S60v5 Flash Player 10.1 Desteğimi Geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

uzmburak

uzmburak

Üye
bi sarki var bilirmisiniz
palavra palavra palavra:D

ginrita

Üye
komedi ya facede flash oynatmıyor komedi komedi valla komedi hangi çağdayız elimdeki telefona yazık sony ericson cok yazık bu vivaza cok yazık!! ANDROİD gibisi yok. şarkıdaki gibi yarınımsın diyor.telefonlar birbiri ile aynı neredeyse artık herşey yazılımlara bakacak, face bookda daha flash oynatmıyor la bu adam akılı bir tek programı yok. yazık cok yazık bu vivaz a kıyılır mı ferrariye murat 131 lastiği takmaya benziyor. yazık cok yazık komedi valla komedi.. ama şunu söyleyeyim net bağlantısı iphona 7-8sn takar en az!! ya telefon hızlı ya symbrian ya da...

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
komedi ya facede flash oynatmıyor komedi komedi valla komedi hangi çağdayız elimdeki telefona yazık sony ericson cok yazık bu vivaza cok yazık!! ANDROİD gibisi yok. şarkıdaki gibi yarınımsın diyor.telefonlar birbiri ile aynı neredeyse artık herşey yazılımlara bakacak, face bookda daha flash oynatmıyor la bu adam akılı bir tek programı yok. yazık cok yazık bu vivaz a kıyılır mı ferrariye murat 131 lastiği takmaya benziyor. yazık cok yazık komedi valla komedi.. ama şunu söyleyeyim net bağlantısı iphona 7-8sn takar en az!! ya telefon hızlı ya symbrian ya da...

Ferrari'ya murat 131 lastiği derken burda ferrari senin vivaz da ne taktın sen :D

ayenice

ayenice

Üye
Android ne ya Nokia'nın elinde öyle bir sistem varki -Meamo- windows xp ye bile kafa tutar :) Ayrıca meego da yolda

ferhatzeynep

Üye
arkadaşlar flash player 10.1 desteği gelmiş ben programı yüklüyorum fakat temel paket istiyor şimdi temel paketi arıyorum bulan olursa söyleyebilir mi?

Joker.

Joker.

Üye
gelirse facede bulunan bazıoyunlar onanırmı

Del Rey

Del Rey

Üye
Birinci elden bilgi vereyim ben sizlere.

Önümüzdeki aylarda S60'lara güncelleme yok. (Sürpriz çıkartmazlarsa)
Flash 10.1 yalnızca FlashLite 4 ile uyumlu, o da Symbian Belle ve S^3'te bulunuyor.
Flash 10.1'in 128 MB RAM ile çalışacağını da sanmıyorsunuz sanırım.

tuncay89

Üye
nokia lar flash player yok oyuzden atin nokiallari hepiside bir cop ya benim icin bir telefon intterneten film izleyemiyorsa bir cok hangi zamandayiz skyfire vardi ama sorunluydu hepsi sacmalik nokia lar daha cooooook geride birde iphone 4 deneyin flash player mukemel atin nokialari bende vardi nokia5530 50 yeteleye verdim ha ha haa

osman ucay

Üye
arkadaşlar c6 01 kendi tarayıcı sında flaş pleyır var zaten ben kullanıyorum yasak sitelerden bile video izliyorum ama internet zayıf waylesle bağlanınca hiç sorun yok gayet güzel nokia o kadarda kötü değil

phasan

phasan

Üye
benım ıçın yetıyor nokıa ıstedıgım sıtelerden de vıdeo ızlıyorum youtube dıalmatıon ızle.com gıbı sıtelerdende vıdeo ızlıyorum cepten zaten

onur_Q7

onur_Q7

Üye
Benimde tek hayalm war o da 5800la facede canlı okey oynamak :D

ahmet yusa

ahmet yusa

Üye
5800 a flash desteği gelirse kıyamet kopar heralde :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nokia yeni telefonların satışını arttırmak için eski telefonlarından desteğini kesecekti diye biliyorum. Yoksa "5800 Reborn" olur mu?

5800_xpress_M

Üye
sadece bir hayalden ibaret bu haber :) :)

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen katılıyom aga sana

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
5800 Pek Çok şeyi destekliyebilecek bir telefon bunu biliyorsunuz daha önce Skyfire ile internet üzerinden indirmeden her siteden video izlenilebiliyordu. Yani bu neden Nokia Tarayıcısında da olamasın ki ? Adamlar yeni çıkacak telefonları düşünerek kısıtlıyorlar engel koyuyorlar sanırım dümdüz şerefsizlik ama ne yapabiliriz :)

Üst Alt