Telefona kapalıyken veya açılmaz durumdayken yazılım yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

batuone

Üye
6300 a v6.60 a nasıl dönebilirim yardımcı olursanız ssevinirim

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
tskler kardesm

mertstar15

mertstar15

Üye
    Konu Sahibi
6300 a v6.60 a nasıl dönebilirim yardımcı olursanız ssevinirim

bu linkten indirip bahsettiğim programla telefonunuza atarsanız sorununuz çözülecektir
not: rabid-share nin arasındaki - işaretini silmeyi unutmayınız

ekremkr

Üye
Selam arkadaşlar . Çok acil yardımm gerekiyor :(

N72 'im var fakat 2 aydır açılmıyor bir program yüklemiştim ve virüs girdi kaç kez format atmama rağmen hala NOKIA yazısında takılıp kalıyor . Buradaki uygulamayı yapmaya çalışıyorum fakat her seferinde aynı uyarı çıkıyor:S

Product flashing failed.
HRESULT 0x84212007 (-2078203897)
None of supported Programming Devices were detect or the connection is not opened

Sürekli bu uyarı çıkıyor ve işlem yapamıyorum :S Ne yapmam gerekiyo çok acil yardım edermisinizz :(:(:(:

erdempuli

Üye

Yurakıradki hatayı programı açar açmaz veriyor... Win 7 kullanıcısıyım. (64 bit)

flah up.. se.tiğimde alıyorum

... bastığımda alıyorum...

Ne yapmam gerekiyor?:vur

m3hm3t1991

m3hm3t1991

Üye
eline sağlık

by33

Üye
samsun e 2120 acılırken resetleniyor programlarını nasıl atabiliriz.. yardımcı olsanız

sedofer

Üye
kardeş programı indirdim phonex ii de alttaki telefon yazılımını indirdiğimiz yerde blue-nokia ya giriyorum ama indirme yapamıyorum link kırık gözüküyo bi noktada başka bi yer de bulamıyorum ki hep aynı linkler var nokia e5-00 telefonum var ama servis yazılımını atamıyorum bu yüzden yardım lütfen

afaruk1993

Üye
LG GU285 java telefonum var teknik serviste aşırı yazlım yüklemesi olmuş dedi....bende kendim format atmak istiyorum nasıl olacak bilen var mı ?telfonum açılmıyor şarja takıyorum lg logosu geliyor daha sonrası gelmiyor öylece kalıyor. . . ..

bay337

Üye
ya benim samsung e2120 telefonum war gecen düstü samsun yazısı sürekli gelip gidio heralde yazılım gerekio nası olcak bi yardımcı olsanız telefon acılmıyor

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye

Bu hatayı alıyorum ne yapmam lazım ?

rafet_13

Üye
tşkler

yesilyol22

yesilyol22

Üye
Güzel kardeşim konu yanlış yere açılmış samsung bölümüne açarsan yardımcı olabilirler.

alfonso868

Üye
arkadaşlar bu program gibi sansung içinde varmı :?

Üst Alt