İnsanların gözünü boyamaya çalışmasaol arkadaşım sayende telefonum açılmıo bile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yanlış flash atıyosun sonra burda konuyu kötülüyosun 
Evet kurabilirsin ...yani v52 ye kurabiiriz deyilmi
Neden yayınlamadığını bilmiyorum ben denerken buldum bunu zaten zor bisey değil yapmak , megalomaniaxın rofsunu kopyaladım pandoraya yapıstırdım telefonu flashladım olduBen bunu neden MEGALOMANİAX arkadaşımızın yayınlamadığını merak ettim, ama cevap gelmedi, Teoman kardeş bunu neden sen yayınlıyorsun bunu açıklarsan sevinirim ondan sonra deneyeceğim, ayrıca emeğine sağlık teşekkürler, Artı, merak eden arkadaşlar için söylüyorum, Maxide daha önce vardı ancak kaldırıldı, TİMERİDER arkadaşımızın yaptığı c6 FW si süper, ben 10 gündür falan kullanıyorum, gerçekten stabil,

EyvallahNeden yayınlamadığını bilmiyorum ben denerken buldum bunu zaten zor bisey değil yapmak , megalomaniaxın rofsunu kopyaladım pandoraya yapıstırdım telefonu flashladım oldu![]()

v52 üstüne kurdum arkadaşlar telefon tıkır tıkır çalışıyor ve oldukça stabil....

kesinlikle sana katılıyorum ustadım ben bu soruyu sordugumda bana ne bi cevap geldi ne de başka bişey ama yine de maxicep e yuklememek lazım gözden kaçmış değilde bunu yayınlayan arkadaş senin isminle yayınladığı için senden izin alındığını düşünmüş olabilirler yine de senin yaptığın gibi olmadığını dusundugum için indirmeyi denemedim bile yeni fw ni sabırsızlıkla bekliyorum ben şimdiden emeğine sağlıkForumdaki Arkadaşlar Bu Kesinlikle ve Kesinlikle Bana Ait Bir FW Değildir. Doğacak Sorunlar Tamamen FW'yi yayınlayanın yükümlülüğündedir. İşin garip tarafı buraya konuların Moderatör onaylı olarak açılması ve buna izin verilmesidir. Sadece yazık diyorum bu forum için. Ben tüm paylaşımlarımı maxicep farklı, maxicepte çalıntı hile hurda iş yok diye burda yayınlıyorum. ama gördüğüm kadarıyla buraya da bulaştı çalıntı işler. Konuyu açan şahıs benim fwmi editleyerek kendi fw yapmış ve yayınlamış. Yayınlasın isterse hit yapmak için direk hiç değiştirmeden benim fw'm desin. Ama bu konuda ve fwdeki Megalomaniax ibaresi edepsizliğin dik alasıdır. Madem çalıntı bir fw yaptın ismini değiştir! Çalıntı değil deme benim gözümde izin alınmadan yapılan herşey çalıntıdır. Pazartesi günü evime dönüyorum. Finallerim bitti ve ilk iş yurt odamda hazırladığım MegaloManiaX v4'ü upload etmek olacaktı. Ama anladım ki bu siteye de birşeyler paylaşmak için iki kere düşünmem gerek artık. Ben konuyu açandan çok bu konuyu onaylayan Moderatörlere teşekkür ediyorum. MaxiCeP'in de diğer forumlardan bir farkı olmadığını, emek ve isim hırsızlığına göz yumulduğunu gösterdikleri için. Teşekkürler Tüm Yönetime..
kesinlikle sana katılıyorum ustadım ben bu soruyu sordugumda bana ne bi cevap geldi ne de başka bişey ama yine de maxicep e yuklememek lazım gözden kaçmış değilde bunu yayınlayan arkadaş senin isminle yayınladığı için senden izin alındığını düşünmüş olabilirler yine de senin yaptığın gibi olmadığını dusundugum için indirmeyi denemedim bile yeni fw ni sabırsızlıkla bekliyorum ben şimdiden emeğine sağlık