Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

kurtalkan

Üye
bu siteden bak

--------------- Ekleme ---------------

bak bu sitede var

yha beyler 6303 oyunları alın bu sitede

alın beyler

herkes blutooth lu java oyunları bu siteden bulabilir

3D oyunlar java nokia 6303

bite fight uyeligi bn braktım oyunu isteyen alsın sifre içinde yazıo

alın herkese oyun için link tum uyumlular var girin bakın

linki unuttum

oyunlar var linkte

franzkafka

Üye
:bye2: :bilmm :megafon: arkadaşlar 6303i classic aldım. kamerada otofokus var uzun basınca falan diyo kimileri ama ben uzun da bassam kısada direk çekiyo hiç yeşil ekran çıkma olayı yok yani. orjinalden mi böyle benimkinde mi bi hata var???
bir de menü de saat pil göstergesi vs. çok büyük bunlar değiştirilemez mi??

eser7373

Üye
yawf arkadaş benı Tlf ßütün Sistemi ÇökTü Sadece aLo Diyo Resim Cekio Sarkı Cakıo Ama müzik Calar YeterLi Hafıza ok Dıyo Neiş anLamadım Sanrım Yenıden Yükleme Yapmalıyım NasıloLcaka ßilgisi oLan Warmı caba ?* Herkese Şimdiden Tşklr.....!!!

kurtalkan

Üye
BEYLER BENDE BİTE FİGHTIN OYUNU VAR java oyunu jar

süpper

ruzgar0808

Üye
ben yeni aldım tlf
müzikçalar mı yüklemem lazım

hamdullahk

Üye
ben nokıa 6303i clasıık ALDIM DA İNTERNETB AYARLARIN I YAPAMADIM NEREYE MSJ ATMAM LAZIM İNTERNET AYARLARIMIN GELMESİ İÇİN VODOFONE CVP

Johnsengud

Üye
beyler internet ayarlarını bulamadım hiçbiryerde yardım edecek olan war mı ? bana

fatih sun

fatih sun

Üye
internet ayarlarını yer imi ekleden yapabilirsiniz ama daha bşka yolu var mıdır bilmem ben ordan yaptım vee hala kullanıyom

yaaaa abi ben 5800 media player skin arıyom yogmu 6303 e olcak tema

hevalbager1

Üye
ben nokıa 6303i clasıık ALDIM DA İNTERNETB AYARLARIN I YAPAMADIM NEREYE MSJ ATMAM LAZIM İNTERNET AYARLARIMIN GELMESİ İÇİN VODOFONE CVP

SIFRE yazıp 7048e gönderin (vodafone için) (gelen şifreyi saklayın) e gidin my vodafone girişini yapın yandaki panelde telefon işlemlerim yazıyor oraya gidin tlf marka ve modeli girin vodafone internet diye bi ayar var göndere basın ve ayarlar tamamdır siz merak etmeyin zaten site sizi yönlendirecek.

ama gelen ayarı etkin erişim ayarı yapmanız lazım bunun için menü=ayarlar=yapılandırma ayarları= tercih edilen erişim noktası vodafone internet GPRS yi seçin

asmadangel

Üye
bu telefon oyun yokmu tam ektran

Lienlaen

Üye
nokia 6303 classic in en son yazılımı 10.10 mu 10.12 mi
* yardım edin lütfen.....

nikomeydan

nikomeydan

Üye
beyler,dün gece saat 12 den sonra telefondan internete girdim,(kampuscelliyim bu arada) 50 kuruş aldı baştan daha sonra bugün saat 5 civarı tekrar girdiğimde ekstradan 2.5 lira daha aldı hadi diyelim 15 mb ı geçtim 50 kuruş daha alması gerekmiyormuydu?

osgurum

Üye
telefonda güncelleme yapmadan önce dil kodu yükleyin nemesisle değilse yeniden güncellemek zorunda kalabilirsiniz

Lienlaen

Üye
teşekkürler

ekselans11

Üye
6303i classic kullanıyorum tema ve oyun lazım nasıl bulabilirim

serra-6303

Üye
ben de tema arıyorum yardım lütfen

izcafer

Üye
ya arkadaşlar 6303 classic war bi türlü haritayı kullanmya başlıyamadım bi yardımcı olun lütfen ?? nokianın sitesinde harita gözükmmüyor modellerden nasıl kullancam

ertugrulaksoy

Üye
ya arkadaşlar 6303 classic war bi türlü haritayı kullanmya başlıyamadım bi yardımcı olun lütfen ?? nokianın sitesinde harita gözükmmüyor modellerden nasıl kullancam

telefonunuzu usb kablo yardımıyla bilgisayara bağlayın ve ovi suite programını çalıştırın. haritalar diye bi kısım olması lazım. ordan gerekli haritay indirip kurabilirsiniz.

Mic-Tramp

Üye
merhaba arkadaşlar bn 6303 clasic i kullnıyorum mukemmel telofon ama sorunum var baya bi yorum gelmiş faakt arkadaşlar bn telofonuma güncelleme yapamadım.!!! tam nokia suite ile yapıyorum 15 dk kala hata veriyor:S usb bağlantısı kesildi dior ve bi giidp Gelior ne yapmam lazım yardımlarnızı bekliyorum emeği gecen herkese tşk

Üst Alt