Selamunaleykum;
kardesım 4. Part'ı hotfıle'dan tekrar upload eder mısın ? Sılınmıs hepsı
Allah razı olsun kardeş.
kablotv.net
teşekkürler ellerine sağlık güzel bir çalışma...
Android forumundaki en zahmetli paylaşım budur herhalde. Ellerine sağlık
allah razi olsun bu güzel paylasim icin
Rica derim faydalı olabildimse ne mutlu bizler için de hayır duanızı esirgemez iseniz en büyük teşekkürü etmiş olursunuz.Allah razi olsun mukemmel paylasim. turkce meal oldugu cok iyi oldu
malibo kendimi tam ifade edememişimAudio desteği istemiyorum ancak meal istiyorum.Türkçe mealini okumak istiyorum. Sadece meali indirmenin bir yolu var mı?
Programı telefona kurduktan sonra "hafıza kartındaki iquran klasörü" ile indirdiğiniz dosyadaki iquran klasörünü değiştirin değişimden sonra sorun çıkarsa iquran.apk dosyasını yeniden çalıştırın uygulama sorunsuz çalışacaktır.hepsi budosyaları neredekilerle değişecez.android de program files diyte bir dosya bulamadım
değişim im yapılacağı yolu yazarsan sevinirim
dil dosyası zaten kurulmuştur yapman gereken şey programı açıp herhangibir sureyi açtıktan sonra sol üstte mevcut dili gösteren bölüme tıkladıktan sonra açılan pencerede select translation sekmesine tıklayıp türkçeyi seçmek. hepsi buboymer' Alıntı:Merhabalar,
Dediğiniz gibi yükledim ama türkçe meali yok.sadece ingilizce meali var.Türkçeyi nasıl yükleyebiliriz.
harika kardeş kurdum gerçekten süper olmuş ellerine sağlık
Allah Razı olsun kardeşim
Çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim .