Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ovi suite ile telefonu modem olarak kullanmak istiyorum fakat beceremiyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
srooyunu
Üye
Konu Sahibi
ovi suite ile telefonu modem olarak kullanmak istiyorum fakat beceremiyorum
suite programını yukledım fakat internete baglan secenegini bulamıyorn surum 1.1 ne yapmam gerekli ? Acil yardım
abdurrahmancam
Üye
joıkuSpot isimli programı yukleyerek telefonunu Wi-Fi erişim noktası yap eğer masaüstü pc'den gireceksen de ovi'nin yeni (3.0)sürümünü yüklersen daha rahat olur
celibar
Üye
ovi'den üst tarafta yeralan yerden araçlar sekmesinden internete bağlanı seç
joıkuSpot isimli programı yukleyerek telefonunu Wi-Fi erişim noktası yap eğer masaüstü pc'den gireceksen de ovi'nin yeni (3.0)sürümünü yüklersen daha rahat olur
kesinlikle bu programı öneriyorum.güzel bi program çünkü.kur telefonuna 100 metreye kadar çekiyo valla
Metin137
Üye
pc suite var onu dene
[_ATHENA_]
Üye
[COLOR=""][SIZE=""]pc suite oviden daha anlaşılır geliyor bana bence pc suite kullan[/SIZE][/COLOR]
ertooth
Üye
Nokia E72 USB Kablosu ile pc'ye taktığımda pc'yi internete bağla seçeneği cıkıyor o seceneği seçince telefon kendisi o pc suit programını otomatik kuruyor.Nokia E72 Öneriyorum.
Efe Takmaz
Üye
joikuspot Öneririm Kesinlikle 10mt ye Kadar Sorunsuz Kablo Derdi Olmadan Kullanabilirsin Laptop Değilde Masaüstünden Kullanmak İstersen Wifi Adaptör Alarak Bide Vodafone nun 7.99tl ye Sınırsız Netini Aldımı Tattan Yenmez.