Blackstar X6™ NOKIA X6 V31 (RM-559) N8IKON/MOD/HACK/JAF

Sponsorlu Bağlantılar

dostmail1

Üye
arkadaslar bu konularda bıraz yenıyım elımde amerıkadan gelme x6 var dılı ıngılızce bu yazılımı yuklesem problem olurmu?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bu konularda bıraz yenıyım elımde amerıkadan gelme x6 var dılı ıngılızce bu yazılımı yuklesem problem olurmu?
eğer cihazın RM-559 ise hiç bir sorun yok
kontrol için:
*#0000# yap
eğer dediğimden farklı bir rm değerine sahipse yükleme telefon çöker...

mert_1047

mert_1047

Üye
cfw super herseyiyle yalniz sikinti bende mi nereden kaynakli bilemiyorum ama cihazin kirmizi tus isigi surekli yanik kaliyor birde ilk actigimda sadece beyaz yaniyordu sonra teli bir daha actim suan kirmizi ile beyaz yaniyor kirmizi tus kilitlenince bile sonmuyor bi fixi varsa yardimci olursaniz sevinirim Selamlar Simdiden Tesekkurler

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
cfw super herseyiyle yalniz sikinti bende mi nereden kaynakli bilemiyorum ama cihazin kirmizi tus isigi surekli yanik kaliyor birde ilk actigimda sadece beyaz yaniyordu sonra teli bir daha actim suan kirmizi ile beyaz yaniyor kirmizi tus kilitlenince bile sonmuyor bi fixi varsa yardimci olursaniz sevinirim Selamlar Simdiden Tesekkurler
dostum bu c6 yazılımı değil..
doğal olarak orijinal yazılım tuş ışıklarında sıkıntı çıkması imkan dahilinde değil!...
lütfen kullandığınız programları yeniden gözden geçirin....

mert_1047

mert_1047

Üye
ya kusura bakmayin yanlis konuya yazmisim. telden giriyorum oyle olunca konuyu bulamadim
tele hard format attim gene duzelmedi attigim yazilim sizin vermis oldugunuz x6 icin vermis oldugunuz c6v20cfw yazilimi arkadasimin x6 sina kurdum sikinti bu .bi cozum yokmu yazilimda bug mu var acaba Cevabiniz Icin Simdiden Tesekkurler

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
ya kusura bakmayin yanlis konuya yazmisim. telden giriyorum oyle olunca konuyu bulamadim
tele hard format attim gene duzelmedi attigim yazilim sizin vermis oldugunuz c6v20 cfw bi cozum yokmu yazilimda bug mu var acaba Cevabiniz Icin Simdiden Tesekkurler
bir kaç gün bu orijinal yazılımla idare et...
bir hafta içinde yeni bir konu açıp c6 yazılımı yayınlamayı düşünüyorum....
hala deneme aşamasındayım.....

mert_1047

mert_1047

Üye
tmm tel arkadasin o zaman ben arkadasa soyleyeyim bende bu xpeed yaziliminiz yok bi hafta boyle idare etsin cunku simdi indireyim desem peder beni oldurur zaten cok ugrasiyorum bu tur islerleveya teli bir gun daha bana biraksin suan icin yapacak bisey yok bu isik cok sarj yermi yemezse bi sikinti yok ondan dedim Yardimlariniz Icin Tesekkurler

wapusk

Üye
Arkadaşlar bu yazılımı nokianın en son resmi güncellemesinin üzerine kurabiliyoruz değil mi ? Daha farklı bir resmi sürümemi ihtiyaç var yoksa ?

salih_4747

Üye
daha detaylı anlatabilirmsn arkadasım !!! Hiç bişey anlamadım

jrcarlo

jrcarlo

Üye
üstad eline saglık yazılım güzel olmus eskisinden daha hızlı telefon :) devamını beklerim.. :))

scaredoff

Üye
arkadaslar bu islemi yaparken telefonun kapalımı olması lasım

jrcarlo

jrcarlo

Üye
peki tema efektlerini değistirebiliyor muyuz bu yazılım üstad?

--------------- Ekleme ---------------

evet kapalı olması lazım resimde jaf programındaki kutucukları sadece ve telefon acılınca usb kablo yu cıkarbilirsin...

emmi

emmi

Üye
emeğine bileğine klavyene sağlık, arkadaşımın x6 sını senin fw le hackledim. içinden çıkan temalara hasta oldum.. nerden buluruz o temaları kardeş? acaba pm den atarmısın ? şimdiden sağol... :oke:

djmusti0

djmusti0

Üye
sorunsuz kurdum temalar güzel efektde hoş olmuş hızda süper eee daha ne olsun :DD

BlackSxLive

BlackSxLive

Üye
Bende kullanıyorum uzun suredir. Emeğine sağlık.

mh.

mh.

Üye
kotukoylu ellerine ve emeğine sağlık çok teşekürler..
ben bayadır maxicep i takip ediyorum ama uye değildim ve artık zamanı geldi dedim ve üye oldum.
bende kısa bir süre v30 da senin hacklı versiyonu kullandım ama yeni versiyon çıkınca bende v31 yukledim haliyle eski hacklı versiyon uçtu..
senden ricam birde v31 için hacklı bir versiyon çıkarırsan çok ama çoook sevinirim.. yada sadece v31 nasıl hacklarım bu konuda yardımcı olursan buda işimi görür..
şimdiden teşekürler..

alper0642

Üye
vay kardeş hayırlı olsun, tebrikler.

sadeddin46

sadeddin46

Üye
slm arkadas bu çok hoz ve hızlı kullandı nokıa güncelleme yapınca versiyon 31.0.003 oldu ve bu versiyon yükleme yapmadı yenisini çıkartırsan çok ikram olur tşk.

Üst Alt