Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

izcafer

Üye
telefonunuzu usb kablo yardımıyla bilgisayara bağlayın ve ovi suite programını çalıştırın. haritalar diye bi kısım olması lazım. ordan gerekli haritay indirip kurabilirsiniz.

arkadaşım haritayı indrdim cihaza aktarıldı dedi hala cihazdan haritaya girince açılmıyor . başka ne yapmam lazım

keen6303

Üye
Arkadaşlar Avea hat kullanıyorum. Gerekli Ayarları "*100#"den "Avea500"den defalarca aldım.Ancak Sorun çözülmedi.
"Avea500"den yardım istediğimde;
"Menü -> Ayarlar -> Bağlantı -> Paket veri -> Paket Veri Bağlantısı" ayarını "Sürekli Bağlantı" olarak değiştirmemi istediler. Ancak problem çözülmedi.

Tekrar aradığımda telefonla ilgili bir problem olabileceğini teknik yardım almamı önerdiler.

Teknik serviste telefonda bir problem olmadığı, problemin hatta olduğu söylediler.:karisti:

Bu sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar? Yardım lütfen..:bilmm

key43

key43

Üye
bende bu telefon war.Aslında memnunum ama telefonun kutusundan nokia pc suite cd'si çıkmadı.Napmalıyım???(internette aradım ama bulamadım...)LÜTFEN ACİL YARDIM...

kadir_bay

kadir_bay

Üye
10.12 yi yükledikten sonra ister telefonun kendi orjinal teması olsun,ister telefonda kayıtlı başka tema olsun hafıza kartını çıkartınca steel temasına geçiyor.10.12 ye geçtikten sonra böyle oldu.kendin orjinal temasını seçiyorum kartı çıkartınca yine steel temasına geçiyor.
Bazı yüklemelerde hata oluyor diye ikinci kez yükledim yine düzelmedi.
Sizde oluyor mu acaba?

--------------- Ekleme ---------------

bende bu telefon war.Aslında memnunum ama telefonun kutusundan nokia pc suite cd'si çıkmadı.Napmalıyım???(internette aradım ama bulamadım...)LÜTFEN ACİL YARDIM...

gir telefonunu seç.Buradan PC Suite 'nin telefoununla uyumlu versiyonunu indirebilirsin.

suhomi

suhomi

Üye
sizden allah rızası için bir oyun paketi istemiştim önceki sayfalarda:nono:.Hiç takmamışsınız bu durum gerçekten beni çok üzdü:off: veya şöyle diyebilirdiniz; şu şu telefonun oyunlarını çalıştırır:ağlarım:. 7500,6300 gibi ekranı 16.7m renk olan telefonların oyunlarını çalıştırabilirmi?bunları söyleyin bari:nono:.7500ın ekranı 2" fakat 6303i nin ekranı 2.2".Bu bir sorun yaratırmı oyunlarda?:hmmm

eQooo

eQooo

Üye
v.9.83 te taslaklar geldi,karakter desteği geldi,resim çektikten hemen sonra silme olayı hızlandı... bence tereddütsüz yükleyin arkadaşlar...

bahadir005

Üye
Arkadaslar bn surumun 09.83 yaptım ama ing :S yardım edebilir misiniz

key43

key43

Üye
saolasın...kadir_bay

wolfed32

wolfed32

Üye
arkadaşlar bende 6303i almayı düşünüyorum fakat fiyatına bu siteden baktığımda düz 6303 daha pahalı görünüyor? ben i modelini şarjı için tercih etmiştim sizce fark eder mi? bir de telefonda dezavantaj olarak gösterebileceğiniz bişey var mı? lütfen yardımcı olun arkadaşlar :( bu telefonla ilgili bulduğum en geniş yorumlar burda.. siğzce düz mü alayım i mi alyım yardımcı olun lütfen..
Teşekkürler.

cx571

Üye
arkadaşlar bende 6303i almayı düşünüyorum fakat fiyatına bu siteden baktığımda düz 6303 daha pahalı görünüyor? ben i modelini şarjı için tercih etmiştim sizce fark eder mi? bir de telefonda dezavantaj olarak gösterebileceğiniz bişey var mı? lütfen yardımcı olun arkadaşlar :( bu telefonla ilgili bulduğum en geniş yorumlar burda.. siğzce düz mü alayım i mi alyım yardımcı olun lütfen..
Teşekkürler.

arkadasım selamlar uzun zamandır bende senın gibi ne yapacamı bilemdım. 5800 almayı dusundum ama cok sorunlu olduqunu okudum qördüm.. tabı her telefonu bozuk olcak değil ama herkesın elindede bi 5800 war :) 6303i aldım çok qüzel çalısan bir telefon kamerası filanda cok net bence. şarjı iyi gidiyor. çok kurcalıyorum kurcalamadık yanı kalmadı 4 gün gitti. kamera cektım filan muzik dınledım herşey yaptım yanı anlıcan. tavsiye ederim. qüzel telefon. şimdi ugulama filan nedir onlarla uğraşıyom. msn filan aryiom :)

wolfed32

wolfed32

Üye
Teşekkürler cx 571 :) inşallah parayı denkleştirir denkleştirmez alacağım telefonu :)

kadir_bay

kadir_bay

Üye
sizden allah rızası için bir oyun paketi istemiştim önceki sayfalarda:nono:.Hiç takmamışsınız bu durum gerçekten beni çok üzdü:off: veya şöyle diyebilirdiniz; şu şu telefonun oyunlarını çalıştırır:ağlarım:. 7500,6300 gibi ekranı 16.7m renk olan telefonların oyunlarını çalıştırabilirmi?bunları söyleyin bari:nono:.7500ın ekranı 2" fakat 6303i nin ekranı 2.2".Bu bir sorun yaratırmı oyunlarda?:hmmm

240*320 java oyunları oynayabilırsin.böyle arama yap
işletim sistemi s40

Arkadaşlar Avea hat kullanıyorum. Gerekli Ayarları "*100#"den "Avea500"den defalarca aldım.Ancak Sorun çözülmedi.
"Avea500"den yardım istediğimde;
"Menü -> Ayarlar -> Bağlantı -> Paket veri -> Paket Veri Bağlantısı" ayarını "Sürekli Bağlantı" olarak değiştirmemi istediler. Ancak problem çözülmedi.

Tekrar aradığımda telefonla ilgili bir problem olabileceğini teknik yardım almamı önerdiler.

Teknik serviste telefonda bir problem olmadığı, problemin hatta olduğu söylediler.:karisti:

Bu sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar? Yardım lütfen..:bilmm

sorununuzu tam olarak yazarmısınız internete mi bağlanamıyorsunuz.eğer sorun bu ise ne ile internete erişmeye çalışıyorsunuz.

arkadaşım haritayı indrdim cihaza aktarıldı dedi hala cihazdan haritaya girince açılmıyor . başka ne yapmam lazım

hafıza kartında cities diye klasör varmı?

blueking

blueking

Üye
arkadaşlar versiyon yükseltim v 09.83 yaptık yapmaz olaydık şimdi ön kamera çalışmıyor ve bağlantı ayarı diye bir şey yok yardım edebilirmisiniz

kadir_bay

kadir_bay

Üye
ön kamera derken 6303 ve i serisinde ön kamera yok.bir tane var

heatchat

Üye
Yahu Youtube Faceden Videoları Nasıl izlycm flash player güncelle dio fctklere .. Bilen varmı ltfnnnnnnnnn .s

kadir_bay

kadir_bay

Üye
Yahu Youtube Faceden Videoları Nasıl izlycm flash player güncelle dio fctklere .. Bilen varmı ltfnnnnnnnnn .s

yer imlerinde nokia nın youtube yer imi var.youtube a oradan gir öyle izleyebilirsin.
Face icin snaptu indir
ayrıca snaptuda daha birçok güzel uygulama var
facebook chat yapmak icin eBuddy indir facebook msn aynı anda sohbet. Programlar ücretsiz sunuluyor

heatchat

Üye
Ya ben yer imlerinden giriyorumda watch video dedimde medya oynatıcıyi açıyor. Sonra bekliyorum . Yanıt yok tekrar deneyin diyor. Kaç kere demedim olmadı .d bu neden kaynaklanıyo herhangi bi bilginiz varmı

kadir_bay

kadir_bay

Üye
Ya ben yer imlerinden giriyorumda watch video dedimde medya oynatıcıyi açıyor. Sonra bekliyorum . Yanıt yok tekrar deneyin diyor. Kaç kere demedim olmadı .d bu neden kaynaklanıyo herhangi bi bilginiz varmı

internet ayarlarınız 'vodafone live' ise 'vodafone internet' olarak değiştirin. Medya oynatıcıda biraz bekledikten sonra yine açılmıyorsa buraya yazın

heatchat

Üye
internet ayarlarınız 'vodafone live' ise 'vodafone internet' olarak değiştirin. Medya oynatıcıda biraz bekledikten sonra yine açılmıyorsa buraya yazın

Dedğnzi sabah yaptm . Ayrlr Wodafone wap gprs ti . Wodafone internti Seçtm açtm oynattı fakat Sabah Bi Kaç video açtı smdi Açmyo :D Nsl olck ya :/

ibocan06

ibocan06

Üye
Valla ben aldım. 6303i c. Sonra 9.93'e yükselttim. 2 dk sürdü. Mesajlara taslaklar diye bişey geldi. Yeni özellikler geldi. Ovi Suite'den harita yükledim. Çok CiX oldu. ama tek kötü yanı radyoda çıkan ses, müzik çalardan fazla. nasıl düzeltebilirim anladım.

Valla ben aldım. 6303i c. Sonra 9.93'e yükselttim. 2 dk sürdü. Mesajlara taslaklar diye bişey geldi. Yeni özellikler geldi. Ovi Suite'den harita yükledim. Çok CiX oldu. ama tek kötü yanı radyoda çıkan ses, müzik çalardan fazla. nasıl düzeltebilirim anlamadım.

Üst Alt