S60v5 Flash Player 10.1 Desteğimi Geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

ozanazy

ozanazy

Üye
Sonuç olarak izlenebilen videolar oluyo cihazın böyle bir sistemi var neden olmasın. Adobe bunu yapmış ve pc linki vermiş olabilir ama symbian için geliştirilmesi satış stratejisi için işletim sistemlerinin izlediği bir politika olabilir. Bende çıkacağı haberlerini sürekli okuyorum fakat geçikme her programda oyunda olabilen birşey.

k1rulez

k1rulez

Üye
S60v5 Flash Player 10.1 Alakası Yok Arkadaşlar işte Sayfanın Çevirisi
Ev Teknolojileri
Adobe Flash Player "Square"
Son Güncellemeler
27 Eylül 2010 - Flash Player "Square" açıklanan geliştirmeleri güvenlik güncellenmesi dahil olmuştur Güvenlik Bülteni APSB10-22. Buna ek olarak, 32-bit içerik debugger'lar izleme Bu artık mevcut.
Adobe ® Flash ® Player "Kare" Linux, Mac OS ve Windows işletim sistemleri üzerinde 64-bit desteği, hem de Microsoft Internet Explorer 9 beta için geliştirilmiş destek sağlayan bir önizleme sürümüdür.

Biz mevcut, böylece kullanıcılar uyumluluk ve istikrar için mevcut içerik ve yeni platformlar test edebilirsiniz Ön yaptık. Bu Flash Player bir önizleme sürümü olduğu için, o kadar Flash Player'ın son sürümü olarak kararlı olması beklemeyin. üretim makineleri Flash Player "Kare" yüklerken dikkatli olun.

Flash Player "Square" önizleme anahtar yeni yetenekler şunlardır:

64-bit desteği - Windows, ve 64-bit web tarayıcıları Linux, Mac OS sistemlerinde doğal destek için 64-bit işletim.
Internet Explorer 9 donanım desteği hızlandırılmış işleme Beta Explorer 9 Internet - Geliştirilmiş destek için. Bu kompozisyon yararlanır sorunsuz etkinleştirmek ve geliştirmek grafik performansı yüzeyleri render donanım kullanarak, grafik donanım hızlandırılmış Internet Explorer Beta 9.
Indirmek ve tartışın
Flash Player "Square"
Tartışmak Flash Player "Square"
Rapor konuları ve özellik istekleri
Serbest Oyuncular
Flash Player'ın en yeni sürümlerinde

Önemli: Labs Adobe üzerine "Lütfen Player unutmayın eğer yüklemek Flash Kare" download sayfasına "Kare Player" Flash güncellemeleri Ön yükleme elle tarafından ihtiyaç tutmak bu sürüm kadar güncel olacak, sen. Player Flash gelecek final sürümleri için otomatik güncelleme bildirimleri alacak değil ve Flash Player iradesi sürümünü yüklemeden önce son bir nakliye "Kare kaldırmak Flash Player" elle gerekir.

BaşlarkenToplulukÜrün Detayları
Flash Player "Square" Ön başlamak için aşağıdaki adımları izleyin:

Indirmek ve Flash Player "Square" ön sürümü yüklemek

Önemli: yayın öncesi yükleme Flash Player anlamına gelir bakımından kabul var mı Adobe Yazılım Lisans Sözleşmesi. Bu sürüm sürüm öncesi yazılım değil, bir final.
Ön hakkında daha fazla bilgi için sürüm notlarına bakın
(Yalnızca İngilizce) bize görüşlerinizi ve hata raporları gönder
sorular sorun ve Flash Player için Labs forumlarda görüşlerinizi paylaşın

tarafından yönetilir ve diğer bu, fikir, özellik talepleri ve teknikleri hakkında yorum Unutmayın ki sizin teslim Adobe muhafaza forumlar, hakkını Adobe yanı sıra kullanımı, malzeme gibi Kullanım Şartları.

-alikan-

-alikan-

Üye

FLASH PLAYER 10.1 MOBİL SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Mobil aygıtlardaki Flash Player 10.1 için genel donanım ve yazılım gereksinimleri:

VGA: Yalnızca A8 için Neon ile atanmış Cortex A8 550MHz App işlemci, Donanım Vektör FPU'su
WVGA: Atanmış Cortex A8 800MHz App İşlemci, Donanım Vektör FPU'su

Mobil işletim sistemi**
Android™ 2.2+
Palm webOS
Symbian™ S60

** Adobe, mobil aygıt üreticilerinin dağıtmaları için Flash Player 10.1'i piyasaya çıkarmıştır. Flash Player 10.1'in mobil aygıtlardaki aygıt kullanılabilirliği ve desteği için lütfen ilgili bir aygıt üreticisi ile iletişime geçin.

Bu durumda top nokiada...

Bende bu yazıyı adobenin sitesinden biraz inceledim telefon üzerinden indirme sayfasına gittiğiniz zaman bu yazıların olduğu yere ulaşıyorsunuz ((square olayından farklı yani)) fakat yazıda çelişkili bir durum var benim aklımı karıştırdı, çalışmak için istediği işletim sistemi gereksinimi olarak Cortex A8 550MHz App işlemci ve Cortex A8 800MHz App İşlemci diye belirtmiş. Eğer bu belirttiği destekleme özelliği ise bu desteği bırakın 5800'ı Nokianın sözde son modelleri olan X6 ve C6 bile karşılayamayacak. 5800: ARM 11 369 Mhz CPU C6 ve X6: ARM 11 434 Mhz Cpu Bunu da neredeyse N8 ve C6-01 yada E7 sanırım karşılar ama oda neye yarar ki zaten o modellerin hepsi Symbian3 ile çıkacak. Yani aslında ezik Nokia'nın sözde o kadar mühendisi var telefon üretiyorlar programlar yapıyorlar böylesine büyük bir sorun yaratan konuya duyarsız kalmayıp flash destekli stabil çalışan bir browser'ı telefonlarına entegre halde üretmeleri lazım. Ama eziklik onlarda Bende ilk çıktığında Nokia C6 aldım keşke E7 yada N8 i bekleseymişim diyorum. Ama aslında nokianın artık Symbian denen hayal kırıklığından vazgeçip Android'e geçmesi lazım.

--------------- Ekleme ---------------

peki Nokia bi aciklama da bulundu mu bu konu hakkinda bi bilgisi olan var mi arkadaslar ?

Ben nokia türkiyeye mail atmıştım beni aradılar ve sorunu şöyle ilettiler. Flash desteği 3rd part yazılım olduğu için yani dışarıdan nokianın alakası olmayan bir yazılım olduğu için müdahale etme şansı olmuyor dendi. Bende a.ptal nokia bunu beklemeyip kendi mühendisleri ile kendisi yapamıyor mu bunu dedim bu konuda herhangi bir çalışma söz konusu değil şimdilik bize gelen bir bilgi yok dediler.
Bilgi için: 212 337 17 17 Nokia türkiye. Ama bir halta yaradıkları yok.

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
Bende bu yazıyı adobenin sitesinden biraz inceledim telefon üzerinden indirme sayfasına gittiğiniz zaman bu yazıların olduğu yere ulaşıyorsunuz ((square olayından farklı yani)) fakat yazıda çelişkili bir durum var benim aklımı karıştırdı, çalışmak için istediği işletim sistemi gereksinimi olarak Cortex A8 550MHz App işlemci ve Cortex A8 800MHz App İşlemci diye belirtmiş. Eğer bu belirttiği destekleme özelliği ise bu desteği bırakın 5800'ı Nokianın sözde son modelleri olan X6 ve C6 bile karşılayamayacak. 5800: ARM 11 369 Mhz CPU C6 ve X6: ARM 11 434 Mhz Cpu Bunu da neredeyse N8 ve C6-01 yada E7 sanırım karşılar ama oda neye yarar ki zaten o modellerin hepsi Symbian3 ile çıkacak. Yani aslında ezik Nokia'nın sözde o kadar mühendisi var telefon üretiyorlar programlar yapıyorlar böylesine büyük bir sorun yaratan konuya duyarsız kalmayıp flash destekli stabil çalışan bir browser'ı telefonlarına entegre halde üretmeleri lazım. Ama eziklik onlarda Bende ilk çıktığında Nokia C6 aldım keşke E7 yada N8 i bekleseymişim diyorum. Ama aslında nokianın artık Symbian denen hayal kırıklığından vazgeçip Android'e geçmesi lazım.

--------------- Ekleme ---------------

Ben nokia türkiyeye mail atmıştım beni aradılar ve sorunu şöyle ilettiler. Flash desteği 3rd part yazılım olduğu için yani dışarıdan nokianın alakası olmayan bir yazılım olduğu için müdahale etme şansı olmuyor dendi. Bende a.ptal nokia bunu beklemeyip kendi mühendisleri ile kendisi yapamıyor mu bunu dedim bu konuda herhangi bir çalışma söz konusu değil şimdilik bize gelen bir bilgi yok dediler.
Bilgi için: 212 337 17 17 Nokia türkiye. Ama bir halta yaradıkları yok.

Eline, klavyene, C6 na sağlık kardeşim :) Yine vermişin bilginin alasını... Umarım yakın zamanda çıkar flash desteği de bizde adam gibi kullanabiliriz telefonlarımızı...

yalnizkalp21

Üye
bbence nokia ailnmaz birdaha adam gibi telefon yapana kadar n900 u cikardilar turkiyede yok cok sinir bozucu nokia dan nefret etmeye basladim

azapyolu34

Üye
tskler

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
Arkadaşlar evet flash player güncellemesi gelecek...

SilentOne

SilentOne

Üye
hehe nasıl fenerbahçe 28 yıldan beri türkiye kupasını alamıyorsa nokianında flash 10.1 getirmesi okadr imkasnız

• Beğen
Tepkiler: 05kaptan05
fedata

fedata

Üye
ben flashından vazgeçtim lanet gelsin böyle firmaya :D öyle yeni bi telefon yapsın ki:
işlemcisi 1 ghz den kesinlikle az olmasın hatta üstü olsun
menüler seri olsun artk bıktım bu menülerde bekleme olayından telefon ne düşünüyorsa artık o kadar..sıradan menüler yapsın razıyım
çıkacak olan bu yeni model bizi en az 3-4 yıl yeniliklerden uzak kılmasın.yani desteklemediği bi şey olmasın
oyunlarda artık vayyy boyutuna bak 22 mb 80 mb demek yerine iphone daki gibi 580 mb 600 mb cümlelerini kurabileyim..
gyrosu bulunsun
fm vericisi bulunsun yine
hafıza yetersiz hatası son bulsun
zarif bi görünümü olsun
sürekli değişen bi işletim sistemi olsun
türkiyede bulunsun
usb on the go yine olsun
gerekirse mağazası ücretli olsun.ama uygulamaları bol olsun
tüm firmaların prgram ürettiği bi popülerlik sağlasın..
bunlar olsun fiyatıda 1500 civarı olsun :)

vedat533

vedat533

Üye
Arkadaşlar son olarak bende e66 aldım bidaha nokia alanı ayakta ...... Böle rezalet yok yaw bundan sonra ya ıphone yada android bi sony-ercson başkada bişi almam mallık marka nokia

SilentOne

SilentOne

Üye
gelmez flash güncelemesi

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
sitelerinde gördüm adamlar sadece android telefonlar üzerine yoğunlaşmış bir tane bile symbian telefon yok aralarında

SilentOne

SilentOne

Üye
gelmez boşuma beklemeyin

qwers

Üye
en fazla skyfire için uğraşabilriziz flash destği gelmez

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen skyfire dan bşka çaremiz yok

_reflex_

_reflex_

Üye
Skyfıre bile sorun veriyo arada :) ömer arkadasımız haklı

SilentOne

SilentOne

Üye
hani yapcak bişi yok

fedata

fedata

Üye
ya napacaz tabi ki de telefonla yetinmeye çalışacaz..şimdi arkadaşım dürüt olalım aslında 5800 o kadar da kötü değil.youtube kimi zaman yetiyor..ama inanın çoğu şey meraktan ha..flash desteği gelmez bu tele..o yüzden çok isteyen olursa flashı bekleyeceğine diğer dnanımı güçlü tellerin ucuzlamasını beklesinler..merak knusuna gelince,nie ben video izleyemiyorum falan izlesem iyi olurdu falan filan.2-3 kere izle artık bi ay boyunca izlemezsin ha emin olasın :)dizimi kaçırdın..gir googleye kardeşim diziyi yaz sana son bölümünü söylesin son bölümü öğrendin gel youtube uygulamasına 5800ında yaz oraya örnek vereyim "geniş aile 54.bölüm part 1" yaz kardeşim başla dizini izlemeye..sanki diğer sitelerde sürüm izleyeceksiniz..yooo yine part part..kendi olanaklarınızı kendiniz oluşturun.düşünün bi yutube uygulaması da olmasaydı napacaktınız.derdiniz vay youtube olsun falan..burda ben kendime de kızıyorum..bende 1080 lira verecektim desire ye ama dedim ya napıyorum ben nasıl olsa yine bi eksikliği var..bekle fiyatı düşsün..eee sonra dedim fiyatı düşse alsak bu kez emin olun adobe 11 çıkar :D sonrada gel bekle onun için bişey üretilsin..yani demem o ki şimdi imkanımızla yetinelim.:D napacağımı bende karıştırdım walla :D

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Fedata arkadaşa katılıyorum. Bu kapitalizm işte . vatandaşı her zaman daha yenisine doğru itmek. yani malını satabilmek. bu bilinçli yada bilinçsiz bütün firmalar tarafından yapılıyor. Ya çok para verip uzun süre o cihazın daha yüksek modelini almayı geciktirirsin ya da elindekiyle yetinmek zorunda kalırsın. başka çaresi yok.

Flash player a gelince , şöyle bi düşüncem var acaba n8 deki flash player ı ustalar evirip çevirip s60v5 e uyarlayabilirlermi ? Zaten flash var telefonlarımızda ama flash lite 3 var bunu bir şekilde n8 deki v4 e çevirebilirsek o zaman olur bunu ancak PNHT gibileri yapar diye düşünüyorum Nokia dan bu konuda birşeyler beklemek pek akıllıca gelmiyor.

vurguncu73

Üye
var galıba ben cozemedım bıde sız bakın flaş player 10.1

Üst Alt