candyboy60
Üye
telefonu ara modem olarak kullanmak gelen wifi yi bluetooth ile pc ye paylaşma
DİKKAT BU ANLATIM MOBİL VERİ PAYLAŞIMI DEĞİL TELEFONUN KULLANDIĞI Wİ Fİ İNTERNETİ BİLGİSAYAR İLE PAYLAŞMA ANLATIMIDIR YANİ ARACI GİBİ
(:
telefonu ara modem olarak kullanmak gelen wifi yi bluetooth ile paylaşma
arkadaşlar konumuz telefonun wifi çekiyor fakat bilgisayarın çekmiyor mu
telefona gelen wifi interneti bilgisayarınız ile paylaşmak mı istiyorsunuz
o zaman bu satırları boşa okumuyorsunuz . çünkü benim bilgisayarım wifi ağını bulunduğum konumdan görmüyor ama telefonum bu ağa bağlanabiliyor. kendi çabalarım sayesinde şu yöntemi buldum çok kolay ve basit yazılar karmaşık görünmesin
-
1- telefonun mobil veri erişimini kapatın
2- telefonun wi fi sini acıp bağlanabildiğiniz bir ağa bağlanın
3- ayarlar - diğer ağlar - bağlanabilir ve taşınabilir wi fi alanı sonra taşınabilir wi-fi alanını etkinleştirMEden direkt olarak bluetooth bağlantısına tıklatın ve etkinleştirin
4- bilgisayarınızdan başlat ekranından aygıtlar ve yazıcılar seçenegine tıklatın
5- açılan ekranda bağlı olan aygıtlar görünecektir fare yazıcı ve telefonunuz
6- telefonunuzu seçip yukarda ki seçeneklerden bağlanırken kullan seçeneğinden erişim noktasını seçtiğinizde artık telefonunuza gelen wi fi internet bluetooth yardımıyla bilgisayarınızda kullanabilirsiniz iyi günler mail adresim [email protected] sorularınız için ...
(:telefonu ara modem olarak kullanmak gelen wifi yi bluetooth ile paylaşma
arkadaşlar konumuz telefonun wifi çekiyor fakat bilgisayarın çekmiyor mu
telefona gelen wifi interneti bilgisayarınız ile paylaşmak mı istiyorsunuz
o zaman bu satırları boşa okumuyorsunuz . çünkü benim bilgisayarım wifi ağını bulunduğum konumdan görmüyor ama telefonum bu ağa bağlanabiliyor. kendi çabalarım sayesinde şu yöntemi buldum çok kolay ve basit yazılar karmaşık görünmesin
-
1- telefonun mobil veri erişimini kapatın
2- telefonun wi fi sini acıp bağlanabildiğiniz bir ağa bağlanın
3- ayarlar - diğer ağlar - bağlanabilir ve taşınabilir wi fi alanı sonra taşınabilir wi-fi alanını etkinleştirMEden direkt olarak bluetooth bağlantısına tıklatın ve etkinleştirin
4- bilgisayarınızdan başlat ekranından aygıtlar ve yazıcılar seçenegine tıklatın
5- açılan ekranda bağlı olan aygıtlar görünecektir fare yazıcı ve telefonunuz
6- telefonunuzu seçip yukarda ki seçeneklerden bağlanırken kullan seçeneğinden erişim noktasını seçtiğinizde artık telefonunuza gelen wi fi internet bluetooth yardımıyla bilgisayarınızda kullanabilirsiniz iyi günler mail adresim [email protected] sorularınız için ...