maktama
Üye
Önceki mesajımı okuyun...resimli anlatımda izlenilen yolda 5 nolu yerde bnde RM-559 cıkmıyor lutfen bi yardım edin simdiden tesekkür ederim
Önceki mesajımı okuyun...resimli anlatımda izlenilen yolda 5 nolu yerde bnde RM-559 cıkmıyor lutfen bi yardım edin simdiden tesekkür ederim
eğer cihazın RM-559 ise hiç bir sorun yokarkadaslar bu konularda bıraz yenıyım elımde amerıkadan gelme x6 var dılı ıngılızce bu yazılımı yuklesem problem olurmu?
dostum bu c6 yazılımı değil..cfw super herseyiyle yalniz sikinti bende mi nereden kaynakli bilemiyorum ama cihazin kirmizi tus isigi surekli yanik kaliyor birde ilk actigimda sadece beyaz yaniyordu sonra teli bir daha actim suan kirmizi ile beyaz yaniyor kirmizi tus kilitlenince bile sonmuyor bi fixi varsa yardimci olursaniz sevinirim Selamlar Simdiden Tesekkurler
bir kaç gün bu orijinal yazılımla idare et...ya kusura bakmayin yanlis konuya yazmisim. telden giriyorum oyle olunca konuyu bulamadim
tele hard format attim gene duzelmedi attigim yazilim sizin vermis oldugunuz c6v20 cfw bi cozum yokmu yazilimda bug mu var acaba Cevabiniz Icin Simdiden Tesekkurler
evet.arkadaslar bu islemi yaparken telefonun kapalımı olması lasım