S60v5 Flash Player 10.1 Desteğimi Geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
S60v5 Flash Player 10.1 Desteğimi Geliyor?
Symbian, Android 2.2 (FroYo) işletim sistemleri ile ilgili Adobe Labs'ın sitesinde yazı okudum. Link: inceleyin:oke:

• Beğen
Tepkiler: lebron_jamess, covannipacino ve ozanazy

frowell

frowell

Üye
Gelirse harika olur

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
bu haber ta 2009 dan berii var. geliceğine pek inanmıyorum.

msndeyim

msndeyim

Üye
Adobeden masallar :) hatta haberde 2010 un ilk çeğreği diyor.

snadboy

Üye

FLASH PLAYER 10.1 MOBİL SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Mobil aygıtlardaki Flash Player 10.1 için genel donanım ve yazılım gereksinimleri:

VGA: Yalnızca A8 için Neon ile atanmış Cortex A8 550MHz App işlemci, Donanım Vektör FPU'su
WVGA: Atanmış Cortex A8 800MHz App İşlemci, Donanım Vektör FPU'su

Mobil işletim sistemi**
Android™ 2.2+
Palm webOS
Symbian™ S60

** Adobe, mobil aygıt üreticilerinin dağıtmaları için Flash Player 10.1'i piyasaya çıkarmıştır. Flash Player 10.1'in mobil aygıtlardaki aygıt kullanılabilirliği ve desteği için lütfen ilgili bir aygıt üreticisi ile iletişime geçin.

Bu durumda top nokiada...

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Bende geleceğine pek inanmıyorum :S

^^Positive^^

Üye
güzel olur gelirse...

CeZoPa

Üye
he .. eviet :) ben de gelmesını cok ıstıyorum

fatih_ayoglu

fatih_ayoglu

Üye
harika olur.arkadaslar SE satio kullanıyorum ve facebook taki videoları bile izleyemiyorum.yardımcı olursanız sevinirm.şimdiden TESEKKURLER...!

snadboy

Üye
inanmıyorum diyenler neye göre inanmıyorsunuz acaba? size resmi siteden link verdim bununla ilgili ve ben bir flash geliştiricisi olarak özellikle bu konuyu aylardır takip ediyorum. adobenin açıkladığı tarih uzadı evet ama görüyorsunuz işte şu an hazır ve firmalara dağıtım yapıldı. şimdi symbian kullanan telefonlar için ilgili firmalar entegrasyonu tamamlayıp firmware güncellemeleri ile kullanıcılara sunacak. olay hakkında bilginiz olmadan yorum yapmayın..

SilentOne

SilentOne

Üye
gelirse süper olur ama xxDXD

orhangazi44

orhangazi44

Üye
bu ne şimdi

Revengeful

Emekli Yönetici
İnternetten video izlemeni saglar

AlpReis

AlpReis

Üye
Hadi artıkın gelsin gelsin, yiter yiter, bıktık flaş beklemekten, heder olduk:off:

yalnizkalp21

Üye
aynen bende bekliyorum bakalim nolcak :(

Kuka1990x

Üye
peki Nokia bi aciklama da bulundu mu bu konu hakkinda bi bilgisi olan var mi arkadaslar ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Eğer gelirse 5800 xm nin fiyatı yükselir herhalde:)

alp_arslan_07

alp_arslan_07

Üye
saçmalık adobe orada bilgisayarlar için download link koymuş mobil cihazlar içinmi koyamıyor veya nokiada böyle bişey var ama bekletiyor tamamen saçmalık böyle bişey olsa 5800 satışları ikiye katlanır i phone la yarışır bu telefon

zaferizm

zaferizm

Üye
inşallah gelir ama niyeyse hiç ümidim yok bu haber bayagıdır dolanıyor gelen gıden yok bakalım ....

kesbi

kesbi

Üye
Gelmez boşuna beklemeyin. Gelse de S^3 cihazlara gelir. Denildiği gibi o donanımları istiyorsa 5800 ve n97 gibi takozlar tabiki kaldırmaz. N8 de bile v11 var. A8 cortex'e yaklaşamaz. GPU gücünden biraz kurtarıyor. Ama bir sonraki flash sürümünü onlar da kaldırmaz. Nokianın adam gibi şşlemciler ve en az 512 ram kullanması gerekiyor artık.:megafon:

Üst Alt