Theme Customizer için Türkçe Yama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
Theme Customizer için Türkçe Yama
Herkesin kullandığını düşündüğüm Theme Customizer için Türkçe Yama

Parmaklar mı çok büyük , yoksa yazılarımı okuyamıyorsunuz yada resimleri ikonlarımı değiştireceksiniz hepsi bu uygulamada var .Bende bu işlemler yapılırken belki biraz yardımcı olması için Türkçeleştirdim

aşağıda yama

Program ise uygulama yöneticinizde " Theme Customier "adıyla yukleyin

Yamayı filebıx ile bu alana bırakın
/opt/theme-customizer/lang

--------------- Ekleme ---------------

• Beğen
Tepkiler: kutukak, faruktml, kaan dean ve 1 kişi daha

kaan dean

kaan dean

Üye
tesekkurler muratyy. yanliz dosya indirilemiyor kontrol edermisin...

kuavo15

kuavo15

Üye
murattiy bu turkçeleştirme üzerinde çok iyi çalışıyorsun teşekkür ederiz :) :oke:

NR6630

NR6630

Üye
kardesim cok guzel olmus helede benim gibi bu programi cok kullananlar icin cok iyi oldu tesekkurler

denizci535

denizci535

Üye
filebox ile yapamiyorum copy diyorum lang klasorune paste diyorum ou dnot have ... vs gibi diyor... tam yapistirirken ne yapiyorsun copy falan diyormuyuz..

kaan dean

kaan dean

Üye
copy yemiyor arkadaslar baska bir cozum bulalim lutfen. xterm komutlariyla oluyorsa cok iyi olur

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
X term komutu n900 içine atıp sonra X term açıp

root
cp /home/user/MyDocs/Turkish.qm /opt/theme-customizer/lang
rm -r /home/user/MyDocs/Turkish.qm

denizci535

denizci535

Üye
sagol muratty turkce oldu.... android ilk yuklemesinde gingerbrd senin ilk yazdigin notlarin hepsini yazdigimda telefonda isletim sistemi cokmustu... android yuklemistim sonra ise gerisini tamamini yazinca telefon silinmisti neyse ki nurretin varmis... tum yardimlari icin nr6630 a tesekkur ediyorum...

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
sagol muratty turkce oldu.... android ilk yuklemesinde gingerbrd senin ilk yazdigin notlarin hepsini yazdigimda telefonda isletim sistemi cokmustu... android yuklemistim sonra ise gerisini tamamini yazinca telefon silinmisti neyse ki nurretin varmis... tum yardimlari icin nr6630 a tesekkur ediyorum...

Telefonun hiç sorun çıkarmasın istiyorsa benim açtığım hiç bir konuyu uygulama

Acemiliğin çaylaklığın belli olmaz

denizci535

denizci535

Üye
ilk ingilizce yazmissinsin gingerbard i derlemeden koymussun son leafd mi ne o bulumu girince silindi... daha zaten android yuklemiyorum... turkce yazmani bekleriz artik...

NR6630

NR6630

Üye
kardesim rica ederim yardimim dokunduysa ne mutlu bana. sorun oldugunda haberimiz olsun elimizden geldigince burdayiz :oke::oke:.. fileboxun copy ye izin vermesi icin settings ten girin ve root erisimine izin verin ozaman copy yapar unutmadan n900 kapatip acin. bende kopyalamada hic sorun cikartmadi

kutukak

kutukak

Üye
murattiy teşekkürler...

faruktml

faruktml

Üye
Teşekkürler

SilentOne

SilentOne

Üye
güzel bir paylaşım olmuşş

kaan dean

kaan dean

Üye
neyi yanlis yapiyorum anliyamadim bir turlu:( yamayi indirdim n900 e attim xterm uzerinde hata veriyor.. bunu digerleri gibi deb olarak kurabilirmiyiz ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt