bada 1.2 1.0.2 arasında pek bir fark yok.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
silver021

silver021

Üye
    Konu Sahibi
bada 1.2 1.0.2 arasında pek bir fark yok.
Arkadaşlar ben 1.2 den 1.0.2 ye dönüş yaptım ve hiç bir farkın olmadığı çok net açık.
bu kadar ısrarcı bir biçimde beklemenin bir anlamı yok. hatta 1.0 JVJH1 sürümünde olanlarda o sürümü güncelleştirmesede fark yapmaz.

bada 1.2 nin en önemli farkı telefonu USBye bağlayıp içine veri atarkende kullanabilior olmamız. Bunun haricinde birde bekleme modunda Galaxy S inki gibi düşünülüp eklenmiş.
sürümler hep aynı. fark yok. isteyen multiloderla 1.2 ye geçip 1.0.2 ye geri dönüş yapabilir. ama size önerim geçmeyin. boşuna zaman kaybı. Onca sürüm denedim bir farklılığını göremedim inanınki.

eğer değiştirirse bada 2.0 değiştiricek herşeyi tamamen. eğer bir farklılık yaratmak istiyorsanız buyrun android kurun :P ki kuranıda var.

ganster86

Üye
android nasıl kuracaz ki?

silver021

silver021

Üye
    Konu Sahibi
android nasıl kuracaz ki?

multiloaderla yüklenmior benim bildiğim. ancak youtubeda wavein androidlisini gördüm. ve gayette seri ve akıcıydı. nasıl yükledikleri hakkında bir fikrim yok. :)

merdo85

merdo85

Üye
herkes wave e android yükleniyo diyo fakat forumda bu işi paylaşacak biri yok sanırım

suleymanyuce

Üye
multiloaderla yüklenmior benim bildiğim. ancak youtubeda wavein androidlisini gördüm. ve gayette seri ve akıcıydı. nasıl yükledikleri hakkında bir fikrim yok. :)

ben aradımda bulamadım. link verir misin. android wave yi merak ettim:hmmm

zmatyar

zmatyar

Üye
şuan bazı arkadaşlar ile deneme yapmaya karar verdik ama telefondan olamakta var deneyeceğiz ama aması vaaaaarrrr

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Arkadaşlar ben 1.2 den 1.0.2 ye dönüş yaptım ve hiç bir farkın olmadığı çok net açık.
bu kadar ısrarcı bir biçimde beklemenin bir anlamı yok. hatta 1.0 JVJH1 sürümünde olanlarda o sürümü güncelleştirmesede fark yapmaz.

bada 1.2 nin en önemli farkı telefonu USBye bağlayıp içine veri atarkende kullanabilior olmamız. Bunun haricinde birde bekleme modunda Galaxy S inki gibi düşünülüp eklenmiş.
sürümler hep aynı. fark yok. isteyen multiloderla 1.2 ye geçip 1.0.2 ye geri dönüş yapabilir. ama size önerim geçmeyin. boşuna zaman kaybı. Onca sürüm denedim bir farklılığını göremedim inanınki.

eğer değiştirirse bada 2.0 değiştiricek herşeyi tamamen. eğer bir farklılık yaratmak istiyorsanız buyrun android kurun :P ki kuranıda var.

arkadaşım bu mesajdaki swype özelliği bada 1.0.2 de de var mı

silver021

silver021

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bu mesajdaki swype özelliği bada 1.0.2 de de var mı

hayır swpe sadece 1.2 de var. ancak swype özelliği çokta mühim ve gerekli bir şey değil. kullanmadım pek fazla bada 1.2 de takılırken. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt