[Nokia C6-00 V20.042] Blackstar™ MOD/HACK/JAF/UPDATE

Sponsorlu Bağlantılar

ROBOTX

Üye
Woot yaptım galiba :D

--------------- Ekleme ---------------

Orjinal dosyaların indirin Blackstar ı içine atın ve

bu iki dosyayıda içine atın orjinal dosyalar ile değiştirin . Jaf ile normal kurulumu yapın. Açtım deniyorum şuan

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi

bu iki dosyayıda içine atın orjinal dosyalar ile değiştirin . Jaf ile normal kurulumu yapın. Açtım deniyorum şuan
bahsi geçen yazılımların benle uzaktan yakından ilgisi yok bunlar farklı cfw ler haberiniz olsun!

-efşan

-efşan

Üye

Aynen kardeş bende bu dosyalarla yapmıştım çok güzel çalışıo hiç bir sorun yok jaf ve phoenix bu dosyalarda hata vermio yalnız birinci yüklemede telefon açılmadıydı tekrar yükledim açıldı
jafda hata alan arkadaşlar bu dosyalarla tekrar yükleme yaparlarsa sorunun ortadan kaltığını görecekler
Bu arada kötü köylü lütfen yanlış anlama eline emeğine sağlık c6 kullanmadığın halde hacklemişsin ben biraz hacklemeyi denedim ama sıkıntı bastı bıraktım valla sen uğraşmışsın snn tel olmadığı halde teşekkürler ALLAH razı olsun

ROBOTX

Üye
Aynen kardeş bende bu dosyalarla yapmıştım çok güzel çalışıo hiç bir sorun yok jaf ve phoenix bu dosyalarda hata vermio yalnız birinci yüklemede telefon açılmadıydı tekrar yükledim açıldı
jafda hata alan arkadaşlar bu dosyalarla tekrar yükleme yaparlarsa sorunun ortadan kaltığını görecekler
Bu arada kötü köylü lütfen yanlış anlama eline emeğine sağlık c6 kullanmadığın halde hacklemişsin ben biraz hacklemeyi denedim ama sıkıntı bastı bıraktım valla sen uğraşmışsın snn tel olmadığı halde teşekkürler ALLAH razı olsun
Aynen Allah razı olsun kardeş ...

Müzik playerda ufak bir problem var seçeneklere basınca şimdi çalınıyor kısmında , Ana ekrana atıyor Forumda Orjinal müzik player var nokia nın x6 ve 5800 için onu yükleyebilirsiniz c6 yada başka fazla süratli olması dışında bir problem göremedim henüz...

spider64

Üye
evet bende kurdum sonunda hiç bir problem yok temalar güzel orange olanı özellikle müzik playerde bende nı problem.kotukoylu sonunda oldu sana ayrıca teşekkür ederim bu imkanı bize arattığın için.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Yazılım yenilenmiştir...

-efşan

-efşan

Üye
evet arkadaşlar yazılım gerçekten güzel bir tek müzik çalar problemi var

spider64

Üye
kotukoylu yazılım yenilenmiştir derken tekarmı düzenledin bu yüklediğimiz diğer yazılımın görselliğinden farklı değilmi.teşekkür ederim

-efşan

-efşan

Üye
bir değişiklik yok hala aynı hataları veriyor

spider64

Üye
hatalar derken müzik player ile ilgilimi?

-efşan

-efşan

Üye
tamamdır kötüköylüsonunda senin fw'yi yükledim gerçekten harika bi fw eline sağlık diğer fw'yi yükleyen arkadaşlar tavsiyedir blackstarı yükleyin kesinlikle hiçbir hata yok ve effecklerde güzel

Yazılım yenilenmiştir...

teşekkürler kardeş gerçekten güzel olmuş sorunsuz çalışıyor eline emeğine sağlık

ROBOTX

Üye
Nasıl yükledin anlatırmısın ?

-efşan

-efşan

Üye

orjinal dosyaların içindeki RM-612_20.0.042_uda_1_001.uda.fpsx dosyasını silin ve linkteki dosyayı yapıştırın orj dosyayı silmeden yapıştırım değiştir yapmayın
linkteki dosyada RM-612_20.0.042_uda_11_001.uda.fpsx yazar siz onu RM-612_20.0.042_uda_1_001.uda.fpsx yapın
Ve Şimdi blackstarı atın orjinal dosyaların içine aynı şekilde değiştir demeden
Ve başlayın hack işlemine
Benim yaptıklarım bunlar şuan telefonu kullanıyorum ve hiçbir hata bulamadım

Tekrar teşekkürler kötüköylü eline sağlık

ROBOTX

Üye
Teşekkür ederim Blackstar ı yükledim deniyorum birde Hotmail e-mail hesabımı ekleyemiyorum.Servis geçici olarak kullanılamıyor diyor.

spider64

Üye
kurulumdan önce format attım peki kurulumdan sonra atmak şartmı.ya birde şu nokia ya giden mesajlar silinseydi iyi olurdu ama yinede ellerine sağlık kotukoylu senin yazılımın görsellik ve sadelik açısından harika olmuş.

-efşan

-efşan

Üye
Teşekkür ederim Blackstar ı yükledim deniyorum birde Hotmail e-mail hesabımı ekleyemiyorum.Servis geçici olarak kullanılamıyor diyor.
arkadaşım şebekeden dolayı yapıyordur daha sonra tekrar dene

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi

kurulumdan önce format attım peki kurulumdan sonra atmak şartmı.ya birde şu nokia ya giden mesajlar silinseydi iyi olurdu ama yinede ellerine sağlık kotukoylu senin yazılımın görsellik ve sadelik açısından harika olmuş.

arkadaşım şebekeden dolayı yapıyordur daha sonra tekrar dene
Arkadaşlar Blacstar yükledik diyorsanız lütfen:
*#0000# yaptığınızda Blackstar yazısını kontrol edin....
Eğer yok ise bilin ki blackstar ı yüklemediniz....

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
menü ekranı tam ekran mı ?

ROBOTX

Üye
Blackstar By kotukoylu yazıyor =) spr hızlı,stabil,fonksiyonel Emeğine sağlık

Üst Alt