ilgili. Nokia'nın sitesinde yeni yıl hediyesi olarak telefonun yanında Silkon kılıf ve HDMI kablo verildiği yazıyor. Bunlar gerçekten veriliyor mu?
Çünkü sorduğum birkaç telefoncunun bilgisi yoktu bu konuda. Telefonu alıp da bu hediyeleri edinen var mı acaba?
Teşekkürler...
Forumdaki güncelleme ile ilgili konularda sürekli Symbian^4'ün geleceğinden bahsediliyor. Symbian^4'ün N8'e geleceği kesin mi haber kaynağı nedir, yoksa bir varsayım mı? Nokia açıklama yaptı mı? Bir de işletim sistemini güncelleme ile değiştirmek zor olmaz mı acaba?
Son sorum da kampanya ile ilgili. Nokia'nın sitesinde yeni yıl hediyesi olarak telefonun yanında Silkon kılıf ve HDMI kablo verildiği yazıyor. Bunlar gerçekten veriliyor mu?
Çünkü sorduğum birkaç telefoncunun bilgisi yoktu bu konuda. Telefonu alıp da bu hediyeleri edinen var mı acaba?Teşekkürler...
maxicep.com/symbian-3-destek/nokia-n8-hakkinda-her-sey-fiyati-999-tl-8-408041.html#