N8 ile ilgili Sorunlarım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Raşit_henry

Üye
    Konu Sahibi
N8 ile ilgili Sorunlarım
merhaba arkadaşlar şu sorunlarla karşılaşan hiç oldumu acaba

1-facebook sitesinde haber akışındaki düzensizlik en yenileri tıklasamda haber akışı pcde ki gibi olmuyor nedense

2-operatör mesajları geliyor ama 3 harf çıkıyo sadece ve ekranı aşağı doğru kaydırsamda 3 harf çıkıyo hep

3-gps uygulamalarında konum paylaşamama sorunu sürekli ağda sorunlar var sonra yeniden deneyin hatası veriyor

4-nimbuzz programını açtıgımda ise msn de son ekleyen kişinin sürekli nimbuzdaa gözükmesi şu kişi sizi ekledi diyor her seferinde

Utku

Utku

Üye
Benimde sze bir sorum var n8 in fiyatı sizce ne kadar düşer

yilmazumut

yilmazumut

Üye
Nokia N8i alabileceğin en güvenilir ve sağlam yer nokia mağzası arkadaşım aldığımdan beri hiç bir sıkıntısını görmedim ve nokia yanında aksesuarlarıyla birlikte veriyor 1.050.00 telefonla birlikte HEdiye 69 TL değerinde kılıfı 50TL değerinde HDMI kablosu ve kart rigter

mathman20

Üye
merhaba arkadaşlar şu sorunlarla karşılaşan hiç oldumu acaba

1-facebook sitesinde haber akışındaki düzensizlik en yenileri tıklasamda haber akışı pcde ki gibi olmuyor nedense

2-operatör mesajları geliyor ama 3 harf çıkıyo sadece ve ekranı aşağı doğru kaydırsamda 3 harf çıkıyo hep

3-gps uygulamalarında konum paylaşamama sorunu sürekli ağda sorunlar var sonra yeniden deneyin hatası veriyor

4-nimbuzz programını açtıgımda ise msn de son ekleyen kişinin sürekli nimbuzdaa gözükmesi şu kişi sizi ekledi diyor her seferinde

Bahsettiğiniz 2. sorunu ben de yaşıyoum.Çözüm bulamadım.

Raşit_henry

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme ile çözülücek sanırım

SilentOne

SilentOne

Üye
güncelleme ile düzelir

intoman

intoman

Üye
Nokia N8i alabileceğin en güvenilir ve sağlam yer nokia mağzası arkadaşım aldığımdan beri hiç bir sıkıntısını görmedim ve nokia yanında aksesuarlarıyla birlikte veriyor 1.050.00 telefonla birlikte HEdiye 69 TL değerinde kılıfı 50TL değerinde HDMI kablosu ve kart rigter

bu saydıklarından kılıf ve kart okuyucu bana gelmedi hdmı kablo ve kulaklık geldi sadece ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt