Dolby Digital Plus / Symbian^4 / Hediye (?)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
evet benimkide dikdörtgen ve telefonun usb girişine hiç zorlamadan giriyo sen nokia shop mı gittin yoksa normal bir bayiiyemi

webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
Yok normal bi bayiye gittim nokia shop yok buralarda hepsi uzak bana. Gitsem zaten senin de dediğin gibi o kılıf ve kablo hediye olayını soracağım. Bugün telefonla nokia destek hattını aradım. Beni bilgi için kampanya destek hattı varmış nokianın ayrı olarak oraya yönlendirdiler, orayı aradım haftaiçi aranabildiği söylendi. Pazartesi arayacağım. Gittiğim normal bayi dediğim Turkcell bayisindeki görevli de distribütorlerin (KVK vs.) telefonun aksesuarlarını alarak telefonu gönderdiklerini onları da ayrı sattıklarını söyledi. Yani kılıf ve kabloyu alıp ayrıca satıp, telefonu da sadece kutu hediyesiyle satıyorlarmış :D Doğruluğu kesin değil ama Türkiye'de yaşıyoruz olabilir. Tabiki ben Nokia'yı arayıp hakkımı arayacağım vermezlerse yapacak birşey yok tabi...

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum oturduğun yer istanbul yazıyor orda çok olması lazı ve mutlaka nokia shop a git orda bak onlar telefondan anlar

webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
dostum oturduğun yer istanbul yazıyor orda çok olması lazı ve mutlaka nokia shop a git orda bak onlar telefondan anlar

Dostum İstanbul çok büyük yer. Oturduğum civarda yok. Nokia'nın sitesinde satış olarak geçen yerler var ama Nokia Shop adı altında yok. MediaMarkt bile satış merkezi olarak geçiyor ancak Nokia telefonlar hakkında bilgilerinin çok olmadığını söylemeliyim. Ulaşabileceğim yerlerde var tabiki ancak vakit bulup gidemiyorum bu aralar. Neyse bir iki gün içinde siyah N8'im elimde olacak zaten. Kablo ve kılıf işini de Nokia'yı pazartesi arayıp konuşacağım, hediyeleri edinemediğimi ve adresime gönderilmesini talep edeceğim. Nokia müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir firmaysa talebimi kabul edecektir. Bu kampanyadan haberdar olan ve bu hediyeleri edinebileceğini düşünen bir ben varım sanırım Türkiye'de. Çünkü destek hattını aradığımda görevli adamın bile kampanyadan haberi yoktu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt