Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

wolfed32

wolfed32

Üye
ya arkadaşlar 6303i için tema arıyorum bulamıyorum güzel bişey yardım!! :(

wolfed32

wolfed32

Üye
Ya arkadaşlar ben 6303i mle facedeki videolari izleyemiyorum birde fotolar çok küçük oluyo telefona indirince ekrana koysam ortada sırıtıp kalıyo bana yardımcı olabilecek birileri varmı

--------------- Ekleme ---------------

yer imlerinde nokia nın youtube yer imi var.youtube a oradan gir öyle izleyebilirsin.
Face icin snaptu indir
ayrıca snaptuda daha birçok güzel uygulama var
facebook chat yapmak icin eBuddy indir facebook msn aynı anda sohbet. Programlar ücretsiz sunuluyor

ya ebuddy i indirdim de bir türlü girmiyo?? daha doğrusu giriyo ama oturumu açamıyo.. ayar 'awea internet' konumunda şu anda.. yardm acilll!! :(((

internet ayarlarını yer imi ekleden yapabilirsiniz ama daha bşka yolu var mıdır bilmem ben ordan yaptım vee hala kullanıyom

yaaaa abi ben 5800 media player skin arıyom yogmu 6303 e olcak tema

temamob.com dan bulursun orada var ama biraz araman gerekiyor.. ayrıca her türlü tema var güzel bi site

onuredarwin

Üye
yav beyler bende internet ayarını yapamadım tel turkcell nereye msj atmam gerekiyor

eren derdiyok

Üye
Arkadaşlar benım telefonumda 6303i classic benım telefonumda fotografları acmıyo bide internet programları kayboldu yardım edin lütfen !

mrtdmr18

Üye
ya bu 6303i de 6303 te olan otomatik netleme neden yok ? 6303i yede yüklenebilirmi acil cevp bekliorm i modeli düz ü kadar güzel çekmio bu ne biçim saçmalık ya

wolfed32

wolfed32

Üye
ya bu 6303i de 6303 te olan otomatik netleme neden yok ? 6303i yede yüklenebilirmi acil cevp bekliorm i modeli düz ü kadar güzel çekmio bu ne biçim saçmalık ya

aynen kardeş sana katılıyorum fakat bu sayfada boşuna cevap arama bulma ihtimalin %5 çünkü:off:kimse ilgilenmiyo çünkü:off:6303i nin kamerasını düzeltirsen bana mesaj atarmısın ve ya çözüm bulursan

aliciftci3838

Üye
merhaba 2.el olarak olrak aldığım 6303 telefonumun kulaklıgından konusma esnasında ses bazen kısık,bazen normal,bazende hiç gelmiyor problem neden dolayı kaynaklanıyordur?formay attam düzelirmi?

kadir_bay

kadir_bay

Üye
Ya arkadaşlar ben 6303i mle facedeki videolari izleyemiyorum birde fotolar çok küçük oluyo telefona indirince ekrana koysam ortada sırıtıp kalıyo bana yardımcı olabilecek birileri varmı

ya ebuddy i indirdim de bir türlü girmiyo?? daha doğrusu giriyo ama oturumu açamıyo.. ayar 'awea internet' konumunda şu anda.. yardm acilll!! :(((

temamob.com dan bulursun orada var ama biraz araman gerekiyor.. ayrıca her türlü tema var güzel bi site

menü . Ayarlar . Yapılandırma . Buradaki ayarı ve bağlantı noktasını seçtikten sonra tüm uygulamalar icin etkinleştir deyip deneyin

yazılımla düzelir mi bilmem ama bana düzelmez gibi geliyor.nokia son yazılımını 6303i yukledim düzelmemişti bu arada

frhat_38

Üye
6303c güncel program 10,12 yi yükledim ama türkçe menü yok ayarlardada yok ne yapmam lazım acep ..?

sametyuksel

Üye
meraba arkadaşlar benim telefonum 6303i classic yazılım güncelleştirmesi yükledm önceden V 06.61 iken V 09.83 oldu fakat pişman oldum yüklediğime dili falan türkçe her şey güzel de telefonuda yedekledim yüklemeden önce ama telefonun kendi temaları zil sesleri ve alarm sesleri kayboldu gitti. bir de medyaya girdiğimde mp3 dinlemek için yeterli hafıza yok diyor medya ara yüzü gelmiyor ama şarkı çalmaya başlıyor durdurmak istediğimde durduramıyorum. çok pişman oldum yeni yazılım güncelleştirmesi yüklediğime. lütfen yardım edin arkadaşlar ne yapmam lazım bilmiyorum. eski yazılımına dönme ihtimali var mı :-s

şimdiden teşekkür ederim arkadaslar

bluebobster

Üye
Bende güncelleme yaptım ama sorun yok telfonda, tek sorunum içine user guide yani kullanım klavuzu uygulması atmış hafızada yer kaplıyor zaten kutuda basılı olarak var nokia telefonlarda formata benzer bir olay var * , 3 , yes, power basılı tutularak ( tel açıkken) yapılıyor bir dene birşey kaybetmezsin :D

tigeresk

Üye
Slm benim telefonda(6303c) hesap makinesi yok yardımcı olursanız sevinirim.

v9.10

sametyuksel

Üye
Arkadaşlar dün akşam tekrardan yükleme yaptım aynı yazılım güncelleştirmesini bu defa oldu sadece uygulamalar içinde user guide diye kullanım kılavuzu geldi. her sey normalleşti yani bi problem yok benm gibi problemlerle karşılaşan arkadasım varsa tekrardan yazılım yuklemesi yapabilirler...

22ess26

Üye
arkadaslar benim 6303i telefonumun cagrı geldıgınde yanıp sonen tuslardaki mavi ısık dunden beri hiç sonmu sadece telefon kapanınca sonuo acılınca aynı hep yanıo neden olabılır acıl yardımmm

kadir_bay

kadir_bay

Üye
meraba arkadaşlar benim telefonum 6303i classic yazılım güncelleştirmesi yükledm önceden V 06.61 iken V 09.83 oldu fakat pişman oldum yüklediğime dili falan türkçe her şey güzel de telefonuda yedekledim yüklemeden önce ama telefonun kendi temaları zil sesleri ve alarm sesleri kayboldu gitti. bir de medyaya girdiğimde mp3 dinlemek için yeterli hafıza yok diyor medya ara yüzü gelmiyor ama şarkı çalmaya başlıyor durdurmak istediğimde durduramıyorum. çok pişman oldum yeni yazılım güncelleştirmesi yüklediğime. lütfen yardım edin arkadaşlar ne yapmam lazım bilmiyorum. eski yazılımına dönme ihtimali var mı :-s

şimdiden teşekkür ederim arkadaslar

Tekrar yüklemeyi deneyin.nokia pc suite ile

Slm benim telefonda(6303c) hesap makinesi yok yardımcı olursanız sevinirim.

v9.10

yazılımı tekrar yükleyin yüzelir

gokkurt

gokkurt

Üye
6303i aldım ve yanında hediye olarak bluetooth kulaklık verdiler ancak kulaklığı bağlayamıyorum.cihazı bulmuyo? acil yardım lütfen.. ( kulaklık modeli: nokia bh-108 )

(tlfda son yazılım mevcut.)

ertugrulaksoy

Üye
6303i aldım ve yanında hediye olarak bluetooth kulaklık verdiler ancak kulaklığı bağlayamıyorum.cihazı bulmuyo? acil yardım lütfen.. ( kulaklık modeli: nokia bh-108 )

(tlfda son yazılım mevcut.)

hocam bluetooth kulaklığın açma tuşuna basılı tutacaksın. kulaklık ışığı seri bi şekilde yanıp sönmeye başlayacak. bu şekilde yanıp sönerken telefondan bağlanabilirsin. kolay gelsin

bluebobster

Üye
Merhaba 6303i classic kullanıyorum temalarda gezinirken reset atmaya başladı ara sıra bu problemi yaşayan var mı acaba? 128 kb sim kart kullanıyorum... son versiyon güncel olarak yüklü...

gokkurt

gokkurt

Üye
hocam bluetooth kulaklığın açma tuşuna basılı tutacaksın. kulaklık ışığı seri bi şekilde yanıp sönmeye başlayacak. bu şekilde yanıp sönerken telefondan bağlanabilirsin. kolay gelsin

ya kulaklığı aç diyosun bana ama zaten açıkken deniyorum merak etme.sorun 5800'da bulurken aynı anda 6303i'de bulmuyo

Merhaba 6303i classic kullanıyorum temalarda gezinirken reset atmaya başladı ara sıra bu problemi yaşayan var mı acaba? 128 kb sim kart kullanıyorum... son versiyon güncel olarak yüklü...
bende de aynı sorun var.

Üst Alt